Перейти до змісту

А де наші дорожні служби?

fedot

Рекомендовані повідомлення

Я, шановні, розумію - свята ще і т.д....Але ж проїхати нормально майже неможливо...Луцьк закидало снігом, ніхто його не прибирає, піску та солі теж не посипає...А мали б. Де ж це наші дорожники поділися? Чи ото що машинами розмісили так залишитися і має? Але така сиуація на наших дорогах в місті є передумовою для купи дрібних ДТП - сам на набережній ледь об"їхав Рено, яке почало дорогою крутити. Цікаво, хто за то всьо відповідальний і де його совість?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 Богдана Хмельницького ваще каток, любий світлофор "на горбочку" це взагалі теж свято для тих хто вирішив заощадити на гумі/невстиг перезутися...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну незнаю. Проїздив сьогодні півдня по місту - не сказав-би що їздити неможливо (практично не слизько). Ніби й посипано, та й снігу багато не було.

П.С. Може всеж-таки справа в гумі, або я не там їздив.

П.С.П.С. quattro рулить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наразі містом 2 роки тому закуплена техніка для очищення снігу і інших організацій для його очистки не залучають (це вони так допомагають приватному бізнесу). Своїми силами вони здатні забезпечити прибирання снігу відсотків 15% площі вулиць міста в після снігопаду для більш менш швидкого відновлення руху транспорту. Наразі по місту їздить 4 автомобільних очищувача і один легкий автогрейдер. 2 очищувача Луцькавтодору, інші спецкомунтрансу.

Я памятаю при як після сніігопаду років 3-4 назад працювало 45 одиниць снігоочищувальної техніки - 4 автогрейдера, 10 автоочмщувачів посипальників, декілька 2 снігонавантажувальника, 2 фронтальні навантажувачі, самоскиди. ТО сніг вспіли прибрати до ОБІДУ!!!!!! а зараз вони херньой страдають аби нікому не дати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені теж здається що дороги хоча не ідеальні але цілком можуть бути, критичних місць мало

ps другий тиждень на 4х4 - взагалі казка, навіть не знаю як я раніше без цього жив :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ця дорога що іде вздовш поліклінікі дитячої і катка то зовсім шо той каток поруч)))я розумію дорога неголовна але ж всеодно,там кожен вечір молодь виробляє всякі дріфтові викрутаси :angry: От нетак крутане руль і вїде в іномарочку а там в основном дорогі стоять :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не мав на увазі ті місця наших вулиць, де сніг створив потенційно небезпечні ділянки для водіння...Хоча і їх вистачало...В основному малося на увазі то болото, яке намісили зі снігу машини, брили, які повідпадали з днищ та колісних арок і лежать всюди...А прибравши сніг і дороги були б відносно сухі та чисті, та й їздити безпечніше - все ж гальмівний шлях що по асфальту, що по болоту))

П.С. Квадро, як і 4х4, як і Сінхро - то поза конкуренцією)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не мав на увазі ті місця наших вулиць, де сніг створив потенційно небезпечні ділянки для водіння...Хоча і їх вистачало...В основному малося на увазі то болото, яке намісили зі снігу машини, брили, які повідпадали з днищ та колісних арок і лежать всюди...А прибравши сніг і дороги були б відносно сухі та чисті, та й їздити безпечніше - все ж гальмівний шлях що по асфальту, що по болоту))

П.С. Квадро, як і 4х4, як і Сінхро - то поза конкуренцією)

Такі твоя правда. Дорожників і справді невидно. Мабуть економлять на випадок більш серйозної негоди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ця дорога що іде вздовш поліклінікі дитячої і катка то зовсім шо той каток поруч)))я розумію дорога неголовна але ж всеодно,там кожен вечір молодь виробляє всякі дріфтові викрутаси :angry: От нетак крутане руль і вїде в іномарочку а там в основном дорогі стоять :rolleyes:

icon_plus_1.gifофтоп
сам вчора там трохо намагався дріфтувати.... місця мало... та і людно надто. А хто не так крутане кермо то хто ж йому лікар. Сам винен :angry:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

icon_plus_1.gifофтоп
сам вчора там трохо намагався дріфтувати.... місця мало... та і людно надто. А хто не так крутане кермо то хто ж йому лікар. Сам винен :angry:

ти случайно не на чорному Бумері був??? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

icon_plus_1.gifофтоп

ти случайно не на чорному Бумері був??? :D

Не я. У мну зовсім не чорний, і зовсім не бумер. Просто повнопривідний універсал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а пройти по театральному майдану, хоча б вчора, ніхто не пробував? тільки став на майдан - по коліна в місиво з піску, болота, снігу. :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питаєте

де дорожники?
. Відповідь - дорожник на форумі Я)))...

Правда ми займаємось лише автомобільними дорогами по області окрім доріг в населених пунктах.

Велике прохання до автолюбителів - про помічені вами випадки снігозаносів і відсутності проїзду через заметілі та інші погодні умови повідомляти черговому служби доріг в області за номером телефону - 5-05-68 (луцький номер).

Також про відсутність проїзду повідомляйте в цій темі! я буду частенько сюди заглядати і повідомляти своє керівництво про такі ивпадки.

+ фотки ніколи не будуть лишніми.

І ще одне, не забудьте вказати ДОРОГУ та приблизну адресу де зупинились машини! будем реагувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зачотні сьогодні тротуари, тільки вийшов з дому - відразу ледь на дупу не сів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналогічно сьогодні ледве до гаража доплентався...

Бачив як біля гот. Лучеськ посипали комунальщики тротуари піском, а от на маленьких дворових вуличках можна вбитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І в центрі, на спуску по Богдана Хмельницького, не піску, ні солі. Спускаїшся не рухаючи ногами. Центр міста, а такий безпорядок-непорядок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, а я сьогодні вночі бачив як дорожня машина їхала і моргала жовтими вогнями, і щось розсипала по дорозі :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...