Jump to content

Чи потрібен домен volyn.ua?

Чи потрібен домен volyn.ua?  

72 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Вважаю що це - дуже гарна ідея!

Цілком підтримую, оскільки це дасть можливість чітко спозиціонувати сайти областної та міської направленості.

Це буде сильний крок в розвитку нашого місцевого інтернету!

Я думаю, что не нужна. Расскажите у кого есть свой личный домен, а потом пусть подымут руки те, у кого он в региональной зоне.

leviks, очень хочу услышать Ваш ответ =)

Если этим вопросом займется Визор, то все равно ничего хорошего не выйдет. Кто-нибудь пробовал купить домен луцк.юа? Я свой ждал около полугода.

Лично у меня домен в зоне lutsk.ua и мне пофиг какая зона...

Кто-нибудь пробовал купить домен луцк.юа?
к Вашему сведению домен lutsk.ua до 1 декабря был бесплатным.

Лично у меня домен в зоне lutsk.ua и мне пофиг какая зона...

угу...

к Вашему сведению домен lutsk.ua до 1 декабря был бесплатным.

Только чтобы ускорить прохождение заявки надо заплатить какие-то там деньги.

Поддержки — никакой, даже хуиз нифига не работает потому, что все домены в этой зоне по умолчанию за Визором закреплены.

Згідний з Mac9, що для особистих доменів регіональний домен не є вдалої ідеєю, адже особисті сайти я правило направлені все таки на широку аудиторію без географічної привязки.. Хоча якщо позиціонувати сайт, навіть особистий, тільки для міста чи для області - то звичайно рег. домен є рішенням. Але особистий сайт з привязкою до міста - це рідкий випадок.

А от щодо регіональних інформаційних сайтів, рег. сервісів, для фірм орієнтованих на область - чим краще спозиціонований сайт, тим більше від нього толку.

Мене, правда, дивує, коли роблять сайт, наприклад, якоїсь місцевої фірми, яка за межі Луцька не працює, а домен реєструють в зоні .com ))))

Updated: Повиправляв очепятки :friday:

Я думаю, что не нужна. Расскажите у кого есть свой личный домен, а потом пусть подымут руки те, у кого он в региональной зоне.

leviks, очень хочу услышать Ваш ответ =)

Если этим вопросом займется Визор, то все равно ничего хорошего не выйдет. Кто-нибудь пробовал купить домен луцк.юа? Я свой ждал около полугода.

Домен volyn.ua потрібен. Але бажано щоб його хтось інший адмінив, бо щоб отримати у візора домен луцьк.уа потрібно дуже довго чекати(я чекав 6міс) та і підтримки нуль.

якщо не помиляюсь то є домен .crimea.ua і .sebastopol.ua

деякі області мають по дві доменні зони (скорочена назва і повна), .rovno.ua і .rv.ua, .vinnica.ua і .vn.ua і тд і тп...

а чим волинь гірше?))

та й не буде він зайвим, імхо, а навпаки

зона луцьк.uа - то одне, а волинь.ua навіть і звучить краще!!

однозначно +1

хуиз нифига не работает потому, что все домены в этой зоне по умолчанию за Визором закреплены.

Хуиз работает нормально. Если бы хуиз не работал, то доменена не было бы в базе, а есил его не было бы в базе, то пользоватся доменом луцк.уа могли бы только те у кого прописан визоровский ДНС.

З.Ы. Непонятно почему удалили мой пост где я ответил что домен нужен. Я нарушил правила или тот кто удалил нарушил?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...