Перейти до змісту

MKV -> AVI. Чим і Як???

Karabasbarabas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

все залежить від того шо в мкв всередині знаходиться. Якщо там звичайна avi то все перекодування займає 5-10 хв. MkvToolnix, MkvExtract GUI i VirtualDub тобі поможуть. Якщо в mkv h264 то тільки можеш використати довгий і болісний шлях.

Опубліковано

А скажіть мені навіщо качати файл .mkv якщо можна скачати відразу .avi? Якщо не читає на DVD плеєрі спробуй поміняти розширення на .mp4

Опубліковано

Значить є програма WinAVI (перекодування займає приблизно годинки 2-3, в залежності від потужності процесора), а я такими речами займають у програмі AutoGK.

Опубліковано
А скажіть мені навіщо качати файл .mkv якщо можна скачати відразу .avi?

а Вам, шановний, не приходила думка, що є відео тільки у МКВ??? що тоді робити??? я з таким не раз стикався останнім часом

Опубліковано

все залежить від того шо в мкв всередині знаходиться. Якщо там звичайна avi то все перекодування займає 5-10 хв. MkvToolnix, MkvExtract GUI i VirtualDub тобі поможуть. Якщо в mkv h264 то тільки можеш використати довгий і болісний шлях.

MKV Matroska - це контейнер , і AVI також контейнер , так як і інші контейнери ASF video, MOV, RealMedia, MP4, MPG,3GP.

щось не зрозуміло , що таке звичайна avi.

А скажіть мені навіщо качати файл .mkv якщо можна скачати відразу .avi? Якщо не читає на DVD плеєрі спробуй поміняти розширення на .mp4

В мене щтук 800 відекліпів мають розширення mp4,кодек мр4v і я дуже сумніваюсь що їх прочитає любий стацінарний DVD, не рахуючи антікваріт які окрім DVD відео ніщо більше не читають. ;)

вобщето желізному програвачу всерівно яке розширення , він декодує те що в контейнері , DivX наприклад а, Xvid може й не декодувати(хоча це дуже близькі стандарти).Ще такий нюанс чим іменітіша фірма виробник програвача ,тим більше вона дотримується стандартів , така вроді мелоч, як не стандартний розмір відеокадра може повісити програвач.І получається що безімений кітаєць читає набагато більше форматів .

Опубліковано
 щось не зрозуміло , що таке звичайна avi.

Соррі переклинило, мав на увазі DivX або Xvid. 

така вроді мелоч, як не стандартний розмір відеокадра 

Це не дрібниця, а майже 100% гарантія що на ДВД програвачі відео гратись не буде. Зараз погуглю вимоги для відео для "металевих" програвачів.

Опубліковано

SUPER нормально кодує ........ я колсь кодував, але потім просто поставив GOM Player і більше некодую щоб якість невбивати .........

SUPER нормально кодує ........ я колсь кодував, але потім просто поставив GOM Player і більше некодую щоб якість невбивати .........

Опубліковано
В мене щтук 800 відекліпів мають розширення mp4,кодек мр4v і я дуже сумніваюсь що їх прочитає любий стацінарний DVD, не рахуючи антікваріт які окрім DVD відео ніщо більше не читають. ;)

вобщето желізному програвачу всерівно яке розширення , він декодує те що в контейнері , DivX наприклад а, Xvid може й не декодувати(хоча це дуже близькі стандарти).Ще такий нюанс чим іменітіша фірма виробник програвача ,тим більше вона дотримується стандартів , така вроді мелоч, як не стандартний розмір відеокадра може повісити програвач.І получається що безімений кітаєць читає набагато більше форматів .

Власне, формат ДВД - і є формат mpg. Він дуже чудово програється на стаціонарних плеєрах. На новіших із Divx Xvid - читаэться майже все, крім h264/x264.

Я викладав статтю, яка розказує як саме зробити.

із прогами все розказано. Із малюнками і посиланнями. Гугл дасть більш новіші версії ПЗ. воно все халявне і не потребує кряків і гемору!

І пошук, не відміняв ніхто!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...