Перейти до змісту

Сокращения, реструктуризации

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Юлямпочка, я вже писав, що у нашому суспільстві гроші нізвідки не беруться. Їх народжують ті, хто реально щось виробляє: виробив наш Луаз ще одного "Богдана", получили працівни зарплатню з грошей, за які продано його, і пішли тратити на вчителів, медиків і мєнтів. Але і перші, і другі, і треті - практично самодостатні організації: хто вірить, шо мєнти живуть на зарплату? :) Медики також кінці з кінцями зв*яжуть , а вчителі - ну в мене кума у вільний від вчителювання час готує до вступу, екзаменів, тощо. Причому деколи у вчителя "факультатив" оплачується значно краще від основної діяльності. А Толік усе правильно сказав - якщо стає виробництво, стає і поповнення бюджету.
Реальный диалог нашего менеджера и бухгалтера заказчика:

МЫ: Вы не оплатили 2 месяца наших работ, мы не будем делать перенос данных в новую базу

ОНА: так что, если мы вам не будем платить, так вы вообще работать не будете?

+1

Автозаводу держава винна десь до 100млн. грн. по поверненню ПДВ і якщоб їх вернули не прийшлось би звільняти людей і відправляти у відпустки за свій рахунок; розрахувалисяб з нами (СУ-536) і в нас булаб робота, а якщо працюватиме автозавод, будівельники запрацюють і металурги. 

Якби тільки не мішали

• 4 тижня потому...
Опубліковано
Автозаводу держава винна десь до 100млн. грн. по поверненню ПДВ....

не те ли это 100 млн.грн. которые получились от "типа продажи за бугор противокорозийной системы для труботроволдов" ?

Опубліковано

ні це ПДВ яке держава повертає підприємствам

ЗІ: Зевс , а що то на ДПЗ грошикі зявились? Будите щось будувати?

Опубліковано
ні це ПДВ яке держава повертає підприємствам

я понял что ПДВ (НДС)

тока вот за что оно?

не за "продажу за бугор противокорозийной системы для труботроволдов" ?

p.s. а строить мы всегда готовы

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...