Перейти до змісту

Новий трудовий кодекс

Єретик

Рекомендовані повідомлення

Ось тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робочий день може тривати 10 годин

а почему не 20?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти юний марксист? Стаття немає жодного серйозного відношення до питання яке вній ніби то піднімається, сплошна ідеологія ніякого змісту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти юний марксист? Стаття немає жодного серйозного відношення до питання яке вній ніби то піднімається, сплошна ідеологія ніякого змісту.

Я почув сьог. в новинах (ICTV). Пошукав в google що перше попало те і відкрив. Можна пошукати і в іншому джерелі, якщо ти не довіряєш цьому.

Ось інформація на іделогічгл протилежному сайті

http://maidan.org.ua/static/news/2007/1221812503.html

Мабуть, з турботою про «трудящі маси» його не рекламували, аби не псувати бадьорого трудового настрою виборців (адже саме ці два терміни дають точне визначення громадянам України: 1) трудящі; 2) виборці.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.expres.ua/articles/2005/07/14/238/

а ось інші новинки. Сірожа, як усігда, підбираєм матеріальчик тенденціозно, з лівої точки зору:)і чому у мене на запит у гуглі у різних формах не видало твого сайту на першій сторінці???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ось інші новинки. Сірожа, як усігда, підбираєм матеріальчик тенденціозно, з лівої точки зору:)і чому у мене на запит у гуглі у різних формах не видало твого сайту на першій сторінці???

Матеріальчик підібраний нейтрально з ідеологічно протилежних сайтів.

Обєктивний толік_це, дивись твоєї статті. Четвер, 14 липня, 2005

А ось тобі мій запитдо гугла

http://www.google.com.ua/search?hl=ru&...D0%BA&meta=

Перша ссилка по темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ось інші новинки.

дыйсно новынка (Четвер, 14 липня, 2005 ) :0043:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На матчі Арсенал - Шахтар на фан-секторі киян було вивішено банер з написом "Ні новому трудовому кодексу"

http://community.livejournal.com/robota_ua/18231.html#cutid1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зара кожен може працювати скільки хоче - за туніядство не саджають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так поняв - стаття на захист профспілок?

Тіпа - дайте нам влади і можливостей?

Щось за останні роки видно одну бездіяльність цієї структури. Там де вони потрібні - нічого не робиться.

Ну не приймуть закон, не заберуть кілька важелів впливу профспілки на роботодавця... ІМХО - нічого не

зміниться для робітників від прийняття чи неприйняття цього закону.

Сама профспілка дуже зацікавлена в цьому питанні (владу ж бо забирають),а ті хто працює - їм буде все одно.

Це просто загрібання жару чужими руками. Мол хочуть обідити бідних трудящих - а ми(профспілки) не даємо... караул !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єдина ефективна профспілка гірників Донбасу, якою Янукович і Ко заробили мільярди баксів, а про інших я якось не чув. Зараз досить цікавий ринок праці, принаймі в Луцьку - робочих місць дофіга, пропозицій різного плану також, можна вибрати підходящу, тільки є одна закономірність і пофіг закони: де більше платять там і більше вимагають (я про приватні підприємства).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зара кожен може працювати скільки хоче - за туніядство не саджають

точно, а то 8, 10... яка разніца, сікі хочеш стікі робиш. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нехватає робочих рук, збільшуєм кількість годин робочого дня.

Народ треба працювати а то наробили свят дохрєна, всі хочуть в Європу а прцювати хто буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що в Європі такого? Погодинна оплата праці. Досить непоганий варіант. Тільки треба працювати, а не рахувати грошики за просиджені години, як в нас часто робиться. Якщо умови та оплата праці задовільняють, то можна й 10 годин працювати. А коли плать як за 4 години, а вимагають 10 - то звиняйте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо умови та оплата праці задовільняють, то можна й 10 годин працювати.

и слечь в гроб в 50 лет? нет уж, увольте...

да и кроме того, жить когда, если по 10 часов работать?

+ час обеда, + 2 часа на дорогу, + час на завтрак, + час на ужин,

осталось 9 часов в сутки

8 часов сна...

афигеть

час на все остальное...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При нормальній оплаті праці праці немає потреби працювати по 10 годин. В країнах Європи скорочують тривалість робочого тижня. Наприклад, у Франції встановлено 35-годинний робочий тиждень. Цього достатньо, щоб заробляти на гідне життя. Людям на законодавчому рівні не дають працювати більше, оскільки це має негативні наслідки для економіки держави.

В нас же хай буде дозволено 10 годин, але це максимальна тривалість робочого дня. Під час укладання трудового договору може бути записно 8 годин. Головне, щоб не було більше 10. Так ж получається? Якщо ж людина має бажання заробити більше - хай погоджується працювати 10 годин.

Хай лише людям платять відповідно за ту їхню роботу.

От в нас зараз статею 107 КЗпП передбачено, що оплата праці у вихідні та святкові дні здійснюється в подвійному розмірі. На багатьох приватних підприємствах робоча субота - звична річ. Хто за це отримує передбачені законом гроші?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нехватає робочих рук, збільшуєм кількість годин робочого дня.

Народ треба працювати а то наробили свят дохрєна, всі хочуть в Європу а прцювати хто буде.

А заробляти як в Європі хто буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось не розумію тих які підтримують зміни в трудовому кодексі.

Якщо закон буде введено у дію і буде погодинна оплата праці (будемо вважати що це добре). Але в тому ж законі передбачено 126 год. в рік понаднормової праці безоплатно!

Якщо комусь хочеться працювати без запрплати по 10 годин, ви можете зробити це вже.

Також сюрпризи принесе, ще й пенсійна реформа. Чоловіки на пенсію в 65, жінки в 60.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти ще нероздуплився, що наша держава живе і працює без депутатських законів? :) В тебе просто є вибір: або працювати і заробляти (але є одне но ПРАЦЮВАТИ), або контролювати кожну годинку на роботі і отримувати оплату праці по закону згідно мінімуму. Ці години - це все триндьож, все можна погодити з керівниками, а не погоджуються на взаємовигідні умови, шукаєш нову вакансію, це трохи гіморно, але кінцевий результат принесе позитив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти ще нероздуплився, що наша держава живе і працює без депутатських законів? :) В тебе просто є вибір

Країна не може жити без законів. Інакше це була б анархія. Просто закони діють не для всіх. А це корупція.

Ось тільки для звичайних людей вибір обмежений рамками закону.

Я звичайна людина і хочу щоб були нормальні закони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це нормально коли ти хочеш звільнити людину, бо проблем від неї більш аніж толку, а вона каже : добровільно я не піду, звільняйте так. І ти повинен 2 місяці її терпіти, ясно які будуть стосунки і відповідно її робота. Нафіг ці 2 місяці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я звичайна людина і хочу щоб були нормальні закони.

Нормальні закони не гарантують що їх будуть виконувати нормальні люди. Людей зараз цінують і просто так ніхто знущатись з працівника не буде незалежно від того, який закон приймуть "каліції".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це нормально коли ти хочеш звільнити людину, бо проблем від неї більш аніж толку, а вона каже : добровільно я не піду, звільняйте так. І ти повинен 2 місяці її терпіти, ясно які будуть стосунки і відповідно її робота. Нафіг ці 2 місяці?

Вище я назвав те що я вважаю ненормальним. 10 годинний робочий день і 126 безоплатних годин в рік (панщина якась, проти якої боровся і висміював Т. Г. Шевченко).

Доречі зараз я працюю по графііку з одним вихідним і без святкових днів. Але в мене є вибір, лишитися тут чи шукати іншу роботу зі звичайним графіком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...