Перейти до змісту

МРЕО

chip

Рекомендовані повідомлення

25% спецпродукції

на сколько я понимаю, это оплата за ламинирование, если это бумажные права (не пластиковая карточка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25% спецпродукції

на сколько я понимаю, это оплата за ламинирование, если это бумажные права (не пластиковая карточка)

Пррава то як раз пластикові будуть, невже вони їх щей ламінувати збираються :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інструктор раптово каже "ставай тут", ти стаєш, а там не можна цього робити(знак/зебра і т.і.)

А для чего же тогда учить правила? Вашем понимании простая уловка экзаменатора для проверки знания правил - это значит "валить"?

Повністю погоджуюся. Мені також інструктор казав "зупинись тут". Якраз попадало під знаком "Зупинка маршрутних транспортних засобів". Кажу, що від'їдемо 30 метрів - зупинюся. І все. На цьому екзамен завершився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так же и мне. Мы стояли перед переходом, а она мне говорит: "Разворачивайся". Я ничего ей не говорил, подождал пока пройдут люди, отъехал на 10м от перехода и тогда развернулся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інструктор раптово каже "ставай тут", ти стаєш, а там не можна цього робити(знак/зебра і т.і.)

А для чего же тогда учить правила? Вашем понимании простая уловка экзаменатора для проверки знания правил - это значит "валить"?

А от мені екзаменатор не зарахував практичне водіння бо я відїхав не на 10м від зебри(на якій він сказав зупинитись) а на 15-20 <_< . Це залежало від його настрою і знання тут були ні до чого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от мені екзаменатор не зарахував практичне водіння бо я відїхав не на 10м від зебри(на якій він сказав зупинитись) а на 15-20 <_< . Це залежало від його настрою і знання тут були ні до чого.

:blink: І такі водії з незрозуміло як зданими екзаминами їздять в нас на дорогах.Ужась

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:blink: І такі водії з незрозуміло як зданими екзаминами їздять в нас на дорогах.Ужась

:D тут все всім зрозуміло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, коли я вчився, три роки тому, то в нас в групі 1 дівчина здала без грошей.

Не хочу обижать девушек ..... но они очень многое могут без денег :) но это не означает что просто так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Накінець отримав свої водійськи права категорії "В". Екзамени здавав десь тиждень назад, але за відсутності бланків права отримав тільки сьогодні.

Здавав екзамен в Досафі (теперішня назва ТСОУ), приймали екзамен письмово, хоча в класі і були компютери з тими 3-ма кнопками. Свій білет вирішив без помилок, неплативши при цьому хабарів. Майже вся група платила в середньому 700 гривень, нездало 3 чоловіка. Повезло так як водіння приймали наші інструктори з автошколи і на тих автомомілях на яких велося навчання.

Так що можу сказати одне якщо добре знати ПДР та вміти більш-менш нормально їздити - нетреба платити гроші за здачу, а пробувати самому здавати, бо як на мене складного нічого не було.

Заплатив 21 гривню за страховку від нещасних випадків на дорозі на пів року.

Дякую всім за поради, також окрема подяка за тести, які мені допомогли в кращому освоєні ПДР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 року потому...

Цікавить сьогоднішня ситуація.

За теорію не переживаю, по практиці інструктор запевняє, що достатньо навиків.

Чи реально здавати самому? Бо щось скрізь чую, що якщо і теорію здасиш, то на водінні завалять. І за другим разом все одно платять.

Грошей шкода, але й часу теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спочатку тільки самому, заплатити завжди встигнеш

п.с. вони не баловані, за другим разом не відмовляються

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить сьогоднішня ситуація.

За теорію не переживаю, по практиці інструктор запевняє, що достатньо навиків.

Чи реально здавати самому? Бо щось скрізь чую, що якщо і теорію здасиш, то на водінні завалять. І за другим разом все одно платять.

Грошей шкода, але й часу теж.

Минулого року здавав сам. Не заплатив 1 з 27 всі інші платили, після того як написали позвав інструктор і каже що ніби головний інженер забув сказати що 1 безплатно здає, то мабуть прийдется переписувати, - кажу ідем перепишу (брали на понт), то поки я ходив і вони думали чи переписувати чи ні то всім водіння так зарахували (з МРЕО не було кому їздити заради мене одного так і відбувся)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

laska, а яка школа?

Не знаю, як зараз, але коли я вчився то інструктор казав, що треба здавати самому! на комп’ютерах вони завалити не можуть.

З моєї групи (ДОССАФ) платило близько половини, половина здала сама. На водінні хто не хотів їхати дав по 50 грн., погрузились в машину і я за 5 чоловік проїхав кружок))

Навіть ті хто теорію не платили, дали за водіння тільки 50 грн.

Ага, а за перездачу, напевне і платити не треба???

Вроді 3 чи 4 рази безплатно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой, напевно ти давно вчився.

Закінчила школу на Конякіна, ніхто про проплату не каже.

Офіційно перездача - 13 грн., не страшно.

А щодо інших цифр, то називають 500-800 грн., остання я так розумію з документами включно.

І наскільки я зрозуміла, окремо за водіння не платиться, лише при перездачі, але сума та сама.

Перепитувала всіх знайомих з різних шкіл хто здавав в цьому році, всі як один платили, хто сходу, хто при перездачі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

laska, если знаешь "теорию" то иди первый раз сдавать сама, даже если сдашь теорию, то завалят на вождении..следующая пересдача вождения через 5 дней, но цена вопроса будет в 2-2,5 раза дешевле.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А щодо інших цифр, то називають 500-800 грн., остання я так розумію з документами включно.

700 грн за екзамен теорія, все вірно.

Впринципі, якщо впевнені в своїх силах, то треба здавати самому, моє ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не могу редактировать - ЛАСКА, извини что перешел на "ты"....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...