Перейти до змісту

Що видно з вашого вікна???

KlouS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ще одна цікава тема, яка на всіх форумах викорустовується))))

Викладайте фоткі що видно з вашого вікна))

24grnv8.jpg

10zsgoz.jpg

Опубліковано

Да ладно, чего вы к человеку пристали :) Нормальные топики стартует, если кто хочет пусть постит фото, зачем флудить.

Опубліковано
Викладайте фоткі що видно з вашого вікна))

лучше поставьте веб-камеру :)

Видеонаблюдение в туалетах ведётся с целью вашей безопасности :lol:

Опубліковано
post-312-1228122171.jpg

Сори за офтоп.

Блин вот посмотрел на эту фотку и задумался, всетаки наскольно наш Луцк стал грязнее изза того что мусорники вынесли из специальных помещений. Сколько же пластика и пакетов валяется, ужос. Зато уборщикам теперь легче забирать мусор и быстрее, а то что срач полный им пофиг.

Опубліковано

Зізнаюсь чесно, під'їзд з 56 квартирами як був ужосом, так і залишився. Сміття все рівно багато хто виносить аж за свої двері. Купили домофон і варимось "в собственном соку". Більшість сміття в нас через сусідів з Вопак.

Проста арифметика: Київський майдан 11 і 13 мають разом 5 під'їздів і колись мали кожен по декілька баків, була відносно чиста "Сента" з своїм внітрішнім баком, на кооперативку з 4-х 5-поверхових під'їздів і 3-поверхівку без додаткових зручностей було 2 баки. Що ми маємо зараз: 2 бака Вопак має під свої потреби і доволі часто закриває їх на замок, ще 3 обслуговують будинки, що залишились. Разом з тим вони обслуговують випадкових заїжджих типу заїхав у двір - викинув торбу - поїхав.

Опубліковано

А памятаєте колись Луцьк був самим читстим містечком по всій Укріїні, а зараз))) Т_Т

Кому не вожко і кому сподобався топік то нажміть там таку кнопочку "ПОДДЕРЖАЛИ" буду дуже вдячний))))

Опубліковано
Кому не вожко і кому сподобався топік то нажміть там таку кнопочку "ПОДДЕРЖАЛИ" буду дуже вдячний))))

харе за%обувать

Опубліковано

це тіпа та голуба кнопка? Стрьомно, мож то петиція про скорочення сміттєвих баків? Не ризикуватиму )))

ніфіга сє срач

Якраз срач я і хотів в прямому смислі фотнути, вийшло, що сміття більше кидається в око

Опубліковано
це тіпа та голуба кнопка? Стрьомно, мож то петиція про скорочення сміттєвих баків? Не ризикуватиму )))

:):jeer::lol:

• 2 року потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...