Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Тоді питання до TreNeR,а в нас вони вже дійсні чи ні?

Теоретически - да, практически - когда переведут на новые. Пока нам не разъяснили как оно и что. как только будет инфа, сразу проинформирую.

ЗЫ исходящий трафф вроде как уже не режут.

а це як? наприклад, якщо я буду скачувати через торрент, то абоненти ого віддаватимуть мені скільки лінія дозволяє, в не залежності від тарифного плану? чи як..

Тоже пока не ясно. Но скорее чтото типа ретрекинга и файлообменника будет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Теоретически - да, практически - когда переведут на новые. Пока нам не разъяснили как оно и что. как только будет инфа, сразу проинформирую.

ЗЫ исходящий трафф вроде как уже не режут.

Значить покащо нестоїть переводитись на інший тариф наприклад 2мб.Чи він вже з сьогоднішнього дня 60грн?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Старі тарифи які теоретично діють до сьогоднішнього дня містять у назві "+" - і саме такі зараз в "Мій Укртелеком" можна обрати. Нові (від сьогоднішного дня) не містять цей "+".  Я так розумію якщо ти зараз перейдеш на нього то до 21 липня будеш переведений на ОГО-8 і платити 150.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потерпите еще чуть. Думаю пару дней ничего не решает;)

ЗЫ сам жду как юзер ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Укртелеком можна сказати відкрив усі свої козирі, і такі смачні тарифи такі змусять юзерів залишитися на ого. Але имхо через років 3-4 Мбіт треба буде знову більше, і тут в Укртелекома два виходи, або змінювати ліній до абонентів або йому просто нічого не залишиться, як просто піти з цього ринку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не надто ті тарифи і смачні, що 2 мб за 60 грн, що 100мб за 59 грн то є різниця, а про пінги... в ого на деякі українські сервери перевищують 100 мс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, кагбэ, каждый выбирает то что подходит ему. У меня например ОГО+телефон. За 100 грн будет 4Мб + анлим по городу + абонка за телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

TreNeR, ходять слухи, що УТК теж буде восени буде прокладати мережу по FTTB-технології. Дійсно є такі плани? Чи може це вже буде його новий власник вирішувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Были такие планы, но на сегодняшний день заморожены.

Ну и кстати SIP-телефония еще появилась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

TreNeR, ходять слухи, що УТК теж буде восени буде прокладати мережу по FTTB-технології. Дійсно є такі плани? Чи може це вже буде його новий власник вирішувати?

В керівництва УТК зараз один план, втриматися на посаді, а для цього треба не показати збитковості. Отже, всі витрати мінімалізовані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А райцентри як будуть? Я так зрозумів, що нові тарифи стосуються тільки обласних?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А райцентри як будуть? Я так зрозумів, що нові тарифи стосуються тільки обласних?

Так - тарифи будуть доступними тільки для обласних центрів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто говорив що для інших міст будуть Київські тарифи і де вони ? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сайте УТК ;)

Тарифи то є написані, але немає їх в виборі майбутніх тарифів через меню "Управління"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сайте УТК ;)

Київських я так і не побачив.. бачу тільки от такі

"ОГО!512" до 512 Кбіт/сек 60грн

"ОГО!1" до 1 Мбіт/сек 72,98 грн

"ОГО!2" до 2 Мбіт/сек 122,98 грн

"ОГО!Ультра" до 24 Мбіт/сек 172,98 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто нікуди не спішіть до 21 липня :). На цей раз автоматично переведуть. Всі нові тарифи одержите вчасно  :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Витяг із наказу

Сам наказ, как вы понимаете, выложить не могу. Но это официальная инфа;)

Андрію, не парся... викладуть завтра-післязавтра... У Києва завжди так... все заднім числом...

Жаль, райцентри та ще менші нас. пункти образили. Напевно там не люди живуть. Раз в них конкуренції немає то з них можна дерти втридорога. Вони ж і так нікуди не втечуть... Вони ж більше заробляють, ніж білі люди в обласних центрах та інших великих містах...

Абидна, дасадна, но ладна! :(

Змінено користувачем Basil
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На цей раз автоматично переведуть. Всі нові тарифи одержите вчасно 

А тих, хто на "Ультрі" куди переведуть? Випускний зроблять і в армію? Чи може та "Ультра" гулять (2-4 мбіта туда-сюда) перестане?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додаткових інвестицій, тобто нових технологій, чекати найближчим часом не варто.

Ні для кого не секрет, що УТ збираються продавати і зменшувати його ліквідність та інвестиційну привабливість ніхто не буде - будуть вижимати максимум з того, що є ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну и кстати SIP-телефония еще появилась.

Так вроді вже є на my.ukrtelecom.ua

ukrtelecom.ua

сам не пробував активізувати... не розумію, кому воно потрібне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну міський стаціонарний можна переадресувати собі на смартфон ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Київських я так і не побачив.. бачу тільки от такі

http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/dsl_init/tariff/ Может ты просто читать не умеешь?;)

Тарифи то є написані, але немає їх в виборі майбутніх тарифів через меню "Управління"

Внимательно читаем пост 1252 ;) п 3.3.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після того як вели "Ультра" потрібно було дзвонити на Київ і казати щоб відкрили порт на ту швидкість яку хоч вибрати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В этот раз такого быть не должно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...