Перейти до змісту

Лучший альбом по версии Луцкого форума

Million

47 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну что же, мы пришли к довольно разношерстному списку номинантов. Прошу, голосовать.

Опубліковано

Поздно братцы, кого-то добавлять. Была тема "Отбор номинантов" альбомы набравшие большее количество голосов,а также те, которые форумчане выставляли на первую позицию и попали в этот список

Опубліковано

В чому смисл даного голосування? Вибирати кращий альбом з РІЗНИХ стилів музики - це те саме, що сперечатися, який колір райдуги кращий. Не краще вже зробити тематичне голосування, напр. найкращий альбом в стилі хард рок, хеві, реп, панк, РнБ, ітд.?

Опубліковано
  NetSerpent сказав:
В чому смисл даного голосування? Вибирати кращий альбом з РІЗНИХ стилів музики - це те саме, що сперечатися, який колір райдуги кращий. Не краще вже зробити тематичне голосування, напр. найкращий альбом в стилі хард рок, хеві, реп, панк, РнБ, ітд.?

И создать с десяток подобных тем? :) Попробуем найти золотую середину - то, что понравится большинству.

Опубліковано
  Million сказав:
  NetSerpent сказав:

И создать с десяток подобных тем? ;) Попробуем найти золотую середину - то, что понравится большинству.

дурню ти зробив. я от слухаю реп і лише реп, але т.і. для мене пустий звук. мені шо, голосувати за нього тільки ізза того шо він репер? маразм...

якби ше по жанрам то ше норм було би... і знову... хіп хоп поділяється на власне хіп хоп, реп і РнБі. тому треба створювати питання блоками: типу пункти

1. хіп хоп (реп, хх, рнбі, соул)

2. метал (різнючий)

3. рок (різний)

4. попсняк

Опубліковано
  Bit сказав:
  Million сказав:
  NetSerpent сказав:

И создать с десяток подобных тем? ;) Попробуем найти золотую середину - то, что понравится большинству.

дурню ти зробив. я от слухаю реп і лише реп, але т.і. для мене пустий звук. мені шо, голосувати за нього тільки ізза того шо він репер? маразм...

якби ше по жанрам то ше норм було би... і знову... хіп хоп поділяється на власне хіп хоп, реп і РнБі. тому треба створювати питання блоками: типу пункти

1. хіп хоп (реп, хх, рнбі, соул)

2. метал (різнючий)

3. рок (різний)

4. попсняк

Если не нравятся номинанты, надо было не хлопать, а выдвигать свои кандидатуры, а сейчас уже поздно.

Опубліковано

Metal - Metallica - Master Of Puppets

Melodic death metal - Dark Tranquillity - Gallery

Tech death - Death - Individual Thought Patterns

Opeth і Death - найкращі гурти всіх часів і народів...

З.І. Дійсно тупо проводити пол (опитуваня), даючи на вибір групи і альбоми виходячи з власних вподобань...

Опубліковано

Если бы пан SoulBurn был более внимателен, то заметил бы, что прежде чем составить список альбомов для голования, проводился опрос форумчан, кого бы они хотели видеть в этом списке и сам я никоим образом не влиял на номинантов.

Опубліковано
  Million сказав:
Если бы пан SoulBurn был более внимателен, то заметил бы, что прежде чем составить список альбомов для голования, проводился опрос форумчан, кого бы они хотели видеть в этом списке и сам я никоим образом не влиял на номинантов.

ну тади прастітє, пагарячілся...і єслі би пан Million бил болєє вніматєлєн, то назвав би САБЖ якось тіпо "Лучший альбом по версии форумчан, которые участвовали в вышеозначеном опросе" <_<

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...