Перейти до змісту

А де наші дорожні служби?

fedot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я, шановні, розумію - свята ще і т.д....Але ж проїхати нормально майже неможливо...Луцьк закидало снігом, ніхто його не прибирає, піску та солі теж не посипає...А мали б. Де ж це наші дорожники поділися? Чи ото що машинами розмісили так залишитися і має? Але така сиуація на наших дорогах в місті є передумовою для купи дрібних ДТП - сам на набережній ледь об"їхав Рено, яке почало дорогою крутити. Цікаво, хто за то всьо відповідальний і де його совість?

Опубліковано

+1 Богдана Хмельницького ваще каток, любий світлофор "на горбочку" це взагалі теж свято для тих хто вирішив заощадити на гумі/невстиг перезутися...

Опубліковано

Ну незнаю. Проїздив сьогодні півдня по місту - не сказав-би що їздити неможливо (практично не слизько). Ніби й посипано, та й снігу багато не було.

П.С. Може всеж-таки справа в гумі, або я не там їздив.

П.С.П.С. quattro рулить

Опубліковано

Наразі містом 2 роки тому закуплена техніка для очищення снігу і інших організацій для його очистки не залучають (це вони так допомагають приватному бізнесу). Своїми силами вони здатні забезпечити прибирання снігу відсотків 15% площі вулиць міста в після снігопаду для більш менш швидкого відновлення руху транспорту. Наразі по місту їздить 4 автомобільних очищувача і один легкий автогрейдер. 2 очищувача Луцькавтодору, інші спецкомунтрансу.

Я памятаю при як після сніігопаду років 3-4 назад працювало 45 одиниць снігоочищувальної техніки - 4 автогрейдера, 10 автоочмщувачів посипальників, декілька 2 снігонавантажувальника, 2 фронтальні навантажувачі, самоскиди. ТО сніг вспіли прибрати до ОБІДУ!!!!!! а зараз вони херньой страдають аби нікому не дати.

Опубліковано

мені теж здається що дороги хоча не ідеальні але цілком можуть бути, критичних місць мало

ps другий тиждень на 4х4 - взагалі казка, навіть не знаю як я раніше без цього жив :)

Опубліковано

ця дорога що іде вздовш поліклінікі дитячої і катка то зовсім шо той каток поруч)))я розумію дорога неголовна але ж всеодно,там кожен вечір молодь виробляє всякі дріфтові викрутаси :angry: От нетак крутане руль і вїде в іномарочку а там в основном дорогі стоять :rolleyes:

Опубліковано

Я не мав на увазі ті місця наших вулиць, де сніг створив потенційно небезпечні ділянки для водіння...Хоча і їх вистачало...В основному малося на увазі то болото, яке намісили зі снігу машини, брили, які повідпадали з днищ та колісних арок і лежать всюди...А прибравши сніг і дороги були б відносно сухі та чисті, та й їздити безпечніше - все ж гальмівний шлях що по асфальту, що по болоту))

П.С. Квадро, як і 4х4, як і Сінхро - то поза конкуренцією)

Опубліковано
Я не мав на увазі ті місця наших вулиць, де сніг створив потенційно небезпечні ділянки для водіння...Хоча і їх вистачало...В основному малося на увазі то болото, яке намісили зі снігу машини, брили, які повідпадали з днищ та колісних арок і лежать всюди...А прибравши сніг і дороги були б відносно сухі та чисті, та й їздити безпечніше - все ж гальмівний шлях що по асфальту, що по болоту))

П.С. Квадро, як і 4х4, як і Сінхро - то поза конкуренцією)

Такі твоя правда. Дорожників і справді невидно. Мабуть економлять на випадок більш серйозної негоди.

Опубліковано
ця дорога що іде вздовш поліклінікі дитячої і катка то зовсім шо той каток поруч)))я розумію дорога неголовна але ж всеодно,там кожен вечір молодь виробляє всякі дріфтові викрутаси :angry: От нетак крутане руль і вїде в іномарочку а там в основном дорогі стоять :rolleyes:

icon_plus_1.gifофтоп
сам вчора там трохо намагався дріфтувати.... місця мало... та і людно надто. А хто не так крутане кермо то хто ж йому лікар. Сам винен :angry:
Опубліковано

icon_plus_1.gifофтоп
сам вчора там трохо намагався дріфтувати.... місця мало... та і людно надто. А хто не так крутане кермо то хто ж йому лікар. Сам винен :angry:

ти случайно не на чорному Бумері був??? :D

Опубліковано

icon_plus_1.gifофтоп

ти случайно не на чорному Бумері був??? :D

Не я. У мну зовсім не чорний, і зовсім не бумер. Просто повнопривідний універсал.

Опубліковано

а пройти по театральному майдану, хоча б вчора, ніхто не пробував? тільки став на майдан - по коліна в місиво з піску, болота, снігу. :angry2:

Опубліковано

Питаєте

де дорожники?
. Відповідь - дорожник на форумі Я)))...

Правда ми займаємось лише автомобільними дорогами по області окрім доріг в населених пунктах.

Велике прохання до автолюбителів - про помічені вами випадки снігозаносів і відсутності проїзду через заметілі та інші погодні умови повідомляти черговому служби доріг в області за номером телефону - 5-05-68 (луцький номер).

Також про відсутність проїзду повідомляйте в цій темі! я буду частенько сюди заглядати і повідомляти своє керівництво про такі ивпадки.

+ фотки ніколи не будуть лишніми.

І ще одне, не забудьте вказати ДОРОГУ та приблизну адресу де зупинились машини! будем реагувати

Опубліковано

Аналогічно сьогодні ледве до гаража доплентався...

Бачив як біля гот. Лучеськ посипали комунальщики тротуари піском, а от на маленьких дворових вуличках можна вбитись.

Опубліковано

І в центрі, на спуску по Богдана Хмельницького, не піску, ні солі. Спускаїшся не рухаючи ногами. Центр міста, а такий безпорядок-непорядок.

Опубліковано

О, а я сьогодні вночі бачив як дорожня машина їхала і моргала жовтими вогнями, і щось розсипала по дорозі :blink:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...