Перейти до змісту

Ура! Амнистия........... .......

DarkMonk

Рекомендовані повідомлення

Не успел я предположить что уголовников выпустят на волю... И вот оно ЗДРАСТЕ ...... Президент выпускает заключённых на волю. Теперь понятно зачем решили всем подряд раздать ОРУЖИЕ. Мало своих ГОПНИКОВ так ещё их прибавитя вдвое.

МУЖАЙТЕСЬ БО МЫ ТОГО ВАРТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Извините *цензура*

http://www.lenta.ru/news/2008/12/12/amn/

http://www.rbc.ua/rus/newsline/2008/12/24/482641.shtml

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

видать 3000 амнистированных - это будущая президентская гвардия.

поддержки у гаранта все меньше. решил таким образом ее заполучить.

эти точно знают где вооружиться.

действительно, пора баррикидироваться...

или нас всякими методами пытаются отвлечь от общей ситуации в стране? например, ударами по затылку в темных дворах...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і що тут такого? Такі закони регулярно приймають. Здебільшого ті люди, які підпадають під амністію - і так серед нас: водії, з вини яких було заподіяно ушкодження здоров'я або смерть; ті, хто засуджений умовно і т.д. А з зони вийде невелика кількість контингенту.

Ось перелік законів про амністію, які приймалися в різні роки:

1) N 533/96-ВР, 21.11.1996, Закон, Верховна Рада України

Про амністію осіб, які брали участь у масових акціях протесту проти несвоєчасних виплат заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

2) N 401/97-ВР, 26.06.1997, Закон, Верховна Рада України

Про амністію з нагоди першої річниці Конституції України

3) N 61-XIV, 24.07.1998, Закон, Верховна Рада України

Про амністію

4) N 1005-XIV, 16.07.1999, Закон, Верховна Рада України

Про амністію

5) N 1713-III, 11.05.2000, Закон, Верховна Рада України

Про амністію

6) N 2593-III, 05.07.2001, Закон, Верховна Рада України

Про амністію

7) N 1131-IV, 11.07.2003, Закон, Верховна Рада України

Про амністію

8) N 2591-IV, 31.05.2005, Закон, Верховна Рада України

Про амністію

9) N 955-V, 19.04.2007, Закон, Верховна Рада України

Про амністію

З моменту прийняття попереднього закону пройшло вже понад півтора року. Так що вже пора :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ярчик ти мене випередив, ДаркМонку можу тільки порадити вчити не тільки правила форуму а і елементарні закони та права громадянина як в школі на уроках правознавства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новий рік та новий президент - амністія :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Yarchik:

Я просто хотел сказать что столько БЛАГОДАТИ навалилось на народ и всё и сразу. Не умереть бы от счастья.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тим не менше прослідковується чітка логіка - випустити бандюків -> роздати зброю -> бардак і пряме президентське правління ((с) Юля), коли вибори-2009 апріорі неможливі, за конституцією.

І хто аффтар? Правильно, наш сірий кардинал з Закарпаття. З армейкі цих закарпуцок нелюблю <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если мне не изменяет мой склероз то амнистии постоянно бывают,

если не сказать что регулярно

НО, наверное, комуто выгодно поднимать из этого бучу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну як кому, Зевс, тим хто під неї не попав :lol::lol::lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ха, оперативненько. DarkMonk, ты часом не в президентской администрации работаешь?:)

Я давным-давно уже разуверился во всей этой верхушке, ввиду какой-то идиотской абсурдности их решений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тим не менше прослідковується чітка логіка - випустити бандюків -> роздати зброю -> бардак і пряме президентське правління ((с) Юля), коли вибори-2009 апріорі неможливі, за конституцією.

3000 туберкульозників і жінок на всю Україну, думаєш, стануть причиною прямого президентського правління? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви собі не уявляєте про судьби тих людей які чекають амністії, і які там різні люди збирають. А я знав двох таких, сімя яких чекала 3-5 років. Один шофер який в мене працював віз буд матеріали зимою, і з горки прямо під длінномер вїхав хтось на санках та так що він навііть не помітив. Зупинившись він викликав міліцію і сів на 10 років. Молодий шофер майже пацан, що мав жінку і маленьких дітей, нівчому не винний і водночас нібито і вбив дитину. Сидів і чекав амністії.

90-ті роки. Другий випадок з моїм другом батько якого працював завгоспом на держ заводі якого грабили директора. Сів в кінці саме він (батько). Йому сказали не сци, під амністію попадеш і вот і його чекали 5 років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...