Перейти до змісту

Новорічна красуня у Луцьку

druid

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
спірне питання, ну і що?

хм..... грунтовний коментар....

та власне нічого..... просто інформація......

я, наприклад, "за" таку ідею

Опубліковано

ну.. в принципе правильно. мне лично не тепло ни холодно от той ёлки в центре, лучше б посадили бы там. что-то типа как возле обкома. то было бы прикольней, как по мне. и рубать не надо и на каждый год надо только нарядить.

Опубліковано

было бы странно, если бы человек с таким ником был бы против сохранения деревьев :(

Опубліковано

было бы странно, если бы человек с таким ником был бы против сохранения деревьев :(

:(

Опубліковано

поддерживаю - идея действительно отличная :( как и идея выращивания живой елки на месте "ямы с моторчиком" напротив драмтеатра

Опубліковано
поддерживаю - идея действительно отличная :( как и идея выращивания живой елки на месте "ямы с моторчиком" напротив драмтеатра

как вариант можно посадить пальму, для подчеркивания индивидуальности маразма наших широт :(

• Адміністратори
Опубліковано

Ідея і справді гарна.

Можна тільки сказати дякую "Друідам" за таку гарну пропозицію до міської влади.

Опубліковано

-1 всім хто несе таку ідею.Тепер замість однієї зрубаної ялинки будуть щороку знущатись з 3-х.Думаю на довго їх не вистачить.І чого такі ці зелені вузьколобі?За одного битого трьох небитих дають.

Я давно вважаю,що замість живої ялинки на кілька днів потрібно ставити металевий каркас на місяць від Миколая католицького до Водохреща і наряджати його.

По перше-його вистачить на надцять років

По друге-цих надцять років не зрубають для міста ні одної ялтни

По третє-набагато легше буде нарядити і "напічкати" її сучасними гірляндами і ще всілякими прибамбасами.

Особисто я в себе вже років 10 ставлю штучну ялинку і не маю ніяких проблем.

Опубліковано
Тепер замість однієї зрубаної ялинки будуть щороку знущатись з 3-х. Думаю на довго їх не вистачить.

Зрубати і прикрасити - це одне й те саме? Брєд. Хоча.... може ти й маєш рацію. Гілки під важкістю гірлянд попрогинаються до самого асфальту, їм стає соромно, вони червоніють і засихають.....

От придумав якусь хєрню і пхаєш свою дурацку філософію, хоча сам мабуть ледве запамятав чим відрізняються хвойні дерева від листяних.

І чого такі ці зелені вузьколобі?

А ти умний..... ніхто ж не сперечається.

Я давно вважаю,що замість живої ялинки на кілька днів потрібно ставити металевий каркас на місяць від Миколая католицького до Водохреща і наряджати його.

Металевий каркас з металевих ялиночок?

А ти знаєш скільки треба живих ялиночок щоб "нарядити" такий каркас?

Це по перше.

По-друге, з огляду на реконструкцію театрального майдану, яка планується в наступному році - планувати ставити таку річ - це закопування грошей в землю, оскільки металевий каркас в "яму з моторчиком" не вставиш, треба дещо масштабніше.

Треба орієнтуватись що вмісті робиться...

Особисто я в себе вже років 10 ставлю штучну ялинку і не маю ніяких проблем.

Ти такий класний...... І де беруться ті 5 мільйонів зрубаних ялинок в Україні за сезон?

хм......

Опубліковано
І де беруться ті 5 мільйонів зрубаних ялинок в Україні за сезон?

Лісівники Волині щороку висаджують більше 45 гектарів ялини та сосни спеціально до зимових свят.

©

Опубліковано

Лісівники Волині щороку висаджують більше 45 гектарів ялини та сосни спеціально до зимових свят.

©

Це дуже добре. Але жоден лісівник не скаже, що проблема з вирубками хвойних дерев перед новорічними святами вже не актуальна.....

А раз вона є, значить з нею треба боротись.

Опубліковано

©

Так висаджують, але ж поки вони виростуть пройде не один і не два роки, а зрубують щороку дуже багато ;)

А щодо прикрас тих ялинок що ростуть в центрі - це звісно оптимальний вихід для влади, але ж в квартирі ти не посадиш ялинку, так що проблему з вирубкою цих дерев ніяк не вирішити однією, яку не зрубають для центральної площі. Для спорудження ялинки в Києві іде точно не одна така ялинка, що зазвичай стоїть у нас. :0016:

Опубліковано

Ну ви зелені даєте... тепер в новорічну ніч кожен скаже - я був біля ялинки там де мала бути ялинка.

А дітям покажуть батьки пусте місце, і з сумом повідомлять - мол тут завжди була ялинка на Новий Рік, а

тепер Зелені її зажали.

І буде Луцьк без ялинки. Спочатку прикрасять живі ялинки, а коли зламається кілька віток - закинуть цю ідею.

Краще б виростили ялинок для міста, але це труд а не піар. А вам (ІМХО) потрібні не ялинки, а розмова про них.

Ось вам ідея: візьміть, добийтесь у міської влади кусок землі (на полі, рядом з якимось мікрорайоном),

виростіть ялинок кучку (тисяч десять), і перед Новим Роком це все щастя продайте жителям цього ж району по риночній ціні.

Коли за 10 днів з маленького лісочка останеться пшик - написати плакат:

"Дивіться, люди, що ви наробили, купуючи ялинку - ви допомагаєте нищити ліс"

Думаю наступного року народ там почне масово купувати штучні ялинки, а в зелених з"являться кошти для озеленення

міста та його околиць.

Опубліковано

Якщо кожен Лучанин принесе по баночці з під пива (алюмінієва, зеленого кольору) то можна зробити в центрі гігантську ялинку + можливість потрапити в Книгу Гінеса ;)

post-5478-1228931230.jpgpost-5478-1228931261.jpgpost-5478-1228931273.jpg

post-5478-1228931284.jpgpost-5478-1228931293.jpgpost-5478-1228931303.jpg

Опубліковано

то Друид:

Ствольные искусственные елки (до 22 метров)

Ствол каркасной елки состоит из металлических стальных труб разного диаметра и длины. За счет разного диаметра трубы вставляются друг в друга и фиксируются штопорными болтами, это делает каркас елки более прочнее. На трубах ствола к соответствующему ярусу есть приспособия в виде стальных труб диаметром 10мм., которые закреплены электросваркой. Они предназначены для крепления ветвей из искусственной хвои. При размере елки больше 7м. существуют промежуточные стальные ветви, которые выполнены из труб большого диаметра для надежности. Хвоя (ветки елки) изготовлены из толстого ПВХ (в отличии от искусственных комнатных елок, где используется более тонкий ПВХ). Это дает возможность значительно продлить срок службы ели без потерь внешнего вида. Ветки просто крепятся и надежно фиксируются в крепких металлических розетках.

Уличные каркасные ели (до 30 метров)

В данном типе уличных елок вместо трубы (как в ствольной елке) используется металлический каркас в виде конуса, в который вставляются ветки из хвои одинакового размера. Конструкция конусного каркаса зарекомендовала себя как наиболее надежный вариант для уличных елей.

karkas_elka.jpgStvol_elka.jpg

Вопросы еще есть?И причем тут лиственные и хвойные деревья?Сказать было нечего?И если ты реально друид,то должен знать,что елка для украшения праздника не предназначена.У нее другая энергетика и настроение.

Опубліковано
елка для украшения праздника не предназначена.У нее другая энергетика и настроение.

Какая энергетика и настроение у каркасной елки?

Опубліковано
елка для украшения праздника не предназначена.У нее другая энергетика и настроение.

Какая энергетика и настроение у каркасной елки?

отвечу намекая вопросом на вопрос-не задумывалась,почему венки делают из елки?

Сейчас во всем мире стараются ставить каркасные елки и праздник от этого не становиться хуже.

И еще славяне никогда не ставили елок в доме,вишня(цветущая) или береза и то в кадушках.Елки к нам пришли от немцев лет 200 назад,а то и позже.

Опубліковано

О, чувствую, скоро дойдём до готики и скандинавского блэк-металла :D

P.S. Как бы я там не выступал за сохранность лесов, но дома у меня всегда была и будет настоящая живая ёлка :D

Опубліковано
P.S. Как бы я там не выступал за сохранность лесов, но дома у меня всегда была и будет настоящая живая ёлка :D

Мертва, ursa, мертва! Закатована й замучена лісорубами :D

Опубліковано

Україна - вроді багато років незалежна, але психологія залишилась совкова, як в анекдоті:

- Що буде, якщо комуністів запустити в Сахару?

- За 5 років буде дефіцит піску.

Так і в нас - живемо в лісі - а ялинок не хватає.

Опубліковано

Живая, vampirich, живая. Только медленно умирающая. Но я о ней забочусь. Не знаю, правда, насколько ей это приятно, но живёт/умирает она у меня около двух месяцев...

Опубліковано
Живая, vampirich, живая. Только медленно умирающая. Но я о ней забочусь. Не знаю, правда, насколько ей это приятно, но живёт/умирает она у меня около двух месяцев...

"Ты же знаешь,я люблю помучить"

Весельчак У. ^_^

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...