Перейти до змісту

обсуждение поломок мобильных телефонов

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Акцент сервіс (на проспекті Волі)

офіційний (!!!!!) сервісний центр Nokia

Вже місяць топчуться з GSM шлюзом NOKIA і не знають що з ним робити...

Кажуть "Незнаєм, Невмієм....."

Опубліковано
Акцент сервіс (на проспекті Волі)

офіційний (!!!!!) сервісний центр Nokia

Вже місяць топчуться з GSM шлюзом NOKIA і не знають що з ним робити...

Кажуть "Незнаєм, Невмієм....."

Акцент сервис занимается ремонтом мобильных телефонов. Ремон вашего шлюса возможен .но только в Киевском сервисе "Крок" он единственный имеет доступ до заказа з/ч на GSM шлюсы и подобное оборудывание :)

Опубліковано

І так.

Pa1m 0ne Treo. Cмартфон. Впав. Хреново впав. (не дуже, екран цілий, а толку- нуль)

Потрібен такий же на запчастини. Або ж плата клавіатури та клавіатура .

писати в асько або ж сюди.

Опубліковано

2 Саня. В мене скарг на "Акцент-сервіс" нема, і не проси ! Здавав вже не один телефон, всі і не згадаю, але серед них були недешеві 6288, 6120, і всі були поремонтовані досить швидко і якісно.

Опубліковано
Интересно, для чего?

Для того, щоб повніше задовільнити інтереси клієнтів. Я там працюю.

Якщо в бордівців є проблеми з ремонтом телефонів в "Акцент-сервісі" - постараємося при можливості допомогти вирішити проблемні питання.

Опубліковано
Я там клавіатуру для нокії чека 3 місяці...

Я в "Акцент-сервіс" (Сані) вже здавав точно повню 4 телефона і всі були зроблені бистро і якісно. Тому в мене притензій до них нема, даже сказавби шо то один знайкращих сервісних центрів в луцку.

Опубліковано

Здав в акцент-сервіс Nokia N95 8Gb у зв"язку з появою люфта. Повністю замінили слайдерний механізм за пару годин! Правда через тиждень люфт знову з"явився, хоча і менший :) З телефонами вроді поводжусь акуратно. От і гризуть сумніви, чи дійсно проводилась заміна слайдерного механізму...

Опубліковано

Можете не сумніватися. Якщо всі необхідні запчастини є в наявності, то ремонт, як правило, виконується сьогодні на сьогодні. Правда клієнту кажуть "передзвоність завтра" - перестраховка, бо мало виконати ремонт, його ще й треба певним чином відчитати. Це все займає час.

Опубліковано

Я здавав в той акцент свою Нокію 5110 (тєлєфончік просто супер, смартфони оддихають) вони вній покулупались пару місяців і сказали шо нема в них потрібних деталей.

Опубліковано

Такое ощущение что в Луцке только один сервис по ремонту мобильных. В другие сервисы никто не здает что ли? ()И Вообще тема создана по поломкам какие есть у людей сейчас !!! :)

Опубліковано

А я взагалі не розумію назви топка.

Ті, хто щось розуміє в поломках мобільних телефонів, обговорюють це питання на сайті http://www.mobile-files.ru/forum/index.php та інших спеціалізованих форумах.

Про роботу сервісних центрів - інша справа. Сервіс мобільних телефонів - дуже потрібна послуга, особливо враховуючи те, що вже майже в кожного школяра по два смартфони в кишені.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...