Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Процес іде - нет погіршується!

Вони б краще якість звязку покращили, а то це вже не інтернет! Як тут казали )) діал ап )))

Опубліковано

Так! І прийого зміні в мене зжере 20 грн, Адже переходимо з 100 на 95?

Якщо я не помиляюся, то 20грн. за зміну ТП вже не нараховують. На сайті УТК пише: "Споживач може змінювати тарифний план 1 раз на добу (безкоштовно)."

Опубліковано

Воно то ніби і непогано, але я не розумію, чи ми гірші Тернополя, крім того, що там в гаранта яйцем поцілили?

http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/internet/ogo/tariff

Опубліковано

Зайшов на свою сторінку на сайті УТ - і не побачив, що можу змінити свій тариф ОГО-4 на ОГО-Стандартний. Укртелекомівці, поясніть чого так? І коли можна буде змінити? Дякую!

Опубліковано

Зайшов на свою сторінку на сайті УТ - і не побачив, що можу змінити свій тариф ОГО-4 на ОГО-Стандартний. Укртелекомівці, поясніть чого так? І коли можна буде змінити? Дякую!

чи ми гірші Тернополя

Тернопіль хоч маленьке, але місто, Луцьк хоч велике, але село )

1. Вже можна змінити.

2. О, так. Ще брати Гадюкіни співали "Файне місто Тернопіль". Кузя таки був пророком. Ще п"ятнадцять років тому знав, що ОГО в Тернополі буде по найкращій ціні. :D

Опубліковано

Якась фігня! :sq_ye:

При заявленій швидкості 4 Мбіт/с сьогодні після 19:00 (як з роботи прийшов) більше 240 Кбіт/с не бачив.

1263003471.png

Опубліковано

на роботе УТ 8мбит .. не УТ а УГ какоето .. весь день реконнекты обрывы .. задолбали они .. единственно у них белый IP дешовый..

Опубліковано

1263511303.png

А в мене зранку самий жИИр,Тариф вже новий-ОГО!Стандарт

Щось швидкість занадто висока для Стандарту.

ЗИ чого в мене не має у виборі наступних тарифів ОГО!Ультра? Коли було за 200 грн - то міг обрати, а зараз ні :( сижу на 8мбітах

Опубліковано

Так як кажуть в Укртелекомі, що їх купила підставна фірма.

Що просто провайдерів всіх бортануть, ліцензіями чи там ще чимось таким що вони підуть помиру :)

Це так мої роздуми.

Тому й Укретелеком планує оптоволокно класти, хоча конкуренція в цьому сегменті жорстока, хоча хто тут буде конкурент Укретелекому, якщо він належить провладним власникам.

Опубліковано

1263511303.png

А в мене зранку самий жИИр,Тариф вже новий-ОГО!Стандарт

Щось швидкість занадто висока для Стандарту.

ЗИ чого в мене не має у виборі наступних тарифів ОГО!Ультра? Коли було за 200 грн - то міг обрати, а зараз ні :( сижу на 8мбітах

ти подивись на сервер) просто мережа ого і хост спідтеста на Укртелекомі)

Опубліковано

на роботе УТ 8мбит .. не УТ а УГ какоето .. весь день реконнекты обрывы .. задолбали они .. единственно у них белый IP дешовый..

100% та ж фігня

Опубліковано

Перехід на нові тарифи вже доступний для всіх? Бо в мене в меню "Вибір майбутнього тарифного плану" все ще видає старі тарифи 2,4,8, Ultra.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...