Shura Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 13:03 #76 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 13:03 jeck, ты все эти заведения посещал? кстати, когда голодный - то на точках, где пирожки жарят, мне их съесть всегда хочется. просто я себя останавливаю в этих стремлениях. и ничем там не воняет. расхваленные тобой заведения - весьма недёшевы (за исключением "у Миколи". там, как меня поправляют, просто "недёшево" ) соотв., цены не позволяют им быть низким по уровню кухни и пр. насчет дискомфорта в "Кораблике" я просто промолчу. я там весьма комфортно провел уйму своего времени
SunSeth Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 13:26 #77 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 13:26 Shura, "У Миколи" не виключення. Звичайно, не "Корона Вітовта", але й давно вже не дешево.
druid Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 14:32 #78 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 14:32 Ви не ті заклади до пиріжків і хотдогів рівняєте. Діапазон цін в більшості луцьких їдалень (а їх є немало) коливається від 10 до 15 грн. за комплексний обід з першим, мясом і навіть кампотом. До них можна віднести - більшість університетських їдалень (якщо поглянути трошки далі за чіпси і булочки там можна знайти борщ і картоплю), домашня кухня в цумі, їдальня межколеджу, берізка, їдальня міської ради і багато інших закладів в самому центрі міста. Так от. Людина, яка надає перевагу хот-догу за 5-6 гривень замість порції борщу та картоплі з підливкою - робить неправильно. Дешево в Луцьку можна поїсти. Не подобається сервіс чи продукти - платіть більше, але навіть не намагайтеся порівняти поріжки і хотдоги з їжею в їдальнях. Ви забули ще одну річ. Ми всі хочемо, щоб наше місто було гарним, європейським, туристично привабливим...... але погодьтесь, що з напівгнилими кіосками з "запашними" пиріжками, хот-догами і курами-гріль - місто навряд чи претендуватиме на вищевказані показники. +1 за рішення
difoto Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 15:52 #79 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 15:52 друид, +500000000000000000000
8a8asik Опубліковано 2 Січня, 2009 в 20:35 #80 Опубліковано 2 Січня, 2009 в 20:35 Цікаво хтось бачив щоб закрили якийсь вагончик чи будку з чебуреками чи шаурмами з хот - догами???
Адміністратори kmd Опубліковано 2 Січня, 2009 в 20:50 Адміністратори #81 Опубліковано 2 Січня, 2009 в 20:50 Підпис Ярчика.Стаття 5 Конституції України: "Єдиним джерелом влади в Україні є народ"...Хочу бути народом...От і думайте.
AK88 Опубліковано 4 Січня, 2009 в 00:47 #82 Опубліковано 4 Січня, 2009 в 00:47 Ви не ті заклади до пиріжків і хотдогів рівняєте. Діапазон цін в більшості луцьких їдалень (а їх є немало) коливається від 10 до 15 грн. за комплексний обід з першим, мясом і навіть кампотом. До них можна віднести - більшість університетських їдалень (якщо поглянути трошки далі за чіпси і булочки там можна знайти борщ і картоплю), домашня кухня в цумі, їдальня межколеджу, берізка, їдальня міської ради і багато інших закладів в самому центрі міста. Так от. Людина, яка надає перевагу хот-догу за 5-6 гривень замість порції борщу та картоплі з підливкою - робить неправильно. Дешево в Луцьку можна поїсти. Не подобається сервіс чи продукти - платіть більше, але навіть не намагайтеся порівняти поріжки і хотдоги з їжею в їдальнях. Ви забули ще одну річ. Ми всі хочемо, щоб наше місто було гарним, європейським, туристично привабливим...... але погодьтесь, що з напівгнилими кіосками з "запашними" пиріжками, хот-догами і курами-гріль - місто навряд чи претендуватиме на вищевказані показники. +1 за рішенняПідтверджую сказане. Ще вставлю свої 5 копійок. Їдальня в закаулках поблизу вулиці Коперніка, їдальня обласної ради (там навіть алкоголь продають в асортименті ))), їдальня на Дубнівській навпроти маслозаводу....Готують в їдальнях досить пристойно і за порівняно малу суму можна наїстися
Shura Опубліковано 4 Січня, 2009 в 07:03 #83 Опубліковано 4 Січня, 2009 в 07:03 Їдальня в закаулках поблизу вулиці Коперніка ты про "Оболонь" ака "Кораблик"? кстати, я серьезно... о чем речь? где там столовка?
gorik Опубліковано 4 Січня, 2009 в 07:36 #84 Опубліковано 4 Січня, 2009 в 07:36 Якщо стояти лицем до центрального відділеня УкрПошти, то по ліву сторону піднятися трошки вверх по сходинках, їдальня "Берізка". Поїсти можна дешевше як в міській раді, смачно готують.Ще не забуваємо про столову ВолиньОблЕнерго, тоже нормальний заклад щоб похарчуватися.
Olenka Опубліковано 4 Січня, 2009 в 08:03 #85 Опубліковано 4 Січня, 2009 в 08:03 бачила на Пасажі так і продають шаурму. ніхто не закрив:-(
Shura Опубліковано 4 Січня, 2009 в 08:03 #86 Опубліковано 4 Січня, 2009 в 08:03 Якщо стояти лицем до центрального відділеня УкрПошти, то по ліву сторону піднятися трошки вверх по сходинках, їдальня "Берізка". gorik, ты про "Березку" в ответ на мой вопрос про столовку в районе Коперника?
Fagot Опубліковано 4 Січня, 2009 в 09:29 #87 Опубліковано 4 Січня, 2009 в 09:29 А лавочку то і не прикрили, як торгували хот-догами, так і торгують. Доречі згадалась кафешка в Чернівцях "Хелен", віруючі замутили, там не можна палити і пити алкоголь, але зато так смачно годують, і доречі дуже дешево. Кухня практично домашня, та й не думаю що вони крепко там хімічать, просто не наварюють +200% як у нас принято в бізнесі. Отож може таки існувати якісний і недорогий заклад харчування, нам просто цю думку в голову ніхто не дозволяє, а в Прикарпатті(не Буковель ) такі кафешки досить поширені, за 20 грн можна двом наїстися, все домашнє.
kozakOleg Опубліковано 4 Січня, 2009 в 09:51 #88 Опубліковано 4 Січня, 2009 в 09:51 А лавочку то і не прикрили, як торгували хот-догами, так і торгують.Доречі згадалась кафешка в Чернівцях "Хелен", віруючі замутили, там не можна палити і пити алкоголь, але зато так смачно годують, і доречі дуже дешево. Кухня практично домашня, та й не думаю що вони крепко там хімічать, просто не наварюють +200% як у нас принято в бізнесі. Отож може таки існувати якісний і недорогий заклад харчування, нам просто цю думку в голову ніхто не дозволяє, а в Прикарпатті(не Буковель ) такі кафешки досить поширені, за 20 грн можна двом наїстися, все домашнє. Дійсно нам таких невичтачає. Ще добре можна поїсти в їдальнях ВНУ за 20 грн. (на одну людину ), а от на дві людини 20 - щось такого і в Луцьку незнаю
AK88 Опубліковано 5 Січня, 2009 в 15:01 #89 Опубліковано 5 Січня, 2009 в 15:01 Їдальня в закаулках поблизу вулиці Коперніка ты про "Оболонь" ака "Кораблик"? кстати, я серьезно... о чем речь? где там столовка? Нє. "Оболонь" - то троха інше. Повертаєш з Коперніка на вулицю Мельничну. Йдеш по ній. Там ворота - промзона типу. Заходиш в них і йдеш далі. По праву сторону буде їдальня.
Shura Опубліковано 5 Січня, 2009 в 15:11 #90 Опубліковано 5 Січня, 2009 в 15:11 Повертаєш з Коперніка на вулицю Мельничну. Йдеш по ній. Там ворота - промзона типу. Заходиш в них і йдеш далі. По праву сторону буде їдальня.а, на Лучанке?я думал всегда, что туда злые дедушки-вахтеры не пустють...
AK88 Опубліковано 5 Січня, 2009 в 15:15 #91 Опубліковано 5 Січня, 2009 в 15:15 Повертаєш з Коперніка на вулицю Мельничну. Йдеш по ній. Там ворота - промзона типу. Заходиш в них і йдеш далі. По праву сторону буде їдальня.а, на Лучанке?я думал всегда, что туда злые дедушки-вахтеры не пустють...оно самое )))Не знаю за вахтьорів. Кілька разів ходив і ними ні слуху ні духу...
vanus Опубліковано 5 Січня, 2009 в 15:18 #92 Опубліковано 5 Січня, 2009 в 15:18 Я проти закриття!!!АЛЕ Я вимагаю ВАРЕНИКІВ на вулиці!!!!!!!!!!!!! з ЛАРЬКА!!!!!!!!!!!!!!!!!в гарній паперовій мисочці!!!!з вишнями, капустою і грибами в додачу кампоту чи квасу!!!!А ще борщу (самої юшки) в стаканчику з пампушкою!!!!А то млін Луцьк "мать городов рускіх і отец нерускіх"І взагалі є закон наприкл про підприємництво ним реба і керуватись! і крапка над і
Yurik Опубліковано 5 Січня, 2009 в 15:23 #93 Опубліковано 5 Січня, 2009 в 15:23 АЛЕ Я вимагаю ВАРЕНИКІВ на вулиці!!!!!!!!!!!!! з ЛАРЬКА!!!!!!!!!!!!!!!!!в гарній паперовій мисочці!!!!з вишнями, капустою і грибами в додачу кампоту чи квасу!!!! А ще борщу (самої юшки) в стаканчику з пампушкою!!!! Оце підтримую на всі 100%. Аж захотілося зара цього всього поїсти. От і навіщо було розпалювати апетит коли ще працювати півтори години треба
Yarchik Опубліковано 5 Січня, 2009 в 15:50 #94 Опубліковано 5 Січня, 2009 в 15:50 До речі. А де в Луцьку можна попробувати справді добру шаурму? Це поки ще є можливість... бо в Криму і Одесі мені колись дуже сподобалася.
difoto Опубліковано 5 Січня, 2009 в 18:18 #95 Опубліковано 5 Січня, 2009 в 18:18 На и возле варшавки - полно. Сам иногда потребляю. Добрые и веселые таджики плохого не подсунут, вкуснотища!
Yarchik Опубліковано 5 Січня, 2009 в 18:40 #97 Опубліковано 5 Січня, 2009 в 18:40 бугюльмэ! Бугюльме не пробував, а вот гьозьольме в Туреччині захавалось Я люблю фастфуд. Люблю хот-доги, шаурму, курку-гриль, макдональдсовські макчікен і максанді, бутерброди і т.д. На роботі часом можу якоїсь недорогої ковбаски в мікрохвильці забодяжити - і з кетчупом, хлібом та кефіром стоптати, а потім слухати трелі і баритони власного шлунку Але це не означає, що я таким харчуюся напропалую. Один-два рази в місяць - цілком нормально, аби організм не зазнав шкоди, і в той же час не забував, яка добра сосиска в булочці з голодухи А студентом тільки й жив, що на пиріжках від підуніверситетських бабусь. Головне - знати міру. Щодня - це занадто. А от в Києві гуляв, і дорвався до їхньго фастфуду від "Форнетті". Йти по вулиці незнайомого міста, і чавкати - в цьому є щось класне відірване, я б сказав... Як і в другосортному приготельному ресторані під розкішну, але невишукану вечерю намішати в собі "Чівас Рігал" з "Хугарденом" під живу музику, в компанії доброго приятеля вести п'яні розмови, знаючи, що тут ніхто тебе не шукатиме, і нікому до тебе нема діла... оком досвідченого ловеласа окидати дівиць, які ніби ненароком себе пропонують двом відпочиваючим мужчинам - і кривити морду: мол - нє то... і далі патякати за жизнь... Ну, коротше... я за фастфуд - в помірних кількостях.
Tarzanych Опубліковано 5 Січня, 2009 в 18:45 #98 Опубліковано 5 Січня, 2009 в 18:45 На и возле варшавки - полно. Сам иногда потребляю. Добрые и веселые таджики плохого не подсунут, вкуснотища!Не, бывало и явно порченое мясо подсовывал (я про таджика). Блин, если бы он соусы свои отдельно продавал, я бы их брал, а не готовый продукт)
SunSeth Опубліковано 5 Січня, 2009 в 19:01 #99 Опубліковано 5 Січня, 2009 в 19:01 Добрые и веселые таджики плохого не подсунут, вкуснотища!бугюльмэ!© Равшан і Джамшуд, коли варили своє бугюльмэ в зливному бачку унітаза. А так?
Shkoder Опубліковано 5 Січня, 2009 в 19:03 #100 Опубліковано 5 Січня, 2009 в 19:03 Yarchik, хорошую шаурму - только дома. мы как раз недавно делали, правда получилось что-то среднее между шаурмой и бурито, но очень вкусно и сытно рецепт очень прост : в супермаркете нужно купить специальные лаваши для шаурмы, чем посвежее; там же стоит взять овощей, например болгарский перец, огурцы и корейскую морковку (ее можно и самому приготовить), приправы для мяса и овощей. мясо кому какое больше нравится - мы использовали кролика и курицу, но подойдет телятина или говядина. мясо отваривается до готовности в бульоне или на парУ c приправами, режется на длинные тонкие полоски. овощи также отвариваются или тушатся - как кому по вкусу, и нарезается полосками. все это перемешивается и прижаривается на сковородке с пол-минуты для корочки. потом, прямо со сковороды щипцами смесь выкладывается во всю длину лаваша и заворачивается. соус, соль, корейская морковка и приправы по вкусу. в результате получается "колбаска" длиной 20-40 см (зависит от лаваша) и диаметром 4-6 см (зависит от жадности и диаметра рта). сам лаваш греть не надо
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.