Перейти до змісту

Хто чий політпроект?

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Специфіка нашої політики полягає в тому, що в верхньому ешелоні, та й на нижчих рівнях хтось на когось працює, забезпечуючи діяльність корупційних схем, відмивань, б'юджетних відкатів. Цьому сприяють різноманітні політичні проекти, які виставляються на народний огляд у всій своїй харизматичній рейтинговості. Для того щоб це тривало до нескінченості проекти які себе вичерпали повинні замінюватись новими і т.д. до всесвітнього коллапсу, або до того поки народ помудріє, але коллапс прийде швидше ;) Постійне перебування в стані перманентних виборів плодить цілу купу постійно оновлених проектів. Головна задача для кожного олігарха диверсифікація власних політичних активів у вигляді абсолютно різних проектів, які навіть не перетинаються між собою.

Головна задача даного топіку розставити все на місця, розкрити всі карти, взнати хто за ким стоїть - амбіційно :D і жорстко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тимоху підтримували багато хто - спочатку Моня Бродськимй (™Венето) та Беня Коломойський (™Приват), з якими горшки побито. Зараз "донори" - Фельдман (харківський АВЭК) , Губський (ряд облгазів, банки), Васадзе (автоЗАЗ), імовірно зміни "лошадок" не за горами.

Вітренчиху спонсорував Макс Бєшений, шльопнули його - і нема Вітренчихи. Імхо найбільш вдала операція наших спец... кхм :D

Ющенко має багато симпатиків у вищих олігархічних колах, включаючи Ахмєтку, хитрий шулер ставить зразу на 2-х. Часом чуються імена Петрогаз та Фірташ але достовірних сканів ніхто поки-що не викладав.

Зате достовірний факт - Віктор Балога, закарпатський олігарх. Будете в Мукачеві - розпитайте, якими методами він нажив свої багатства ;)

Про Янука думаю говорити не варто - ОПГ з усіма характерними ознаками - залізна дисципліна і ієрархія - "шнирі", "бики", "торпеди" і т. ін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільше мене цікавлять такі політичні фігури як Тягнибок, Яценюк, Гриценко. Якщо Яценюк встигне змонтувати "свій проект", він буде дуже серйозним гравцем виборчих перегонів, якщо не встигне то тоді Тягнибок. Одне непокоїть звідки бабло на ті бігборди (дуже багато разів чув, що від Ахмєтова, але вірити не хочеться).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Васал мого васала – не мій васал... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найбільше мене цікавлять такі політичні фігури як Тягнибок, Яценюк, Гриценко

Нуу, Яценюк сам мільйонер, а Гриценко ще власний політпроект не оформив. А спонсором Тягнибока цілком імовірно може виявитись і якийсь місцевий "гречкосій", на кшалт нашого Главацького ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так його ніби Мазурик назад у виборчий список НУ забирає, нє?

А партія в міжвиборчий період - відносно недорого, приблизно як страхова компанія, а от під час виборів - в більш-менш прохідних від спонсорів мають коридори тріщати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яценюк розглядає можливість фінансування власної партії за гроші прихильних громадян через інтернет і перерахунками

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...