Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

У тебе логін має вигляд [email protected]

Для мій Укртелеком логін вводити все що перед собачкою @. А пароль той самий що в договорі

Можливо колись ти юзав їх Dial-Up і регався(чи був уже зареганий) на "М. укртелеком", в такому разі на дзвониш 0-800.... і реєстрацію обнуляють

Змінено користувачем Witiok
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Для мій Укртелеком логін вводити все що перед собачкою @. А пароль той самий що в договорі

На my.ukrtelecom.ua можна придумувати абсолютно любий логін і пароль (враховуючи обмеження, задані самим сайтом).

2floor будь які питання по оплаті можна задати безпосередньо самій касирші, вона або відповість, або направить у розрахунковий відділ (я не пам'ятаю вже який це кабінет)

І так, якщо проблеми з реєстрацією на сайті - кинь в ПМ свій телефон, в понеділок зранку обнулю тобі реєстрацію - по новій зареєструєшся.

Змінено користувачем nameless
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вірити тарифам, то антивірус і пошта додаткові послуги в рахунок абонентної плати, тобто включенів 100(чи з умовами акції 75 )

грн.

2floor будь які питання по оплаті можна задати безпосередньо самій касирші, вона або відповість, або направить у розрахунковий відділ (я не пам'ятаю вже який це кабінет)

І так, якщо проблеми з реєстрацією на сайті - кинь в ПМ свій телефон, в понеділок зранку обнулю тобі реєстрацію - по новій зареєструєшся.

Та касирша нічого незнає, типу не її діло каже.

Ти працюєш в укртелекомі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все такі дозвонися в сервіс і попроси щоб скінули(обнулили) пароль , логін , якщо попросити то можуть і казати який в тебе вже є пароль , логін.

Мені обнуляв Київ. То питали хто власник номера.давно було....а пароль його ніхто не питав. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все такі дозвонися в сервіс і попроси щоб скінули(обнулили) пароль , логін , якщо попросити то можуть і сказати який в тебе вже є пароль , логін.

Мені обнуляв Київ. То питали хто власник номера.давно було....а пароль його ніхто не питав. :)

Буковка одна пропала, ;) я хотів сказати ,що якщо добре попросити ,то можуть повідомити вже існуючий пароль логін .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти працюєш в укртелекомі?

Так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Угу, це тільки торренти, а ще опера на 200 кб сек качала.

Коли повимикав все, speedtest.net показав 8.9 мегабіт

ага, у меня на работе стоял ОГО+4Офис так доходило до 100-200метров, но ето только я замечал ночью и только иногда, не всегда так... ето стало после того как нас подкдючили к Киеву, были на Львовском... Офис на Бойка1

дома стоит ОГО1+ и Опера тоже качает 200кб (если у меня Голд доступ)

вопросик, если я заказал случайно доступ к "МайПлейс" который стоит 25грн в месяц, и даже не зарегистрирован там, могу ли как-нибудь отказатса и не платить?

Змінено користувачем Tum@n
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отказатса можна всигда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що з сайтом http://my.ukrtelecom.ua - вже третій день не можу туди зайти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так і не зрозумів,- чого я по цій http://my.ukrtelecom.ua/ адресі не можу зайти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а че ето оно так?

буває..

я так і не зрозумів,- чого я по цій http://my.ukrtelecom.ua/ адресі не можу зайти?

тимчасові глюки, теоритично по ній можна зайти, проте не завжди, доречі було дано багато ссилок по ІР оськільки не всі працюють, тобто потрібно буде перебирать - часом всі працюють часом не всі..

це не міняє суті... треба пробувати всі ссилки, в декого прауює без глюків, а в кого не працює, то пробуємо заходити по ІР ссилкам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто що чув нових тарифів в Луцьку не буде? бо в Києві вже доступні нові тарифні плани:

ОГО! 512 - 2010

ОГО! 2 - 2010 за 75 і 100грн.

Змінено користувачем METALIST
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто що чув нових тарифів в Луцьку не буде? бо в Києві вже доступні нові тарифні плани:

ОГО! 512 - 2010

Приведи посилання на сторінку, з сайту укртелекому, в підтвердження своїх слів.

Вже достало обсосування чуток відносно тарифів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось тут знайшов http://habrahabr.ru/blogs/telecom/85912/

Таки так..і тепер зрозуміло чому інколи Мій УКТ не відкривається. Ломляться Кияни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОГО! 512 - 2010

Приведи посилання на сторінку, з сайту укртелекому, в підтвердження своїх слів.

Звонив на Київ, вони підтвердили тарифи доступні тільки для Киян.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аплод вже 2 Мбіт)))Для 8 мегабітного ТП

З ogo in.ua

С 1 марта абонентам города Киева будут доступны новые тарифы (имеют в названии "-2010"). Приказ подписан.

ОГО512-2010 = 60 грн;

ОГО2-2010 = 100 грн;

ОГО8-2010 = 150 грн.

В ОГО8 аплоад расширен до 2М, как просили.

Домодернизируют сеть - тарифы будут доступны всем.

Змінено користувачем Witiok
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зі слів працівників луцького відділення УТК - то вони нічого не знають!

Тому - тримайте кулаки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я не помиляюсь, то до кінця цього року користувачі будуть дуже обрадувані і здивовані і тарифами і швидкістю і технологією передачі, але я можу помилятись =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Києві просто жорстка конкуренція, і існують набагато привабливіші тарифи на інтернет, от Укртелеком і старається тримати київські тарифи "на рівні". По Україні знижувати ціни недоцільно. Навіщо, якщо нормальної альтернативи в більшості міст не існує? Користувачі нікуди не дінуться, будуть платити і так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я не помиляюсь, то до кінця цього року користувачі будуть дуже обрадувані і здивовані і тарифами і швидкістю і технологією передачі, але я можу помилятись =)

До кінця року залишилось всього нічого — майже весь цей самий рік. ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...