Перейти до змісту

Хто чим годує своїх рибок?

gorik

Рекомендовані повідомлення

Власне виникло питання чим краще годувати рибок.

До цього часу купував "чіпси" від фірми Тетра. Пробував печінковий корм. Морожений живий корм.

Тепер хочу попробувати годувати живим.

Ділимося хт чим годує, і особливості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Живий корм дафнія, мотить, трубочник - дуже чудово, але з ними, з водойми, можна занести інфекцію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить діліться порадами хто де купляє живий корм, щоб інфекцій поменьше було.

А варіант годування сугубо сухим кормом, я так розумію поганий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На варшавці ,в будівлі тміж травами і іконами -біля них там по вихідних мужик стоїть і продає любий корм-бери мотиль-принаймні він інфекцію в мене не заносив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На варшавці, там де продають рибок, продають і живий корм. Трубочник продають Вітя-гупишнік і Льоша (або його мати, старенька бабуля). Я беру в Віті, проблем не було, хоча по відгукам інших акваріумістів у Льоши трубак чистіший (краще промитий). Мотиль продають все той же Вітя-гупишнік і Славік (сивий старший дядько). З мотилем теж проблем не було ніколи, брав і в одного і в другого. Мотиль привозний, лиманський. Також кормив місцевою дафнією, на ринку її не продають, ловлять деколи для себе. Також проблем не було.

А взагалі, найпоширеніша хвороба іхтіофтіріоз проявляється внаслідок поганих умов утримання. Вона як грип в людей, присутня в будь якому акваріумі, але при неналежних умовах утримання, коли в риб ослаблений імунітет і вони стають більш вразливими до хвороб, тоді починають вилазити болячки. Так, що вчасно доглянутий акваріум запорука здоров"я ваших рибок. Регулярні підміни води (щоб не накопичувалися нітрати) та регулярна сифонка дна допоможуть утримувати ваш акваріум в належному стані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мой любимый корм это трубочник, когда нет покупаю мотыль, но не люблю я его с ним проблем больше, мне както трубочник чище и его удобней мыть. Раньше покупал у бабули сейчас у Вити-гупишника, у бабули (у Леши) подтверждаю трубочник чище, но сейчас беру у Вити както получается так ;) да и пообщатся в процессе еще можно на разную тему <_<. Когда нет и трубочника и мотыля покупаю у тани "шоколадку". Плюс кормлю раков креветками, бо если не дашь так гады зелень начнут срезать :) + Иногда очень редк кидаю донный корм для сомов или "чипсы", так по приколы, ну я же иногда пива пью с чипсами вот и рыбкам надо какоето разнообразие :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...