Перейти до змісту

ПРОДАЖ ДІЛЯНКИ

ANDGEJKO

Рекомендовані повідомлення

ТЕРМІНОВО!!! Продам земельну ділянку площею 0,30 га для будівництва та обслуговування будинку, що знаходиться на новій вулиці при в'їзді в село Небіжка (3 км від Луцька), вулиця активно забудовується новобудовами. Всі комунікації. Хороше транспортне сполучення /поряд об'їздна Луцька/. Ціна 30 тис. у.о. Тел. 8-063-190-54-20.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

либо ANDGEJKO повторяется, либо с него пора начинать брать комисионные :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

либо ANDGEJKO повторяется, либо с него пора начинать брать комисионные :D

тільки ціна вдвічі менша ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

беру за 10

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

беру за 10

А може давай я тобі просто її подарую і ще дам 10....???!!! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

беру за 10

А може давай я тобі просто її подарую і ще дам 10....???!!! :D

Буду очень рад :))

А вообще если документы нормаль то за 20 можно было смотреть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

беру за 10

А може давай я тобі просто її подарую і ще дам 10....???!!! :)

Буду очень рад :))

А вообще если документы нормаль то за 20 можно было смотреть

30 - це нормальна ціна. Коли її подивишся то переконаєшся, що я правий. Я б не продавав... просто терміново потрібні гроші.:D А взагалі купляв я її для себе і своєї сім'ї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 - це нормальна ціна. Коли її подивишся то переконаєшся, що я правий. Я б не продавав... просто терміново потрібні гроші.:D А взагалі купляв я її для себе і своєї сім'ї.

Ну если ты все эти обьекты покупал для себя и сейчас надо продавать то тебя пора раскулачивать :)

ТЕРМІНОВО!!! Продається земельна ділянка ділянка для будівництва в селі Крупа. Хороше транспортне сполучення /асфальт до самої ділянки/, світло, газ, вода. Фактично на місцевості ділянка становить 0,28 га.На межі з ділянкою є невеликий лісочок, гарний краєвид. Ціна 1000 у.о. за соту. Тел. 8-063-190-54-20.
Продається новозбудовий півтора поверховий будинок в с. Прилуцьке на новому масиві (3 км. від м. Луцька).

Загальна площа 170 кв. м. без внутрішніх робіт, всі комунікації, земельна ділянка 0,12 га. хороше транспортне сполучення. Ціна 100 тис. $

ТЕРМІНОВО!!!! Продам новозбудований будинок з гаражем в селі Прилуцьке /новий масив/ заг. площа 170 кв.м., всі комунікації, ділянка 0,12 га, хороше транспортне сполучення, поряд новобудови. Ціна 588$ за кв.м. /торг./ 8-063-190-54-20. P/S/ Врахуйте, що аналогічна нерухомість у Луцьку /квартири/ пропоонуються за 1300 - 1500$ за кв. м. без землі.
ТЕРМІНОВО!!! Продається квартира /новобудова/ в районі ТАМ-ТАМ, вул. Карпенка-Карого, 53/22/13,5 кв.м., 4/9. Можливість перепланування. Ціна 50 тис. у.о. Тел. 8063-190-54-20.

Если надумаешь пиши в личку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну если ты все эти обьекты покупал для себя и сейчас надо продавать то тебя пора раскулачивать :)

ТЕРМІНОВО!!! Продається земельна ділянка ділянка для будівництва в селі Крупа. Хороше транспортне сполучення /асфальт до самої ділянки/, світло, газ, вода. Фактично на місцевості ділянка становить 0,28 га.На межі з ділянкою є невеликий лісочок, гарний краєвид. Ціна 1000 у.о. за соту. Тел. 8-063-190-54-20.
Продається новозбудовий півтора поверховий будинок в с. Прилуцьке на новому масиві (3 км. від м. Луцька).

Загальна площа 170 кв. м. без внутрішніх робіт, всі комунікації, земельна ділянка 0,12 га. хороше транспортне сполучення. Ціна 100 тис. $

ТЕРМІНОВО!!!! Продам новозбудований будинок з гаражем в селі Прилуцьке /новий масив/ заг. площа 170 кв.м., всі комунікації, ділянка 0,12 га, хороше транспортне сполучення, поряд новобудови. Ціна 588$ за кв.м. /торг./ 8-063-190-54-20. P/S/ Врахуйте, що аналогічна нерухомість у Луцьку /квартири/ пропоонуються за 1300 - 1500$ за кв. м. без землі.
ТЕРМІНОВО!!! Продається квартира /новобудова/ в районі ТАМ-ТАМ, вул. Карпенка-Карого, 53/22/13,5 кв.м., 4/9. Можливість перепланування. Ціна 50 тис. у.о. Тел. 8063-190-54-20.

Если надумаешь пиши в личку.

Якщо я подаю інформацію про продаж - це не означає, що це майно належить мені особисто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме цікаво, що всі об'єкти продаються ТЕРМІНОВО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме цікаво, що всі об'єкти продаються ТЕРМІНОВО

Все доволі банально - потрібні гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я подаю інформацію про продаж - це не означає, що це майно належить мені особисто.

тут ваще-то частный ресурс :D

так что с тебя за такой бизнес тут причитается

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=19652

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...