Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А тих, хто на "Ультрі" куди переведуть? Випускний зроблять і в армію? Чи може та "Ультра" гулять (2-4 мбіта туда-сюда) перестане?

У мене Ультра в мережі Укртелекому 10-18мбіт. "Гуляє" туди-сюди завдяки технології SRA.

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Після того як вели "Ультра" потрібно було дзвонити на Київ і казати щоб відкрили порт на ту швидкість яку хоч вибрати.

Це тому, що Ультра використовує "плаваючий" профіль (заданий SNR-margin і все), а до цього використовували фіксовані, "зажаті" профілі.

Опубліковано

А якщо у мене лінія не дозволяє перейти на вищу швидкість, то з якого числа мені зменшать абонплату ?

Опубліковано
З 5 липня 2010 року вводяться нові тарифи на послугу «ОГО!» для абонентів всіх обласних центрів, Сімферополя та Севастополя. Компанія Укртелеком, піклуючись про своїх абонентів, з 5 по 21 липня забезпечить автоматичну зміну тарифних планів всім абонентам «ОГО!», завдяки чому існуючі абоненти отримують ще більшу швидкість, не підвищуючи своїх витрат і не докладаючи жодних зусиль. Змінити тарифний план самостійно абоненти зможуть після 21 липня на сайті my.ukrtelecom.ua.

http://my.ukrtelecom.ua/

Опубліковано

На хабре же написано:

Также прошу обратить внимание на такой нюанс: тарифные планы будут изменены автоматически в течении 3х недель с 5го по 21е число. Ручное переключение на новые тарифы станет доступно после 21го, поэтому не стоит заваливать техподдержку бесполезными звонками.
  • Адміністратори
Опубліковано

Аналогічно, але є один нюанс, я плачу за 1 мегабіт 75 грн в місяць, бо підключений по акції 90 днів за 1 грн. От тепер цікаво, що буде в нарахуваннях за інет, 100 грн чи 75? Адже до закінчення річного контракту в мене ще 5 місяців.

Опубліковано

Я вже переключений з 8-го числа.

Прикрепленное изображение

Це ти подивився на персональній сторінці в MyUkrtelecom?

Опубліковано

Блін тільки що провірив управліня тарифами і тут побачив що мене перевели.

TreNeR, щось змінилось тиж казав що райони в прольоті? Я звичайно радий :smile-zachot:

Опубліковано

и это всё, включая автоперевод, потому что у телекома заканчиваются внешние каналы, вот и решили поднятием аплоада пользователям (читай торент-пользователям) по экономить внешние каналы

Опубліковано

Блін тільки що провірив управліня тарифами і тут побачив що мене перевели.

TreNeR, щось змінилось тиж казав що райони в прольоті? Я звичайно радий :smile-zachot:

Странно. Может у тебя телефон городской? Какие две первых цифры номера?

Опубліковано

Вони то переводять всіх. А якщо лінія не потяне і почнуть виснути модеми на нових швидкістях ... техпідтримка із завтрашнього дня загнеться. Я точно знаю що у мене і 4 Мб ледве потяне, а сформували автоматичну заявку на 8.

Опубліковано

із сайта укртелеком

Постійна IP-адреса надається за заявою користувача для тарифних планів «ОГО! 512-2010», «ОГО! 2», «ОГО! 4», «ОГО! 8» «ОГО!Ультра». Абонентна плата за користування постійною ІР-адресою складає 48 грн. (з ПДВ) за місяць.

будуть дерти за ІР?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...