Перейти до змісту

Нарушения ДАИшников

Egoist

Рекомендовані повідомлення

По останніх двох повідомленнях бачу багато грамотних людей. Давайте уточнимо за що він ган..н.

Перше-за те що зупинився на тротуарі бо, поруч дві парковки-одна платна на якій приблизно 30% вільного місця і друга безкоштовна також майже пуста.

Друге-за те що приїхав з під Любашова і не поїхав як всі нормальні люди в Ювант де тьма місця і ніхто не буде його обзивати.

Сам раз в рік буваю на Старому ринку але проїзджаю кожен день і думаю якби прийшлося зупинитись то де і як...???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 591
  • Створено
  • Остання відповідь
По останніх двох повідомленнях бачу багато грамотних людей. Давайте уточнимо за що він ган..н.

100%-ий.

Перше-за те що зупинився на тротуарі бо, поруч дві парковки-одна платна на якій приблизно 30% вільного місця і друга безкоштовна також майже пуста.

А що краще: заплатити 5 грн. за парковку, чи штраф? В нього був вибір, він його зробив. Хто не хоче, щоб його сфоткали, і не бажає створювати перешкоди пішоходам - той ставить свої машини вздовж вул. Глушець, за автобусною зупинкою і далі, й проблем не має. Або по вул. Братковського. Або під медучилищем.

Друге-за те що приїхав з під Любашова і не поїхав як всі нормальні люди в Ювант де тьма місця і ніхто не буде його обзивати.

Звідки б він не приїхав - це не виправдання ставити машину на тротуарі. Там ходять люди, що скупилися на базарі і йдуть з важкими торбами, матері з колясками, які вимушені обминати "припарковану" тачку - а те чмо вирішило, що воно крутіше за всіх інших? От того ми й так живемо, що на інших нам - насрати, лиш би собі добре було.

Сам раз в рік буваю на Старому ринку але проїзджаю кожен день і думаю якби прийшлося зупинитись то де і як...???

А ти раз в рік приїдь на Старий ринок не в 11 годині, а в годині 8 ранку, і без питань станеш, де схочеш.

Ну, і на всякий випадок скажи, якого кольору в тебе вектра, і який державний номер. Як побачу припаркованою так, як цей крутелик - напишу цвяшком на капоті тобі привєта! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
...

Тобто по-твоєму треба заїхати на тротуар?

Зупинятись треба на спеціально відведених місцях і не порушуючи ПДР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що краще: заплатити 5 грн. за парковку, чи штраф? В нього був вибір, він його зробив. Хто не хоче, щоб його сфоткали, і не бажає створювати перешкоди пішоходам - той ставить свої машини вздовж вул. Глушець, за автобусною зупинкою і далі, й проблем не має. Або по вул. Братковського. Або під медучилищем.

Сам розумію що він не прав але там дійсно не має вибору. Парковка занята, вздовж Глушець ті самі знаки, вул. Братковського-стоять машини не можна розминутись, під медучилищем також будуть раді. Туди хіба маршруткою напевно в любий кінець міста виїдеш.

PS. На жаль я так не паркуюсь так що привєта краще особисто при знайомстві :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На фото погано видно, але за кермом дядько в міліцейській хформі, довго стояв, я встиг другий раз проїхатись, щоб сфоткати.

RM1Mdpo8Ks.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Ще один взірець хамства від ахтунгів з блакитними номерами, і, очевидно, не тільки номерами. Поворот на Глушець з Медведєва (нинішня - Сенаторки Левчанівської), старий ринок. Там, плять, і так проблемно виїхати, а ці залупірден підарасен ще й свою срань втулили:

post-263-1250002008.jpg

Да, визнаю, моя машина в цей час стоїть на пішохідному переході (чорний капот знизу справа). Але для пішоходів було червоне світло, а мені треба було швидко вискочити і сфоткати, поки ззаду не почали підпирати, тому спинився вже на переході. Прошу вибачення, якщо комусь створив незручність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один взірець хамства від ахтунгів з блакитними номерами, і, очевидно, не тільки номерами. Поворот на Глушець з Медведєва (нинішня - Сенаторки Левчанівської), старий ринок. Там, плять, і так проблемно виїхати, а ці залупірден підарасен ще й свою срань втулили:

post-263-1250002008.jpg

Да, визнаю, моя машина в цей час стоїть на пішохідному переході (чорний капот знизу справа). Але для пішоходів було червоне світло, а мені треба було швидко вискочити і сфоткати, поки ззаду не почали підпирати, тому спинився вже на переході. Прошу вибачення, якщо комусь створив незручність.

головне що ти не залишив авто на переході, а знаходився а машині.

а для таках "голубих" авто, які ТАК паркуються, треба зробити наклейки щось типу:

"ВЗІРЕЦЬ ВИКОНАННЯ ПДР", або

"Я ПАРКУЮСЬ ЯК УСІ ЦИВІЛЬНІ" і клеїти їм на авто!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Хлопці ЗАПАРКУВАЛИСЯ. Питання не "ЯК?" а "ДЕ?"

Куди вони пішли - варіантів 3.

1. Магазин - не думаю, що вісім чоловік пішли хором за молоком. В магазин скупитися цукерками міг зганяти і один!

2. Бар - ????????

3. Готель - ще ранувато було лягати спати, ще сонце високо стояло.

Прокоментуйте будь ласка.

post-6085-1251990534.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дааааааа!!!!

за таку фотку пану yvazhaemuy стопроцентове +1

оце ти їх підловив :D:D:D:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пішли страхуватися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пішли страхуватися?

Можливо... але машини луцькі але фото знято в містечку приблизно за 50 кілометрів від обласного центру. В Луцьку ТАС теж є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

В них там була колегія, виїзне засідання :)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пішли страхуватися?

Можливо... але машини луцькі але фото знято в містечку приблизно за 50 кілометрів від обласного центру. В Луцьку ТАС теж є.

не можу зрозуміти якщо луцькі машини то... як машини міського даі за 50 км від луцька???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пішли страхуватися?

не можу зрозуміти якщо луцькі машини то... як машини міського даі за 50 км від луцька???

все надзвичайно просто - обслуговували приїзд високопоставленого гостя волині. Подивися попередні пости і знайдеш ці авто з тими ж номерами на вулицях Луцька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це вони так НЕНАВЯЖЧИВО ведуть сліжку за тим сіреньким авто попереду... :D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вони однозначно пішли в бар.

І не подумайте нічого поганого. Не пити.

А нюхати. Шоб настройка детектора алкоголю не збилася :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьодні спостерігав таку картину:

їду, з варшавськаго ринку без жодних поворотів виїжає міліціанська :) "девятка" і відразу повертає на спуск (праворуч моста). я легенько пригальмував :naezd: і за нею (мені туди ж). на світлофорі девятина зупиняється на два корпуса далі стоп-лінії і чекає зеленого кольору світлофору. далі повертає праворуч і аби не чекати в заторі - обїжає всіх по зустрічній смузі перетинаючи при цьому сплошну і пішохідний перехід :160: .

прошу зауважити що це все відбувалось при вимкнених мигавках (да і не сильно то він поспішав).

сфотографувати не вийшло, проте держномер записав (на світлофорі) - на синьому фоні красувалось 0136.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю чи сюди писати..

Ну приїхав якийсь важний ... Ну провезли його з мігалками. Ну повиключали світлофори шоб машини позганяти на обочину. Ну так ВКЛЮЧІТЬ же їх після того як та цяця проїхала!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То Литвин приїхав, хай би їхав він назад і не заважав людям нормально на роботу добиратися. Дістали вже... хто його сюди просив їхати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю чи сюди писати..

Ну приїхав якийсь важний ... Ну провезли його з мігалками. Ну повиключали світлофори шоб машини позганяти на обочину. Ну так ВКЛЮЧІТЬ же їх після того як та цяця проїхала!

не кажи!

Сам хотів написати, але щойно приїхав...

Дратує... Наприклад щойно з Клима Савури виїзджав трактор зі сміттям... Єс-сно - лівий поворот. Стояв він хвидин 10, за ним - півкілометровий затор. В цей же час від магазину "салют" (з двору) намагався виїхати розвозчик продуктів, теж стояв весь цей час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю чи сюди писати..

не кажи!

Сам хотів написати, але щойно приїхав...

Дратує... Наприклад щойно з Клима Савури виїзджав трактор зі сміттям... Єс-сно - лівий поворот. Стояв він хвидин 10, за ним - півкілометровий затор. В цей же час від магазину "салют" (з двору) намагався виїхати розвозчик продуктів, теж стояв весь цей час.

Так могли б поставити на найбільш важливих перехрестях регулювальників. А то вони на набережну на кільце аж сім чоловік привезли щоб вони там стояли годину і потім на 10хв перекрили дорогу. Але ж у нас в Луцьку регулювальників не поставлять, бо даїшники самі жестів не знають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знову під знаком :mdr:

а з мене під...и 150грн. здерли (на бензин, без протокола)

post-6274-1253778084.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

без коментарів

post-2306-1253815571.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні знову на перехрьостку К-Карого-Лідавська, 1 (район мясокомбінату) стояв Гольфик. Ще досі стоїть. Якби не блимнули зустрічні, то вліпився б в них на байку. На запитання, якого милого вони там стоять, лейтенант Самчук Віталій Михайлович відповів, що як вони можуть чергувати, не порушуючи.

Підкажіть, який саме закон забороняє/дозволяє ДАйцям порушувати ПДР. Хочу накатати якусь бамагу, оскільки частенько вони там стоять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Оце прикол:

Дорожньо-транспортна пригода, головною дійовою особою якої був п’яний даішник, сталася сьогодні в обласному центрі, інформують «Волинські новини».

Близько 10-ї години ранку навпроти приміщення риббази, що на вулиці Конякіна у Луцьку, даішник (судячи із форми одягу) приватним автомобілем BMW виїхав на тротуар та втаранився у паркан однієї із житлових багатоповерхівок. На місце пригоди відразу прибуло два автомобілі працівників дорожньо-патрульної служби.

Водій BMW був добряче «під мухою», адже після скоєного навіть не зміг самотужки вийти з авто і навіть задрімав за кермом. Молодого порушника виводили із машини працівники автоінспекції. При цьому вони емоційно висловлювали своє невдоволення вчинком колеги.

thm_20091113115008.jpg

thm_20091113115041.jpg

thm_20091113115134.jpg

Начальник сектору моніторингу, юридичного забезпечення та зв’язків з громадськістю УДАІ Віктор Главічка у коментарі «ВН» повідомив, що наразі винуватець ДТП доставлений на експертизу для виявлення рівня вмісту алкоголю в крові. Проте його співробітники, які були на місці події засвідчили: неозброєним оком було видно, що 22-річний сержант, який працював в органах усього кілька місяців, був п’яний.

(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...