Yarchik Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 09:49 #51 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 09:49 Законом в Україні виступає Франклін, Лінкольн, Вашінгтон і т.д. ну не гони, Вашингтонів вони точно не беруть, брати одиничками нижче їх гідності Вашінгтонами посівати можна... є такий звичай
b0rg Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 10:07 #52 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 10:07 следующим шагом предлагаю закрыть биг-мачные по всей Украине.тоже хрень еще та. здоровье ни разу не укрепляет... Поддерживаю. Для Луцька це ппц, як актуально. точно! хоч в новини попадем біг-мака в нас все одно нема, але ми дамо рішення на його заборону і попросим калєг-депутатів з інших міст брати з нас приклад. луцьк - місто мєга-здоров'я і гіга-дієти
Venom Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 10:11 #53 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 10:11 Та вчора вже в новинах (нижня інформаційна стрічка) ввечері крутили про Луцьк
yurgen Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 10:36 #54 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 10:36 реклямка по теме Sosiska.mp3
Chudakully Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 15:49 #55 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 15:49 Для Луцька це ппц, як актуально. точно! хоч в новини попадем біг-мака в нас все одно нема, але ми дамо рішення на його заборону і попросим калєг-депутатів з інших міст брати з нас приклад. луцьк - місто мєга-здоров'я і гіга-дієти а может потому и запретили, что бы вскоре построить пару "маков"? и народ истосковавшийся по дрянной, жирной, но вкусной писче поломится туды?
Fortera Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 15:59 #56 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 15:59 а может потому и запретили, что бы вскоре построить пару "маков"? и народ истосковавшийся по дрянной, жирной, но вкусной писче поломится туды?Коварно! Прямо Маккіавелівські думки! Як на мене джанк-фуд(їжа-сміття) не є смачною, а є дешевою і доступною і ситно забиває шлунок! І звичайно ще й реклама робить своє чорне діло!
BARAKUDA Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 17:20 #57 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 17:20 Сьогодні, їхавши додому з роботи, чекаючи маршрутку на зупинці біля Лучеська, - з прескорбієм так подивився на кіоск де роблять хот-доги та піци. Представивши, що його скоро (з 1 січня) закриють, так захтілось хот-дога, що аж капєц... Але підїхала маршрутка і я поїхав додому на вкусну вечерю так і не купивши того хот-дога...
AltoAngelo Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 18:09 #58 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 18:09 Як начитаєшся тут всього, що пишуть про шаурми і хот-доги, то по ідеї, я вже мав би померти 3 рази, від інфекційних палочок і іншої зарази,. Але нічого живий, крепкий. Головне - знати міру! Жалко, що люди до сих пір привикли узагальнювати "я Пастернака не читал, но я его осуждаю". От і маєте, те що маєте! Л. Д. Кучма А помните времена, когда в хот-дог ещё ложили морковку корейскую? Такі хот-догі, линше на старому базарі є і більш ніде, але скоро і там не буде
SunSeth Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 18:51 #59 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 18:51 От і маєте, те що маєте! Л. Д. Кучма «Маємо, те що маємо» Кравчук Л.М.
vanus Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 19:08 #60 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 19:08 Ой блін, а старому чи новому базарі в мясних відділах "лічна гігієна" процвітає. трясця .....
Chudakully Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 19:20 #61 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 19:20 Такі хот-догі, линше на старому базарі є і більш ніде, але скоро і там не буде раньше были. а of фигня, раньше там булочки на пару грели и сосиски варили, а месяца полтора тому назад ел... фигня. уже всё в микроволновке греють
AltoAngelo Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 19:58 #62 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 19:58 раньше были. а of фигня, раньше там булочки на пару грели и сосиски варили, а месяца полтора тому назад ел... фигня. уже всё в микроволновке греють Chudakully Я точно знаю одне місце на старому, де для хот-догів сосискі і булочки розігріваються на пару, а з верху свіженька корейська морква. Все свіже і вчистоті Якщо хочеш знати де, то пиши у лічку Ой блін, а старому чи новому базарі в мясних відділах "лічна гігієна" процвітає. трясця ..... Отож бо! Сам на свої очі бачив, як дядько у м"ясний відділ ніс пів свинної тушки, з свого "черевичка", а туша прямо розрізаною частиною лежала на грязному дні, і чого в тому "черевичку" не було. Прохожі люди як побачили це, то їх ледве не вивернуло. І що, давайте закриємо м"ясний відділ на старому? Цинізм, от як можна все це охарактеризувати!
difoto Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 22:35 #63 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 22:35 От і маєте, те що маєте! Л. Д. Кучма «Маємо, те що маємо» Кравчук Л.М. И все ж " Маємо те, що маємо!" Л.Д. Кучма ЗІ а ат арфаграфие АльтыАнгилы йа вапсче болдею!
colt5 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 23:30 #64 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 23:30 От і маєте, те що маєте! Л. Д. Кучма «Маємо, те що маємо» Кравчук Л.М. И все ж " Маємо те, що маємо!" Л.Д. Кучма ЗІ а ат арфаграфие АльтыАнгилы йа вапсче болдею! «Маємо, те що маємо» таки Л.М.Кравчук, саме цей вислів і став назвою його першої книги. ІМХО правильно, що забороняють - треба ж з чогось починати, так дивись і медичні книжки продавати перестануть.
ursa Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 23:48 #65 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 23:48 Книга называется "Маємо те, що маємо" (блин, да учил кто-нибудь из вас орфографию?! ) И она не первая его, кстати. Годом раньше (в 2001-м) вышла "Держава і влада: досвід адміністративної реформи".
colt5 Опубліковано 19 Грудня, 2008 в 00:27 #66 Опубліковано 19 Грудня, 2008 в 00:27 Да-да, книга не перша, але писалась в 2001, опублікована в 2002, присвячена першому ювілею - 10-й річниці незалежності, а називається : "Маємо те, що маємо: спогади і роздуми"Тим не менше :"Маємо, те що маємо" ...
Hockins Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 19:37 #67 Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 19:37 От почитав топік і в принципі з закриттям такого роду закладів згідний, якби відкрили такі ж доступні заклади громадського харчування. Памятаю як будучи студентом з друзями бігали на зупинку блія Лабораторного корпусу ВНУ їсти як ми їх називали "блюваші". це був кращий варіант ніж університетська їдальня (зараз там досить нормально). Нічого, тьху-тьху, проблем не було...
Tarzanych Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 20:44 #68 Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 20:44 На початку року в ВДУ зробили УЖОС а не їдальню... Типу кафе.. Зараз через справедливі обурення студентів почали повертатись до старого (правда дуже повільно)... Якщо я в центрі і мене припирає пообідати, то я іду в їдальню в цумі, там ще їжа нормальна, або в шкільну їдальню 4-ї школи, де я практикував
pit Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 21:12 #69 Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 21:12 Скажімо так, після того як я побачив як у друга з'явився гастрит після періодичного поїдання хотдогів на протязі півроку(між школою і заняттями усілякими) я за закриття, але оскільки сам періодично нашвидкоруч мушу перекусити то проти. Вивід: даєш контроль якості і оскарження наглих дій падлючих морд у міські раді, в кінці-кінців можливо хватить знущатися з людей, відбираючи у них роботу.
bond Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 22:11 #70 Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 22:11 Думаю ключовими словами в цьому законі є дрібнороздрібніа торговельна мережа, а не санітарія, турбота за здоровя, впорядкування торгівлі, інфекція, бацили.....Сказано ж не привести все в санітарний стан згідно норм, а демонтувати все на@@ен.
keepo Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 07:12 #71 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 07:12 Знаю власника декількох точок по продажі шаурми. Сам чолов"яга сірієць, привіз і поставив під Луцьком пекарню по виготовленню лавашу спеціально для цього діла, вклав гроші... а тут такий облом Взагалі я проти заборони. Ніхто в рот не пхає ті пиріжки/кури/булочки/шаурму. Хочеш їж, не хочеш - не їж. Колгосп справа добровільна. Чи ви думаєте, що чинуші про ваше здоров"я турбується
ko5teg Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 07:32 #72 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 07:32 в нас навіть кредит чувак взяв на машину =) даби доставляти таку гадость прямо дамой/в офіс .... шкода ... шкода.... я чесно кажучи теж протів ..... але я протів отих пиріжків на зупинках, і всяких там чебуреків і тд на базарах .... а вот вмєняємі міні барчики, чи шось на подобі ... нехай би собі працювали .... це дійсно просто абсурдно звучить ... тємболєє зараз .. криза там .. і тд
NORBY Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 09:29 #73 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 09:29 Ай... все це по дитячому звучить. Ніби ви всі не знаєте наш народ?! Навіть якщо б зробили контроль за санітарними умовами, ніхто б їх як і раніше не дотримувався, давали б хабарі і так далі... а так закрили і нема проблеми. Нашим людям до американських чи європейських країн ще жити і жити... і то не впевнений чи думкі поміняються. Поки всі хочуть все і на халяву нічого не робивши і не вкладаючи душу, то нічого не буде. Всі шукають 300% прибуток і щоб не було конкуренції, але так тільки котимся вниз, а розвиток відбувається тільки коли є здорова конкуренція по правилах і законах. Ех... все те саме як і з старим та варшавським ринком. Треба прагнути до чогось нормального, а не до базару середніх віків. Що за прикол багнюку місити і стояти в ларьку набитому під завязку з 1 будкою для перевдягання, або совати дітей за собою де ше шось візьме потяне, або буде розглядати товари різного характеру, якого їм і показувати рано... але це моя думка!
Jack Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 09:48 #74 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 09:48 А шаурма до речі смачна) Якщо її готують, як на Кавказі всі точки шаурми чорномазих то нехай їдуть на кавказ і там торгують як пройдеш поряд з точками жарення пиріжків то ригати хочеться від смороду але як тебе пацнуть жирними руками від пиріжка на ринку вааще РУЛЕЗ з читачами теми згоден де наші точки громадського харчування крім Вареничної що залишилась біля старого ринку та сніжинки біля входу в парк. 1 Буратіно - в розвалинах 2 Лакомка продана Чалому тепер ювелірний з підприємцями (ринок) 3 Кондитерська в центрі закрита на ремонт все "прихватизовано" в центрі - Кораблік - так собі дискомфортно (залежить від кількості випитого пива ) а так нічого - кафе ЛІЯ ціни від гардена - Страрий Швек - в піцерію Санремо на Волі страшно зайти обслуговування жесть , - на Вінниченка піццерія куди не йшло, - кафе Юлія (типа для студентів - бар для голубаріків), на Вокзалі - стєкляшка притон для алкоголіків - біля обласної лікарні не памятаю назву закладу (зліва від Салюта) лигарня для алкоголіків 40 й в заклади страшно зайти обблюють красне КлубНічка останній притулок Львівська Ліон страви пласмасові але сервіс на 10 по 10 бальній системі заклади де Вас принаймі нормально нагодують і порадують музичними вітаннями Китайський ресторан на 33 му У Миколи Центр Бар Данко Перемоги Бар Бурштин Вінниченка Печери Київський майдан Корона Вітовта Старе місто
SunSeth Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 12:53 #75 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 12:53 заклади де Вас принаймі нормально нагодують і порадують музичними вітаннями У Миколи ЦентрЦе шо французьким шансоном, з запиляної касети, що в них вона ще з 20 ст. не змінювалась? Та і кухня у них - фаст-фуд, якшо не той же джанк-фуд, що і в сабжі. А найгірше те, що в них зникло пиво "Оболонь", яке там було, мабуть, найкраще в місті, а ще колись їх називали "Оболонь на Крилова"...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.