Перейти до змісту

Автоквест

Aeroman

Рекомендовані повідомлення

В субботу кто куда собирается? А то 2квеста совпадают: Квест.уа и РЗ.

не співпадають, тому що Квест.уа 12 грудня у пятницю, а той у суботу 13 числа. Мій брат грав 6 числа, а як "связистка" сиділа за компом вдома і казала куди їхати! В цю пятницю теж гратимемо. Мені дуже сподобалось! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В субботу кто куда собирается? А то 2квеста совпадают: Квест.уа и РЗ.

не співпадають, тому що Квест.уа 12 грудня у пятницю, а той у суботу 13 числа. Мій брат грав 6 числа, а як "связистка" сиділа за компом вдома і казала куди їхати! В цю пятницю теж гратимемо. Мені дуже сподобалось! :)

Угу. Зачотна гра. А ви з якой тіми? На цю гру вже 20 команд є )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Michal і radistka_Ket з команди Flash на фольксвагені :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не співпадають, тому що Квест.уа 12 грудня у пятницю, а той у суботу 13 числа. Мій брат грав 6 числа, а як "связистка" сиділа за компом вдома і казала куди їхати! В цю пятницю теж гратимемо. Мені дуже сподобалось!

Да, хорошо что перенесли :)

Сегодня уже больше народу будет, что радует.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу щиро подякувати організаторам автоквесту за те, що я сьогодні ввечері провів кілька незабутніх хвилин під дулом автомата, мав справу з міліцією і ще й заплатив їм за те, що вони приїхали на виклик.

Ввечері мені подзвонив сусід по новобудові і сказав, що на моїй ділянці 20 чоловік з ліхтарями лазять між будматеріалами, складені на межі моєї ділянки. Я озброєний вискочив з дому, щоб їхати до новобудови, коли до мене під'їхав брат -- йому також сказали про незрозуміле дійство на моїй ділянці, і він вже там був. Він мені і сказав, що там одна з підказок квесту. Я відразу поїхав до новобудови і порозганяв людей, які ще приїхали туди за підказкми. Коли я вже зібрався звідти їхати, то побачив що їде ще одне авто. Я зачекав. Це була міліція. Озброєні автоматами, вони повискакували з машини і почали вимагати від мене документи і пояснення. Після того як вияснили, що я власник новобудови, почали складати протокол. Як виявилось, викликали їх мої сусіди, які побачили кілька десятків людей з ліхтариками в себе під вікнами, але побоялись виходити. Що цікаво, міліція прихала з Ківерець (!), бо вулиця хоч і знаходиться в межах міста, але формально належить до села Прилуцьке, Ківерцівського району. Луцькі менти відмовились їхати, і за 20 хвилин після виклику приїхали ківерцівські.

ШАНОВНІ ОРГАНІЗАТОРИ АВТОКВЕСТУ! Я хочу попросити Вас, щоб на наступний раз Ви ховали підказки в себе вдома, а не лазили по чужій території, і не рились зі своїми підказками в чужій власності! Сьогодні просто пощастило, що ніхто не постраждав, бо я і сусід, який мені подзвонив, були озброєні травматичною зброєю і готові застосувати її в будь-який момент, якби "квестери" не поїхали, а почали сперечатись. І знову таки пощастило, тільки вже мені, що в мене в руках не було зброї, коли приїхала міліція, бо ті хлопці спочатку стріляють, а тоді розбираються що до чого.

Окремо, і цілком серйозно, я хочу подякувати працівникам Ківерцівської міліції за швидку реакцію на дзвінок. Молодці! На відміну від луцьких засранців вони приїхали, і приїхали досить швидко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

них... себе...

зобанить всех отписавших в ветке нах!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну далбайоби, да простять мене модератори тутешні...

То одні квестери під Там-Тамом геморой на свою сраку знайдуть, то інші...

Невже перед тим, як таку хню впороти - не можна подумати головою, а не лівим полужопієм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нда, організаторам відверте "фе". про що ви думаєте? в разі чогось хтось з вас взяв би на себе хоч грам відповідальності? думаю що ні, зразу б розчинились як аспірин в воді...

знач так. розміщати теми про автоквест в Автопаті до остаточного вирішення конфлікту ТАБУ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та яке там вирішення конфлікту? Я дуже сумніваюсь, що хтось хоча б вибачиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну далбайоби, да простять мене модератори тутешні...

То одні квестери під Там-Тамом геморой на свою сраку знайдуть, то інші...

Невже перед тим, як таку хню впороти - не можна подумати головою, а не лівим полужопієм?

+1

А хто, перепрошую, організатор? Йому скільки років? Він із дитячого садочку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я вже кляусу написав. Це не діти, а дорослі люди, але розуму малувато! Ми в машині сиділи і навіть до будинку і не підходили, бо зрозуміли що це дико в приватному секторі коди писати! Я б сам з пневмата огрів би!

На Сахарном ми так само під домами лазили і люди обурено матюгались з дверей! Та і самі організатори коли ми їм це поясняли по телефону, сказали що це ваші трабли і самі розрулюйте і ми поїхали нафіг в очікуванні автопереходу на інше завдання!

Контакты

Роман (050) 438 23 61 ICQ 276471296

Оксана (099) 3425342

Ирина (050) 3780450

Вот можете поспілкуватися... мо вам чото пояснять!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж хочу подякувати організаторам автоквесту, ввечері, я б сказав вночі, мені подзвонив Plum, знявши мене впрямому смислі з дружини і запропонував поспівчувати разом. Я ....... . Скоти, чить не спортили вечір. Зразу попереджу автоквесторів нефіг їздити біля моєї фірми теж бо я не буду застосовувати травматичну зброю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Організатори обіцяють виправитись і відшкодувати хоч якось. Plum - чекай вибачень!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а головой думать не пост-фактум организатором слабо? или они думают жопой? ведь она ногами управляет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а головой думать не пост-фактум организатором слабо? или они думают жопой? ведь она ногами управляет...

Ти правий на 100%. Я так теж подумав коли туди підїзджали!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"вибачення" в аську поступили

Привіт! То орги з того невдалого квесту в п"ятницю. Хочемо виставити коньяк за незручності.

серйоз, нам дуже шкода що так вийшло

ми в наступних іграх взагалі від приватного сектору відмовились, щоб подібне не повторювалось

в іграх такого формату беруться не будинки, а може бути стовп чи закинута поштова скринька і тд. Тобто речі, до яких в 90% випадків претензій не буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

т.е. они теперь полезут народу в многоквартирных домах спать мешать? :)

а вообще-то сообщите им, что надо 100% претензий избегать.

даже 101%

т.е. на пустырях пусть катаются.

ведь автомобиль и пошумнее велика будет.

да и прямотоки у многих "понтовиков" стоять могут...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Досить цікаво було почитати думку з протилежної сторони. Зразу скажу, я не організатор попереднього квесту, але також організовую квести. Ну і, крім того я приймав участь у вчорашньому квесті.

Прошу вибачення у всіх, кого ми могли налякати вчора, але точки залежали не від учасників. А у приватному секторі їх було досить.

Що ж до організаторів то, надіюсь вони врахують свої помилки з даного квесту, а їх було багато.

PS Команді DZ окремий респект. Виступили достойно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кого ми могли налякати вчора
справа не в "налякали", а в тому, що ви в темну пору доби заходили на приватну територію (хоч і не обнесену поки ще огорожею, але там і так ясно що це приватний будівельний майданчик) і лазили серед чужих будматеріалів. І все це робили, не запитавши дозволу у власника. А всі ми знаємо як зараз багато відбувається крадіжок на новобудовах. Цілком нормальною реакцією власника в такому випадку могла б бути спущена собака з командою "фас" -- спочатку зловити, а потім розбиратись.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я брат Plumа. Подзвонила мені людина, яка живе в протилежному кінці міста. Бо знали що знає власників, тому й передзвонили до нього. І приїхав на місце раніше за брата. Було машин зо 20. Перша думка, щось сталось.Чи розборка яка, чи взагалі міліція щось шукає.

По-перше, авто як навіжені літали туди сюди, одні вже назад, а інші тільки туди. А вулиця ще не обладнана світлом. Уявіть якби там хтось переходив дорогу в той момент. 100% була б неприємна ситуація. Там толком двом машинам не було де розминутись.

По-друге, на мою вимогу залишити територію, у відповідь від учасників почув мати й погрози в свою сторону. Нормальні пояснення були теж, дякую. То як ви вважаєте, шановні організатори, це нормальне явище? Мешканці сусідніх будинків повимикали світло і заглядали через вікна що відбувається. Приємна ситуація?

По-третє, це вже пізня пора була. А шуму ця вулиця стільки не чула і не бачила навіть в самий ясний день і в самому розгарі будівництва.

І останнє. Я так бачу, що крім учасників, ця акція нікому задоволення не приносить. Порушуються права людини. Порушуються правила дорожнього руху, і т.д. Тобто створюється нікому не потрібна проблема. Просив би більше не займатись дурістю. І буду постійно перешкоджати в проведенні подібних дійств.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ндя. Просто в цьому Автоквесті бракує одного. Нормальних людей які мають спортивний інтерес, а не літають по вулицях і криють матами всіх і думають що їм все позволено. Більшість нормальні, але є і купа заносливих, що і псує все дійство! Особисто наша команда більше участі брати не буде в цьому році!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

справа не в "налякали", а в тому, що ви в темну пору доби заходили на приватну територію (хоч і не обнесену поки ще огорожею, але там і так ясно що це приватний будівельний майданчик) і лазили серед чужих будматеріалів. І все це робили, не запитавши дозволу у власника. А всі ми знаємо як зараз багато відбувається крадіжок на новобудовах. Цілком нормальною реакцією власника в такому випадку могла б бути спущена собака з командою "фас" -- спочатку зловити, а потім розбиратись.

По-перше, учасники не винуваті в тому, що так була розміщена точка організаторами. Не будь вона в приватному секторі, все було б спокійніше. І нажаль, на даному квесті багато точок було саме в приватному секторі. Сподіваюсь, що ви не думаєте, ніби нам приємно будити людей посеред ночі.

На рахунок собаки з командою "фас", це ви погарячкували, в себе, на огородженій території - так, згоден, але за її межами, тобто на вулиці, не рекомендується правоохоронними органами, так як це пов"язано з КК. І реакція така нормальною не називається. Насилля провокує насилля. А нормальною реакція - викликати міліцію.

Що ж до матів на адресу сусідів або власників, то боюсь, тут справа в окремих учасниках окремих команд. Вони нас, інших учасників, також не радують. Вирішення даної проблеми просте - "по лицу" або викликати міліцію, нічого іншого до таких не доходить. І хоч я і проти насилля, але в даному випадку за "по лицу". Один з учасників нашої команди мало не реалізував це на фініші.

До речі, а чи чули ви відповідь організаторів на повідомлення учасників, про даний інцидент в ході квесту?

Цитую: "Проблеми з власниками, собаками і охороною вирішуються учасниками і нас це не стосується."

Самі розумієте, учасників просто штовхають лазити по парканам і чужим територіям, а потім кажуть, що це їх проблеми.

Що ж до задоволення, то ви, Yurko, праві. Як і в усіх інших акціях(політичних, урочистих і тд), хто не приймає участь, той його і не отримує.

А права людини порушують лише через неправильну організацію. І на квести ми їздимо в надії, що наступний буде кращий ніж попередній.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...