Перейти до змісту

Проблема зі здоров"ям у Луцьку

toha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну що ж був я вчора в тому Медікусі.

Що я можу сказати. Мені сподобалося!

Я записався на прийом на 15:30, до лікаря Андрусіва Михайла. Я прийшов, він мене вже чекав. Досить такі в них непогано в середині. Клініка невеличка. Всього то пару кабінетів. Геніколог, кардіолог - терапевт та щє якась. Вся стіна завішена різними грамотами та дипломами. З них половина європейські! Солідно. Чай каву запропонували:) Ніякої черги! Я вже за пару хвилин був перед лікарем! Лікар доречі - толковий! Зробив обстеження. Зняв кардіограму. Послухав. Поговорили. Все роз"яснив. Призначів ліки. Вже записав на повторне обстаження.

Ні ну то можна жити!:D В мене пішло на це все всього то десь півгодинки! Довелося звичайно заплатити. Але я і не шкодую зовсім. Ціни дійсно - вміняємі, а мені якє діло?! Мені аби помогли! А тут вже видно що тобою займаються!

Ну що ж, я повністю став прихільником приватної медицини!

І всім то раджу! Бо нерви та здоровья цінніші за гроші!

• Відповідей 102
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

да нормальные там цены. у "Медикома" те же, но в баксах ;) обязательно запишусь как-нить к кардиологу, расскажу и про качество

Опубліковано

Мы ребенку токо приватного врача и вызываем. Вызов 30грн. Врач толковый, с детьми отлично ладит, приписывает только то, что действительно необходимо, а не так как в детской поликлинике нам в пол годика приписали !!!Барбовал!!!, бо ребенок "слишком активны и надо притормозить маленько"... Тьху! Я ту врачиху чуть сам не послал прямым тексот.

Опубліковано
Ви як ідете свій пробачте, сраний, вілосіпєд ремонтувати, в 3 рази більше викидуєте.

А лікарю жалко?

Нажаль в нас народ так до сих пір і не навчився платити за медицину...

Життя навчить...

Опубліковано

Ти помиляєшся - цей лікар з державної Луцької міської клінічної лікарні, класний спеціаліст, працює там за сумісництвом тому, що там хоть якось оплачують гідну працю....

Опубліковано

Я записався на прийом на 15:30, до лікаря Андрусіва Михайла. Я прийшов, він мене вже чекав. Досить такі в них непогано в середині. Клініка невеличка. Всього то пару кабінетів. Геніколог, кардіолог - терапевт та щє якась. Вся стіна завішена різними грамотами та дипломами. З них половина європейські! Солідно. Чай каву запропонували;) Ніякої черги! Я вже за пару хвилин був перед лікарем! Лікар доречі - толковий! Зробив обстеження. Зняв кардіограму. Послухав. Поговорили. Все роз"яснив. Призначів ліки. Вже записав на повторне обстаження.

Ні ну то можна жити!:0022: В мене пішло на це все всього то десь півгодинки! Довелося звичайно заплатити. Але я і не шкодую зовсім. Ціни дійсно - вміняємі, а мені якє діло?! Мені аби помогли! А тут вже видно що тобою займаються!

якщо допомогли - можеш не дякувати, але цікаво - скільки тобі реально обійшлося обстеження чи шо ти там робив?

Опубліковано

Так сопсно о том и речь... что в общественной поликлинике людям платят смехотворно, посему и отношение такое... а тут человек понимает ,что получает за свою работу соответствующее вознаграждение.

Опубліковано

Лікар кардіолог Михайло Андрусів і д.м.н. проф. А. В. Ягенський- лікарі Луцької міської клінічної лікарні. Звичайно "з вулиці" ви до них на прийом не попадете, вони займаються лікуванням стаціонарних хворих (які госпіталізовуються з поліклініки або ургентно).

Опубліковано

якщо допомогли - можеш не дякувати, але цікаво - скільки тобі реально обійшлося обстеження чи шо ти там робив?

Мені це обійшлося в 95 грн. Повторний прийом в мене буде через три тиждні. Це вже буде 50грн.

Впринципі мені щє й не допомогли. Якщо поможе то за місяців пару.. Але ж мною принаймні серёзно зайнялися. Це вже плюс великий як на мене.

Гіпертонія:0024:

Розказали, що з цим гратися не можна і треба лікувати...

Опубліковано

95 грн - це терпімо.

і звідки взявся цей стереотип про дорогу приватну медицину?

хз

"безкоштовна медицина"...

ми ж з своїх податків утримуємо медицину?

ще й приватникам платимо... шось тут не так :0024:(

а що можна поміняти? доводиться платити двічі

Опубліковано
а не так как в детской поликлинике нам в пол годика приписали !!!Барбовал!!!, бо ребенок "слишком активны и надо притормозить маленько"... Тьху! Я ту врачиху чуть сам не послал прямым тексот.

Мдя...Мені в принципі теж приписали вчора ліки ...

атеросклероз, ишемическая болезнь сердца, артериальная гипертензия, иммунный дисбаланс, климактерический синдром..является дисфункция шишковидной железы (эпифиза). Вырабатываемый ею гормон — мелатонин модулирует функцию гипоталамо-гипофизарной системы, под контролем которой находятся практически все эндокринные железы человеческого организма
..і зачєм так дєлать...

Справді рідко і дуже рідко трапляються лікарі, котрі вірні клятві Гіпократа. Але вони є. І це справді радує.

Пам*ятається, колись мене від операції врятувала лікар ЛОР, хоча всі інші (в дитячій поліклініці) кричали, що без операції нікуди. Нічого, вилікувала :0024:. Зараз вона теж приймає у приватній клініці Медкар, хоча колись була і на держ. роботів 2й поліклініці і в медпункті електроапаратного заводу.

Вєтра, до речі, зараз ніби-то впроваджують систему, схожу західній, так зване страхування, коли певницй процент від нарахованої зарплати йде на спец. відведений рахунок, з якого потім оплачується лікування (стаціонарне). Хтось чув про такі речі конкретніше?

Опубліковано

Те страхування вже запроваджують скільки я себе помню...

шось не бачу конкретних рухів...

і страхувати хто буде?

якась очередна криза і - ПІБ - і немає банку і всіх страхових коштів...

Опубліковано
"безкоштовна медицина"...

ми ж з своїх податків утримуємо медицину?

ще й приватникам платимо... шось тут не так :D(

а що можна поміняти? доводиться платити двічі

А ти знаєш скільки відсотків людей працюють офіційно і сплачують податки? :( От і подумай на чому вона тримається

Опубліковано
Вєтра, до речі, зараз ніби-то впроваджують систему, схожу західній, так зване страхування, коли певницй процент від нарахованої зарплати йде на спец. відведений рахунок, з якого потім оплачується лікування (стаціонарне). Хтось чув про такі речі конкретніше?

Да давно вже є і Лікарняні каси і організація "Допоможемо собі", і плакати по місту висіли. Там суть в тому що ти отримуєш карточку члена і сплачуєш регулярно внески, система накопичувальна(чим довше ти платиш тим більша сума набігає), але теж є певні обмеження в оплаті лікування. Залежно -скільки раз на рік хворів, скільки попереднє лікування вартувало і т.д. В Облздраві на першому поверсі є офіс-мож сходить, спитать. Це на Суворова, що за стоматполіклінікоюв центрі.

Опубліковано
Так сопсно о том и речь... что в общественной поликлинике людям платят смехотворно, посему и отношение такое... а тут человек понимает ,что получает за свою работу соответствующее вознаграждение.

Якби я так ставився до роботи, як вони ставляться, мене б давно вгнали б зроботи. А їм ще й благодійні внески давай.

Опубліковано
Мы ребенку токо приватного врача и вызываем. Вызов 30грн. Врач толковый, с детьми отлично ладит, приписывает только то, что действительно необходимо

Мож його тєлєфончиком поділитись ? Можна в лічку.

Опубліковано
Мы ребенку токо приватного врача и вызываем. Вызов 30грн. Врач толковый, с детьми отлично ладит, приписывает только то, что действительно необходимо

Мож його тєлєфончиком поділитись ? Можна в лічку.

і мну,пліз :)

Опубліковано

Toha, я там в них на сайті бачив, що там ще й гінекологія в них є.

Якщо там будеш - візьми номер мобільний доктора їхнього і кинь мені в лічку - з мене пиво :)

Опубліковано
Toha, я там в них на сайті бачив, що там ще й гінекологія в них є.

Якщо там будеш - візьми номер мобільний доктора їхнього і кинь мені в лічку - з мене пиво :)

Привіт.

А вони доктора номер мобільного не дадуть .. Все обговорюється через той телефонний номер для записів 28 63 40. Дзвони там все розкажуть поїдеї.

А нащо тобі гєніколог? ;)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

До лікаря нада йти, й не боятись він не захаває тебе. Це краще піти зразу, чим потім краяти себе чого раніше не пішов. Ти мужик чи дівчина??? :)

Якщо мужик то не бійся, якщо дівчина, то бійся, й не скули тут.

Треба ставити завдання таке:

Є проблема така-то, порадьте толкового лікаря, ось з толковими то може точно бути напряг конкретний.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Я тут краєчком ока побачила слово "Контініум-медікум". Так то ж геть біля мене. А ви не в курсі там лише кардіологи чи є різні спеціалісти. Наприклад окулісти. Просто потрібно контактні лінзи. Мама хоче але боїться кудись так просто йти. А тут поряд. Можна б було сходити.

Опубліковано

тоха: я далеко не врач, но посоветую тебе следующее:

не поленись - сделай себе справку в бассейн и при посещении оного

нырни головой вниз на глубину метра 3-4. Если голова будет звенеть, а

в глазах двоиться то единственным вменяемым способом тебе полечицо

будет плавать в том самом бассейне брассом (не кролем !!!!) регулярно.

можно конечно пойти и на массаж, но качественный массаж стоит значительно

дороже, а просто массаж делать сильно не рекомендую.

месяца два регулярных плавательных упражнений (а не стояний у стеночки)

значительно снизят твои головные боли и давление. Кроме того можешь

потом нырнуть на 3-4 метра для сопоставления ощущений.

вот такая тебе и диагностика и терапия.

p.S. При нырянии попроси кого-нить чтобы за тобой приглядывали, а то бывает сознание пропадает. :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...