Перейти до змісту

windows 7 vienna

storm

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 999
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Поставив вінду! Стабільно працює, багів поки що не бачив, інтернет налаштував (як бачите), антивірусник поставив. +1 вінді.

Опубліковано
Поставив вінду! Стабільно працює, багів поки що не бачив, інтернет налаштував (як бачите), антивірусник поставив. +1 вінді.

аудиторія аплодує стоячи :_35::eusa_clap::sm110:

Опубліковано

ну хз.. канєчно в мене активація була пройдена давно (7600 білд), поки не скачало місяць тому обновлення, активація злетіла повністю і причому без терміну (30 закінчилась звісно давно), шас ніякими креками не можу активуватись бо не сприймає ніяких ключиків :) і активаторів, після перегрузки знову просить активації СЬОГОДНІ :) вот я плюнув і сижу далі на ЗРОБІТЬ АКТИВАЦІЮ СЬОГОДНІ вже майже місяць, єдине що погано обновлення не качаються і дістає при загрузці повідомлення, а в остальному все нормально :)

З.І. Якщо хтось допоможе вирішити дану проблему без переустановки вінди то з мене +, самому ліньки ковирятись.

Опубліковано
Щось у мене не активувалась. Пише "осталось 30 дней для активации".

Я активацію робим цим Активатором покішо працює все гуд обновляється і не яких проблем ше небуло.:)

Опубліковано

найкраще активувати зразу після установки з непідключеним інетом ....... сам так зробив і нема проблем

Опубліковано

Та там все активовується автоматично,не треба зразу виймати установочний диск...,от і все!

Активатор в диску.

Принаймі, скільки вже людей ставило її-у жодного не було проблем.

Опубліковано

не запускалась 1С ка по порядку сортування б\д

вилікувалось в конфігураторі поставив пункт порядок сортування в як системі

Опубліковано

Не встановились на Windows 7 Kaspersky internet security 7 і Daemon tools lite. А я так до них звик :( Довелось ставити тріальні версії KIS 2010 і DT 4.35 pro. Будем надіятись що за 20 днів пробного періоду добавлять у Lite- версію підтримку севен.

Опубліковано

Daemon Tools Lite витягни нову версію -- 4304. Або спробуй поставити його після того, як поставив ПРО версію -- драйвер SPTD має лишитись від неї.

Опубліковано

Саме 4304 я і пробував ставити. Тільки що пробував ставити після встановлення про-версії. Система повідомляє про несумісність.

Опубліковано

в мене також якісь проблеми і з алкоголем120, і з даемон тул. Десь ще в серпні поставив собі 7600 і тоді ж з'явився алкоголь під 7. В мене він нормально працював і все було ок. Але через деякий час я його вбив (вже не пам'ятаю причини)

а зараз при установці як алкоголя так і демона після того як встановлюються драйвера SPTDinst просить перезавантажити. Після перезавантаження знов встановлює цей драйвер і "наша пісня гарна, нова починаймо її знову"... Чого воно так??? <_<

Опубліковано

В мене пісня з SPTDinst сьогодні закінчилась тим, що не вдалося зробити відкат системи і я на всяк випадок переставив повністю Вінду ;)

Опубліковано

молодці просто!

я тільки-но скачав і пробував встановити з десяток різних варіантів як алкоголя так і даемон тул. З попереднім встановленням SPTDinst-v160-x86_3 так і без нього. Ніщо не допомагає, постійно каже перезавантажитись і без цього ніяк не хоче продовжувати. Вже і в реєстрі лазив і якісь команди в cmd писав - нічого не допомагає. Прийдеться мабуть перевстановлювати віндозу (а це мені вкрай не подобається :angry: )

ультраісо ще якось з горем пополам ісо файли відкриває, але ж в мене ціла купа мдф і нрг...

Опубліковано

попробуй поставити SPTD 1.58 (є на минулій чи позаминулій стронці в цій темі)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...