Перейти до змісту

адмінам КС

DemonMc

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я підписувався <HaPkO>DemonMc .... вроді нормально граю ... нікому не мішаю і тут кік і бан на 30 мін... бо приставка до ніка пропаганда наркотіків...

ппц.... а попроситти убрати можна чи надто гордий 6utchery Lytwuu Dryg ... чи може в тебе рукі відсохнуть написати шоб убрав ?

Опубліковано
я підписувався <HaPkO>DemonMc .... вроді нормально граю ... нікому не мішаю і тут кік і бан на 30 мін... бо приставка до ніка пропаганда наркотіків...

ппц.... а попроситти убрати можна чи надто гордий 6utchery Lytwuu Dryg ... чи може в тебе рукі відсохнуть написати шоб убрав ?

Тобі сюда

Опубліковано

:) спасибо посмеялся :D

ты мало того что знаеш что твой ник нарушает правила, так ещё и после кика за бедник возвращаешся с тем же ником ;)

руки мои впорядке и дальше они будут кикать тебя за бедник без просьб о соблюдении правил

Опубліковано

аффтар, сам вінавад...

2 Best friend

Якшо можна - роби плз попередження перед конструктивними діями, ібо дофіга хто не то шоби не читав правила, даже не чув про них. Мені здається так буде зручніше. Хотя адм ти а не я, так шо...=)

Опубліковано

2 DemonMc ваш клан чітав правила про які, було више сказано? Якшо да то на шо ви надіялись? Непойму. Придумайте норм назву і тоді ніякіх проблем не буде.

3І і не будеш создавать бузглузді теми. Вона всерівно ні до чого хорошого не приведе.

• Адміністратори
Опубліковано

Призведе.

Якщо і далі будуть такі ніки то я закрию доступ на фаєрволі. І рішення буде перманентним.

Без можливості оскарженя.

Опубліковано

Сорри конечно, что вставляю свои 5 копеек, но предупредить надо было имхо.. А то может человек и не понял за что его кикнули)).. Да и к тому же amx_nick пока еще никто не отменял... :)

Опубліковано

я писав це не для того шоб оправдатись, а попросити надалі попереджувати боя ці правила побачів тікі коли після бана зашов на форум...

Хіба важко написати :"Зміни нік"... а то кік даже незнаеш за шо

Опубліковано
2 Best friend

Якшо можна - роби плз попередження перед конструктивними діями, ібо дофіга хто не то шоби не читав правила, даже не чув про них. Мені здається так буде зручніше. Хотя адм ти а не я, так шо...=)

сначала был кик с причиной "bad nick" какие ещё нужны предупреждения? :)

а то кік даже незнаеш за шо

причина кика есть в консоли :)

свой первый пост перечитать не хочеш? я выделил для тебя самое интересное

Опубліковано

ну хз, на тех серверах где я адм я перед киком или баном всегда делаю предупреждение, хотя этого делать не обязан. Не мне тебя учить, просто у нас не все прохаваные, и очень много новичков

Опубліковано
ну хз, на тех серверах где я адм я перед киком или баном всегда делаю предупреждение, хотя этого делать не обязан. Не мне тебя учить, просто у нас не все прохаваные, и очень много новичков

Шо тут обсуждать уже дали бан чі шо там. Вже нічого не зміниш, тим більше цеж не Перманент.

Опубліковано

імо цікава політика партії-якщо гравець назветься VOdka чи malboro-це буде пропаганда алкоголізму чи куріння-люди і так сотнями сідають на голку не читаючи назв ніків!!Але це моє імхо!!Хоча згоден що завжди реба обирати політкоректний нік і думати про наслідки!!Але це вже питання особливостей виховання особистості!Як то кажуть- У каждого своя голова за плечами!!І по моєму таке порушення не заслуговує перманентного бану-принаймні попередження дати

Опубліковано
імо цікава політика партії-якщо гравець назветься VOdka чи malboro-це буде пропаганда алкоголізму чи куріння-люди і так сотнями сідають на голку не читаючи назв ніків!!Але це моє імхо!!Хоча згоден що завжди реба обирати політкоректний нік і думати про наслідки!!Але це вже питання особливостей виховання особистості!Як то кажуть- У каждого своя голова за плечами!!І по моєму таке порушення не заслуговує перманентного бану-принаймні попередження дати

У тому то і річ. Що перманентного бану немає. А DemonMC уже скаржиться на адмінство. Я впевниний що адміни Вбіоса адекватні і прото так бан не дають(особистий опит). Так що, обговорювати немає що!

Опубліковано

хм вот я можу сказати коли адмін пів сервака цам наделав, коли іграв якійсь боцюн з ніком {GM}ШОсьтам{NAH} ,адмін его предупреждав і писав на екране - правільно , но возьми дай поменяй ему на Цаму а не кік бі бан, ібо тобі пів сервака пише шо він невміє грати і непонімає даже шо це до нёго пишуть ) а нік могли ему і написати ібо я сам не раз гнав з ботів пишучі їм якісь нікі (в пределах разумного) а вони так і бігали весь день ,так суть не в том , суть в том шо за фразу "Адмін.та поменяй ему сам нік - будь мудрее" Цам не мають давати..... :rolleyes: хотя я нерозтроївся а наоборот було веселіше бо потім пішла цепна реакция і пів сервака було Цам:0050: і я тут не ганю на цёго адміна чі ше шось там - я хочу сказати одне треба бути трохкі прошше до "простих людей" ібо як я був адміном на візаре - кіків і банів майже взагалі не було і всё время був порядок

а демон Емси - еслі після того як тобі написали кікед - різон :бед нік , і ти заходиш з тим самим імьям, то це вже .....учі англійській ато будеш в бані

скажиНі - наркотикам

З.І чього ніхто нічёго не пише в темі про ЛКЛ ?

Опубліковано
імо цікава політика партії-якщо гравець назветься VOdka чи malboro-це буде пропаганда алкоголізму чи куріння

Алкоголь і сигарети не заборонені в нашій державі(поки що).

Заборона в ніках також

Использование имен оскорбляющих чьи-либо национальные, религиозные, командные и другие чуства.

12. Использование имен пропагандирующие наркотики.

13. Использование в качестве имени или части имени зарезервированых слов (admin, root, [VBIOS] и т.п.)

(с)

а також реклама інших ресурсів, товарів, чітерських програм і скріптів

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...