Перейти до змісту

26 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Дуже цікавить це питання???

якби його не булоб то компютер не запустився.. :( , і ще й голосувалку пристроїв .почитай специфікації на блоки живленя.і ти собі представляєш , зараз  народ побіжить за тестерами в магазин і начнуть міряти напругу , тільки треба знати де міряти. :)

Опубліковано

В мене немає на БЖ -5В. Голосувалку зробив для того, щоб дізнатись яких БЖ більше. роблю приставку для БЖ, щоб не загнати його і мені треба інформація по напругах, а саме наявності -5В.

Опубліковано
в мене немає - в мене є динамо машина - я ручкою заводжу і він стартує :(

2 FOX92

Напруга -5 в в БП АТХ 2.0 подається на білий дріт тільки там ток маленьний 0.5А.

В специфікаціях на АТХ 2.2 напруга -5в , дійсно десь пропала  :)  клац 

АТХ 2.0IMG533-1222593518.jpg  

АТХ 2.2IMG533-1222593610.jpg

Опубліковано

От і я про те, що в нових БЖ АТХ2,2 вже немає -5В. Просто роблю приставку для БЖ і не знаю як робити. Враховувати -5В чи ні. По голосуванню бачу, що в багатьох хто заходив тему БЖ з -5В.

Опубліковано
От і я про те, що в нових БЖ АТХ2,2 вже немає -5В. Просто роблю приставку для БЖ і не знаю як робити. Враховувати -5В чи ні. По голосуванню бачу, що в багатьох хто заходив тему БЖ з -5В.

Все вірно. Живлення -5В використовувалось для старих мат плат . А нові БЖ виготовляли з наявністю цієї напруги для сумісності зі старими платами. Стандарт 2.2 непередбачає його використання.

2 Zheny для старту компютера існує напруга +5В SB (Stand-by) і аж ніяк не -5В

Опубліковано
В мене немає на БЖ -5В. Голосувалку зробив для того, щоб дізнатись яких БЖ більше. роблю приставку для БЖ, щоб не загнати його і мені треба інформація по напругах, а саме наявності -5В.

поясни що ти хочеш зробити?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...