Перейти до змісту

Автоквест

Aeroman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В субботу кто куда собирается? А то 2квеста совпадают: Квест.уа и РЗ.

не співпадають, тому що Квест.уа 12 грудня у пятницю, а той у суботу 13 числа. Мій брат грав 6 числа, а як "связистка" сиділа за компом вдома і казала куди їхати! В цю пятницю теж гратимемо. Мені дуже сподобалось! :)

Опубліковано
В субботу кто куда собирается? А то 2квеста совпадают: Квест.уа и РЗ.

не співпадають, тому що Квест.уа 12 грудня у пятницю, а той у суботу 13 числа. Мій брат грав 6 числа, а як "связистка" сиділа за компом вдома і казала куди їхати! В цю пятницю теж гратимемо. Мені дуже сподобалось! :)

Угу. Зачотна гра. А ви з якой тіми? На цю гру вже 20 команд є )))

Опубліковано
не співпадають, тому що Квест.уа 12 грудня у пятницю, а той у суботу 13 числа. Мій брат грав 6 числа, а як "связистка" сиділа за компом вдома і казала куди їхати! В цю пятницю теж гратимемо. Мені дуже сподобалось!

Да, хорошо что перенесли :)

Сегодня уже больше народу будет, что радует.

Опубліковано

Хочу щиро подякувати організаторам автоквесту за те, що я сьогодні ввечері провів кілька незабутніх хвилин під дулом автомата, мав справу з міліцією і ще й заплатив їм за те, що вони приїхали на виклик.

Ввечері мені подзвонив сусід по новобудові і сказав, що на моїй ділянці 20 чоловік з ліхтарями лазять між будматеріалами, складені на межі моєї ділянки. Я озброєний вискочив з дому, щоб їхати до новобудови, коли до мене під'їхав брат -- йому також сказали про незрозуміле дійство на моїй ділянці, і він вже там був. Він мені і сказав, що там одна з підказок квесту. Я відразу поїхав до новобудови і порозганяв людей, які ще приїхали туди за підказкми. Коли я вже зібрався звідти їхати, то побачив що їде ще одне авто. Я зачекав. Це була міліція. Озброєні автоматами, вони повискакували з машини і почали вимагати від мене документи і пояснення. Після того як вияснили, що я власник новобудови, почали складати протокол. Як виявилось, викликали їх мої сусіди, які побачили кілька десятків людей з ліхтариками в себе під вікнами, але побоялись виходити. Що цікаво, міліція прихала з Ківерець (!), бо вулиця хоч і знаходиться в межах міста, але формально належить до села Прилуцьке, Ківерцівського району. Луцькі менти відмовились їхати, і за 20 хвилин після виклику приїхали ківерцівські.

ШАНОВНІ ОРГАНІЗАТОРИ АВТОКВЕСТУ! Я хочу попросити Вас, щоб на наступний раз Ви ховали підказки в себе вдома, а не лазили по чужій території, і не рились зі своїми підказками в чужій власності! Сьогодні просто пощастило, що ніхто не постраждав, бо я і сусід, який мені подзвонив, були озброєні травматичною зброєю і готові застосувати її в будь-який момент, якби "квестери" не поїхали, а почали сперечатись. І знову таки пощастило, тільки вже мені, що в мене в руках не було зброї, коли приїхала міліція, бо ті хлопці спочатку стріляють, а тоді розбираються що до чого.

Окремо, і цілком серйозно, я хочу подякувати працівникам Ківерцівської міліції за швидку реакцію на дзвінок. Молодці! На відміну від луцьких засранців вони приїхали, і приїхали досить швидко.

Опубліковано

Ну далбайоби, да простять мене модератори тутешні...

То одні квестери під Там-Тамом геморой на свою сраку знайдуть, то інші...

Невже перед тим, як таку хню впороти - не можна подумати головою, а не лівим полужопієм?

Опубліковано

нда, організаторам відверте "фе". про що ви думаєте? в разі чогось хтось з вас взяв би на себе хоч грам відповідальності? думаю що ні, зразу б розчинились як аспірин в воді...

знач так. розміщати теми про автоквест в Автопаті до остаточного вирішення конфлікту ТАБУ

Опубліковано
Ну далбайоби, да простять мене модератори тутешні...

То одні квестери під Там-Тамом геморой на свою сраку знайдуть, то інші...

Невже перед тим, як таку хню впороти - не можна подумати головою, а не лівим полужопієм?

+1

А хто, перепрошую, організатор? Йому скільки років? Він із дитячого садочку?

Опубліковано

Та я вже кляусу написав. Це не діти, а дорослі люди, але розуму малувато! Ми в машині сиділи і навіть до будинку і не підходили, бо зрозуміли що це дико в приватному секторі коди писати! Я б сам з пневмата огрів би!

На Сахарном ми так само під домами лазили і люди обурено матюгались з дверей! Та і самі організатори коли ми їм це поясняли по телефону, сказали що це ваші трабли і самі розрулюйте і ми поїхали нафіг в очікуванні автопереходу на інше завдання!

Контакты

Роман (050) 438 23 61 ICQ 276471296

Оксана (099) 3425342

Ирина (050) 3780450

Вот можете поспілкуватися... мо вам чото пояснять!

Опубліковано

Я теж хочу подякувати організаторам автоквесту, ввечері, я б сказав вночі, мені подзвонив Plum, знявши мене впрямому смислі з дружини і запропонував поспівчувати разом. Я ....... . Скоти, чить не спортили вечір. Зразу попереджу автоквесторів нефіг їздити біля моєї фірми теж бо я не буду застосовувати травматичну зброю.

Опубліковано
а головой думать не пост-фактум организатором слабо? или они думают жопой? ведь она ногами управляет...

Ти правий на 100%. Я так теж подумав коли туди підїзджали!

Опубліковано

"вибачення" в аську поступили

Привіт! То орги з того невдалого квесту в п"ятницю. Хочемо виставити коньяк за незручності.

серйоз, нам дуже шкода що так вийшло

ми в наступних іграх взагалі від приватного сектору відмовились, щоб подібне не повторювалось

в іграх такого формату беруться не будинки, а може бути стовп чи закинута поштова скринька і тд. Тобто речі, до яких в 90% випадків претензій не буде

Опубліковано

т.е. они теперь полезут народу в многоквартирных домах спать мешать? :)

а вообще-то сообщите им, что надо 100% претензий избегать.

даже 101%

т.е. на пустырях пусть катаются.

ведь автомобиль и пошумнее велика будет.

да и прямотоки у многих "понтовиков" стоять могут...

Опубліковано

Досить цікаво було почитати думку з протилежної сторони. Зразу скажу, я не організатор попереднього квесту, але також організовую квести. Ну і, крім того я приймав участь у вчорашньому квесті.

Прошу вибачення у всіх, кого ми могли налякати вчора, але точки залежали не від учасників. А у приватному секторі їх було досить.

Що ж до організаторів то, надіюсь вони врахують свої помилки з даного квесту, а їх було багато.

PS Команді DZ окремий респект. Виступили достойно.

Опубліковано
кого ми могли налякати вчора
справа не в "налякали", а в тому, що ви в темну пору доби заходили на приватну територію (хоч і не обнесену поки ще огорожею, але там і так ясно що це приватний будівельний майданчик) і лазили серед чужих будматеріалів. І все це робили, не запитавши дозволу у власника. А всі ми знаємо як зараз багато відбувається крадіжок на новобудовах. Цілком нормальною реакцією власника в такому випадку могла б бути спущена собака з командою "фас" -- спочатку зловити, а потім розбиратись.
Опубліковано

Я брат Plumа. Подзвонила мені людина, яка живе в протилежному кінці міста. Бо знали що знає власників, тому й передзвонили до нього. І приїхав на місце раніше за брата. Було машин зо 20. Перша думка, щось сталось.Чи розборка яка, чи взагалі міліція щось шукає.

По-перше, авто як навіжені літали туди сюди, одні вже назад, а інші тільки туди. А вулиця ще не обладнана світлом. Уявіть якби там хтось переходив дорогу в той момент. 100% була б неприємна ситуація. Там толком двом машинам не було де розминутись.

По-друге, на мою вимогу залишити територію, у відповідь від учасників почув мати й погрози в свою сторону. Нормальні пояснення були теж, дякую. То як ви вважаєте, шановні організатори, це нормальне явище? Мешканці сусідніх будинків повимикали світло і заглядали через вікна що відбувається. Приємна ситуація?

По-третє, це вже пізня пора була. А шуму ця вулиця стільки не чула і не бачила навіть в самий ясний день і в самому розгарі будівництва.

І останнє. Я так бачу, що крім учасників, ця акція нікому задоволення не приносить. Порушуються права людини. Порушуються правила дорожнього руху, і т.д. Тобто створюється нікому не потрібна проблема. Просив би більше не займатись дурістю. І буду постійно перешкоджати в проведенні подібних дійств.

Опубліковано

Ндя. Просто в цьому Автоквесті бракує одного. Нормальних людей які мають спортивний інтерес, а не літають по вулицях і криють матами всіх і думають що їм все позволено. Більшість нормальні, але є і купа заносливих, що і псує все дійство! Особисто наша команда більше участі брати не буде в цьому році!

Опубліковано
справа не в "налякали", а в тому, що ви в темну пору доби заходили на приватну територію (хоч і не обнесену поки ще огорожею, але там і так ясно що це приватний будівельний майданчик) і лазили серед чужих будматеріалів. І все це робили, не запитавши дозволу у власника. А всі ми знаємо як зараз багато відбувається крадіжок на новобудовах. Цілком нормальною реакцією власника в такому випадку могла б бути спущена собака з командою "фас" -- спочатку зловити, а потім розбиратись.

По-перше, учасники не винуваті в тому, що так була розміщена точка організаторами. Не будь вона в приватному секторі, все було б спокійніше. І нажаль, на даному квесті багато точок було саме в приватному секторі. Сподіваюсь, що ви не думаєте, ніби нам приємно будити людей посеред ночі.

На рахунок собаки з командою "фас", це ви погарячкували, в себе, на огородженій території - так, згоден, але за її межами, тобто на вулиці, не рекомендується правоохоронними органами, так як це пов"язано з КК. І реакція така нормальною не називається. Насилля провокує насилля. А нормальною реакція - викликати міліцію.

Що ж до матів на адресу сусідів або власників, то боюсь, тут справа в окремих учасниках окремих команд. Вони нас, інших учасників, також не радують. Вирішення даної проблеми просте - "по лицу" або викликати міліцію, нічого іншого до таких не доходить. І хоч я і проти насилля, але в даному випадку за "по лицу". Один з учасників нашої команди мало не реалізував це на фініші.

До речі, а чи чули ви відповідь організаторів на повідомлення учасників, про даний інцидент в ході квесту?

Цитую: "Проблеми з власниками, собаками і охороною вирішуються учасниками і нас це не стосується."

Самі розумієте, учасників просто штовхають лазити по парканам і чужим територіям, а потім кажуть, що це їх проблеми.

Що ж до задоволення, то ви, Yurko, праві. Як і в усіх інших акціях(політичних, урочистих і тд), хто не приймає участь, той його і не отримує.

А права людини порушують лише через неправильну організацію. І на квести ми їздимо в надії, що наступний буде кращий ніж попередній.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...