Перейти до змісту

Новий рік. Сезон відкрито


Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні велика родина: Ігрек, Юлямпочка, гном і гномочка (двом останнім два роки і сім місяців) розпочали новорічний сезон виставою в ляльковому театрі (3 грн вистава+3 грн сам ранок). Вистава була гарна, маленькими дітьми сприймалася на ура, віршована (віршики примітивні, але актори славні). Сценарій стандартний: баба Яга і сова (Філін) дурять дівчинку Оленку і діда Мороза, забирають подарунки, потім сміливі зайчики і дід Мороз з Оленкою-Снігуронькою відновлюють справедливість. Гарні спецефекти, як сніг іде, підствітка в різні моменти, ялинки, антураж, все гарно. В другій дії був ранок, діток викликали на сцену, вони там танцювали, хороводили, гралися в ігри (наші чи то дуже малі, чи то дуже сором.язливі, на сцену не пішли, але за іншими дивилися з інтересом). Після вистави дід мороз на прохання мам роздавав наперед приготовані подарунки. Такої кількості гарно одягнених діток ми не бачили вже давно, майже все сподобалося, а після ремонту радують і умови. Тепло, чистий і новий туалет, ялинки навколо, усміхнені працівники театру. Одним словом, мені дуже сподобалося, малим, ніби, теж.

Ділюсь фотами.

post-1234-1229883808.jpg

post-1234-1229883863.jpg

post-1234-1229883893.jpg

post-1234-1229883931.jpg

post-1234-1229883953.jpg

Так що всім раджу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для мого меншого чада сьогодні був дебют  :)

Перший новорічний ранок у садку. Я його прозвала: такий маленький дитячий дурдомчик :D

Дітки дрібненькі, родичів багато.... Почалися сльози, тому і моя вирішила включити теж свою серену :) І як результат, Принцеса весь ранок просиділа у мене на руках.

Нічого, думаю наступного року будемо і віршики розказувати, і танцювати, і співати  :)

Та потіхою було спостерігати за кумедною дітворою, яка так безпосередньо реагувала на казкових героїв!  :g15:

post-2742-1230032237.jpg

post-2742-1230062050.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в нас батьків заставили маски одягнути, так шо впізнати родичів в вєліковозрасних зайчиках, котиках і ведмедиках малі ніяк не могли, то ранок обійшовся без ексцесів. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:D Чудова ідея! Обов"язково передам вихователям. Батькам сказали підніматися до залу разом з дітьми, а не заводили дітей окремо. Тому частина дітей, особливо менші, так від мам і не відійшли.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...