Перейти до змісту

Відтепер Газпром продаватиме Україні газ по 418 доларів – Міллер (450 віднедавна)

SunSeth

Рекомендовані повідомлення

Газпром змилувався:

ванус, забань меня сразу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 197
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

ціна на газ невідома (-20% від якої ЄВРОПЕЙСЬКОЇ? можна від БІЛОРУСЬКОЇ- також європейська держава)

але вона більша за ціну 2008р. (приблизно250у.о.середньорічна)

транзит ще, як найменше, на рік залишається тим самим 1.6у.о. - хоча було багато розмов щоі при минулорічній ціні ми дотували газпром

ТАК ХТО ВИГРАВ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

транзит ще, як найменше, на рік залишається тим самим 1.6у.о. - хоча було багато розмов щоі при минулорічній ціні ми дотували газпром

Ага, рушатся мифы. Ещё раньше було багато розмов что Газпром технически не сможет прекратить подачу газа, что у него все трубы полопаются. Ан нет, прекратил, и трубы до сих пор целы. Тимошенко вчера заявила, что газ в Европу пойдет сразу, без задержек на 36 часов, хотя пару дней назад Нафтогаз утверждал что такое невозможно.

А как решился вопрос с пресловутым "технологическим" газом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ідей вал, їх влада постійно підкидає, а зараз і взагалі цілими кусками. Ось перелік ідей:

1. відміна штрафів;

2. повернення дорожнього податку в старе русло;

3. відміна божевільних акцизів;

4. раз зробили газ по світових цінах, відкрита видача дозволів і сприяння у встановлені автономного опалення, постачання населенню газу власного виробництва (хоча це і завалить промисловість, але за олігархів щоб платило населення, цього не буде)

Який нафіг лідер? Тут саме головне, щоб жодна шавка під ці процеси собі рейтинг не підняла, в політиків був час вирішувати проблему, не змогли нафіг з пляжа. Найгірше що "цивілізованим шляхом" ми нічого не вирішимо, потрібно розносити всі державоутворюючі структури. І найважливіше коли все вляжеться жорстко контролювати наступників.

В тому і справа, як контролювати? Щоб ситуація незалежала від наявності лідера який переміг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціна на газ невідома (-20% від якої ЄВРОПЕЙСЬКОЇ? можна від БІЛОРУСЬКОЇ- також європейська держава)

але вона більша за ціну 2008р. (приблизно250у.о.середньорічна)

ТАК ХТО ВИГРАВ?

ціна на газ на 1й квартал для України 360 баків. але! - скоріш за все ми в першому кварталі газу будемо відбирати мінімум, хватає свого у сховищах. накрайняк ще й у фірташа націоналізуємо його 11 млрд м3 по $179.

а потім - вже в березні газпром оголосить нову ціну з оглядом на нафту, десь на рівні $300 для гевропи, нам -20%. на кінець літа ціна взагалі для європи може скласти $200. нам знов -20%.

а на той рік при умові зниження внутр.споживання до хоча б 60 млрд, і відповідної внутрішньої добичі у хоча б 30 млрд, решту нам буде цілком окупати транзит. навіть дуже ймовірна ситуація що ми не будемо Росії платити взагалі.

ps Газпром профінансував виборчу кампанію Тимошенко ТИЦЬ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А как решился вопрос с пресловутым "технологическим" газом?

Прем'єр також повідомила, що Україна купила у Росії 11 млрд. куб. м "технічного" газу за ціною $167.

кстаті думаю що це газ фірташа і забрали :D

пантового алігарха "клята відьма" за один візит до ввп оставила і без одного з прибуткових бізнесів (викинуто з схем RUE) і без заначки в сховищах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ps Газпром профінансував виборчу кампанію Тимошенко ТИЦЬ

Цікавенька стаття. Насправді, так воно і є. Тимошенко, нічого толком не зробивши, вибралась сухою із води та ще і зараз почне принижувати всіх. (Що ж ви дотягнули до того, щоб Я (Тимошенко) їхала і все вирішувала..)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічто й не казав що пропаде. і до речі надра він вже не хоче

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стоп, я щось не розумію "виграшу" Тимошенко. Транзит з якого ми маємо прибуток на рік (а може й на десять) залишився в тіні, Україна на старті платить "світову ціну", яку точно ніхто не знає, але всі точно знають що то дофіга. Щось я геть не бачу перемоги Тимошенко. А якщо нам взагалі не потрібно російського газу, як деякі говорять, то нафіга завалювати транзит ставкою 1,7$. Гарно навчились в нас "перемагати", лохотрон продовжується. Не прихильник Ющенка, але зовсім не можу второпати чого це він програв, може тому що так написав якийсь журналіст? Раз так тоді вірю: Ющенко програв, дякую, що роз'яснили ситуацію.

Але, блін, є цифри:

платили 179$, зараз 360$, трафік був 1,6$, зараз 1,7$ - УРА МИ ПЕРЕМОГЛИ, ТИМОШЕНКО ЛУЧША!!!

Це і моя перемога, в якомусь роді, я займаюсь певним сегментом електроопалення і альтернативщини і бачу на скільки змінилась позиція щодо нього, внаслідок таких перемог, хоча мені зовсім не радісно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще.. На 2010 і далі роки про "ринкову" ціну на газ то домовились (буде просто без знижки 20%), а про ринкову ціну на транзит - ні.. :)

Тимошенко перемогла, ура! Знову прийде 31 грудня 2009-року і .. ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почалося то, на що так здатна українська нація....Тимошенко г..., б...., і т.д. Ціни на газ космічні, ми всі в залежності від москалів і надовго, зрада нац. інтересів...Всі здатні тільки язиком молоти, обливаючи іншого брудом. Якщо всі такі розумні - то чому саме Тимошенко домовилась хоча б про щось? І лише вона....Ноги в руки - і вперед, на Москву...Вибивайте меншу ціну і всьо, що заманеться....А от як вийде - тоді і язицем плескайте, звільняйте всіх кого завгодно. Чи, може, було б ліпше отримати економічні санкції від Європи за зрив транзиту і не отримати газу взагалі??

П.С. Я аполітичний, тож мій пост не є показником моєї прихильності до когось з політиків або партій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почалося то, на що так здатна українська нація....Тимошенко г..., б...., і т.д. Ціни на газ космічні, ми всі в залежності від москалів і надовго, зрада нац. інтересів...Всі здатні тільки язиком молоти, обливаючи іншого брудом. Якщо всі такі розумні - то чому саме Тимошенко домовилась хоча б про щось? І лише вона....Ноги в руки - і вперед, на Москву...Вибивайте меншу ціну і всьо, що заманеться....А от як вийде - тоді і язицем плескайте, звільняйте всіх кого завгодно. Чи, може, було б ліпше отримати економічні санкції від Європи за зрив транзиту і не отримати газу взагалі??

П.С. Я аполітичний, тож мій пост не є показником моєї прихильності до когось з політиків або партій.

вибивши меншу ціну, вона пішла на якусь іншу уступку, ми незнаємо що це за уступка. Ця уступка може нам вилізти боком в майбутньому.

Наприклад могла бути домовленість не залучати енергозберігаючі технології. Щоб залишатись на "голці"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибивши меншу ціну, вона пішла на якусь іншу уступку, ми незнаємо що це за уступка. Ця уступка може нам вилізти боком в майбутньому.

Наприклад могла бути домовленість не залучати енергозберігаючі технології. Щоб залишатись на "голці"

А ти ясновідящій? Чи так, потриндєть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

andynd: я би добавляв слово "можливо", ну тебе ж не було там при домовленостях :)

Стратегічне питання "вибори" чи якесь інше, є наслідком впливу через "газ". І тому логічно,

1. вимога. не зменшувати енергоспоживання.

2. вибори, або щось інше, вже за бажанням, можна крутити як хочеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

РАЗ

якби там було все "прекрасно" то це б трубили на всю Україну. Я от тільки бичу що Ю.В.Т. постійно мішали, зривали і т.д. За січень прийде рахунок і додому і на ФІРМУ ПОДИВИМСЯ ЧОГО КОШТУВАТИМЕ МЕНІ ГАЗ.

ДВА

як завжди я плачу за газ за минулий місяць плюс аванс (так всі фірми роблять) тепер хто мені поверне аванс за січень який я заплатив "ГазУкраїни" (РосУкрЕнерго), ми написали лист щоб він повернув нам гроші або перерахував їх Волиньгазу (Нафтогаз).

ТРИ

Вже два роки поспіль я купую газ то в Волиньгазі то в ГазУкраїни, так от в ГазУкраїни завжди дешевше було, приблизно на 150 грн в місяць

Виходить краще купувати коли є посередник %)

150 грн. це

місячний тариф Датагрупу на інет

місячний платіж за комп в кредит

новий телефон щороку

дві пляшки мартіні в місяць

7,5 пляшок горілки

Ось таке в мене двояке ставлення до РоУкрЕнерго (Київ), в них газ завжди був дешевший ніж в Луцьких.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

РАЗ

якби там було все "прекрасно" то це б трубили на всю Україну. Я от тільки бичу що Ю.В.Т. постійно мішали, зривали і т.д. За січень прийде рахунок і додому і на ФІРМУ ПОДИВИМСЯ ЧОГО КОШТУВАТИМЕ МЕНІ ГАЗ.

100%

З вчорашнього, в шустрого на шоу, що запам'яталось найбільше:

Питання типу: чи ми виграли чи програли в газовій війні?

Відповідь ЮВТ: в 2006 також були проблеми з газом, були перебої, і що зробила тодішня влада (Івченко), вони впали на коліна (перед ким? і з ціною 179 баксів можна було й впасти, якби знайшлись дурні яким це потрібно, а не гроші), а у нас зараз повні газосховища, ми не мерзнемо, ну тіпа це наша перемога бо ми гордо домовились платити скільки нам скажуть мінімум 10 років і транзит запхали в глибоку тінь...

Питання: нашу країну обсирали зніх до голови, як ми на це зреагували?

Відповідь ЮВТ: якщо хтось щось заявив в Україні чи в Росії, то нам що воювати? чи краще все тіпа по мирному і тирипири.

Жодної конкретної відповіді, шоу триває...Не зміг я це слухати.

Доводити чи ми виграли чи програли не бачу смислу, просто прийде рахунок за газ який розставить все на місця. На сьогодні по факту населення платить (за суміш нашого і російського) десь біля 100 баксів за 1000куб, вже не довго чикати результатів "нашої перемоги".

Чи вводити енергозбереження чи ні, в нас вже не комунізм, халяви для більшості населення вже немає і якщо ти не зможеш оплачувати рахунки за газ, прийдеться або мерзнути, або самостійно все впроваджувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочитав книжку Оруелла "1984" :0136: . Так от для того, щоб постійно "прогресувати" в народній свідомості режиму СТАРШОГО БРАТА достатньо було постіно тотально змінювати минуле, наприклад:

Оголошувалось, що партія перевиконала "п'ятирічку" і внаслідок того збільшилась видача подобової норми шоколаду на душу населення до 30г (хоча минулого місяця видавали реально 40г), це супроводжувалось тотальною заміною інформації на всіх носіях, на яких колись встановлювали планку в 40г чи вище і замінялось все на мету в 30г на душу населення. Спочатку в населення випливало декілька бунтівних думок, але під валом інформації, про постійне покращення життя людина дуже швидко забувала реальні факти і ставала тупо вірити словам партії, тому ще допомагав принцип "двомислення" (якщо є якісь протиріччя в твердженнях, то вірним завжди є те що говорить партія).

Зверніть увагу, наші політики ніколи про майбутнє з народом не говорять (або дуже розмиті тези про світле або чорне майбутнє, як коли вигідно), і водноча кожен детально знає що ставалось декілька років тому і як погано було жити при опонентові в ті часи, для того щоб проли (темні маси) могли легше повірити що зараз вони живуть краще.

Вимагайте від політиків майбутнього!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДВА

як завжди я плачу за газ за минулий місяць плюс аванс (так всі фірми роблять) тепер хто мені поверне аванс за січень який я заплатив "ГазУкраїни" (РосУкрЕнерго), ми написали лист щоб він повернув нам гроші або перерахував їх Волиньгазу (Нафтогаз).

ТРИ

Вже два роки поспіль я купую газ то в Волиньгазі то в ГазУкраїни, так от в ГазУкраїни завжди дешевше було, приблизно на 150 грн в місяць

Виходить краще купувати коли є посередник %)

Ось таке в мене двояке ставлення до РоУкрЕнерго (Київ), в них газ завжди був дешевший ніж в Луцьких.

трошки переплутав "Газ України", дочірня компанія національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".Тиц

а вот з Волиньгазом не все відомо (зараз там власники зі сходу України)

І ще невдомо що за газ хоче продавати Волиньгаз коли не затверджені тарифи НКРЕ, ще і за ціною нижчою ніж в грудні місяці. Боюсь що потім напротязі місяця зявляться доповнення до договору з більшою ціною. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо і напутав з назвою бо там їх дохрена і всюди є газ і україна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11: вони не знають шо завтра робити будуть, а ти про майбутнє. Тут голосуєш забюджет, а тут на тобі якесь хворе кричить про хвальсифікацію одного голосу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергій Пашинський: Тимошенко брала Путіна за ґудзик і просила: "Владимир Владимирович, еще 10 минут..."

ТУТ :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ххх хххх хххх. сам чуть не порушив правила і не самозабанився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як вам такий поворот? :)

Співвласники компанії RosUkrEnergo Дмитро Фірташ і Іван Фурсін оголошені у федеральний розшук, повідомляє Эхо Москвы.

За даними обізнаних джерел, Слідчий комітет при прокуратурі Росії пов'язує Фірташа і Фурсіна зі справою компанії Highrock Holdings Ltd, що належить Семену Могилевичу, арештованому в Москві разом із власником мережі Арбатпрестиж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...