Перейти до змісту

Відтепер я їздитиму обережніше!

vanus

безпека на дорозі  

99 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Якщо вже ти такий пох...їст - не думай за тих, хто може потрапити тобі під колеса. Думай про обсяг того геморою, який знайдеться на твою дупу, навіть якщо ти будеш на 120% правий - але зіб'єш людину.

то что мне тогда на улицу вообще не выезжать?

когда учился в автошколе, наш преподаватель сказал хорошую фразу: "как только вы садитесь за руль. вы уже на половину убийца"

а так, по городу я не гоняю, людей на пешеходном переходе пропускаю. объезжая маршрутки и троллейбусы всегда притормаживаю. мало ли какой дятел вылезет.

я когда на тротуаре вижу пьяных, детей или просто развлекающихся, я лучше приторможу, но всего не предусмотришь, всего не предугадаешь.

а то что у нас законодательная система дурная это ясно. но переживать по данному поводу, я так думаю особо не буду.

ксаси этой весной, в киеве, у меня знакомая везла сына в садик. на трёх полосной дороге (3туда и три назад) вылезла тётка на дорогу, она затормозить не успела. в итоге труп на капоте и сзади в неё ещё влепились (бо резко затормозила). кроме горе пешехода, пострадавших физически нет. и что самое идиотское, что её сделали виноватой, сразу же. если бы по вскрытию не доказали б, что тётка была пьяная, то не оправдали б вообще.

тётку похоронить то похоронили, Ленку оправдать оправдали, но до сих пор, её под угрозой казни, в машину сесть не заставишь.

где справедливость?

а так ну переедешь.. зато одним дибилом меньше станет. правила не только для водителей написаны, и в школе не просто так рассказывают. (оно конечно будет мучить, что человека убил. но если я буду знать что сделал всё возможное, дабы избежать этого, то переживу. )

Опубліковано
Якщо вже ти такий пох...їст - не думай за тих, хто може потрапити тобі під колеса. Думай про обсяг того геморою, який знайдеться на твою дупу, навіть якщо ти будеш на 120% правий - але зіб'єш людину.

то что мне тогда на улицу вообще не выезжать?

...

а так ну переедешь.. зато одним дибилом меньше станет. правила не только для водителей написаны, и в школе не просто так рассказывают. (оно конечно будет мучить, что человека убил. но если я буду знать что сделал всё возможное, дабы избежать этого, то переживу. )

Можеш виїжджати. Але якщо виїхав - треба самому старатися не бути дибілом. І намагатися думати за інших дибілів.

Муками совісті у випадку трагедії я тебе не лякаю - і так видно, що тебе це не хвилюватиме. Ти краще подумай про матеріальний аспект попадалова, позбавлення права керувати автомобілем, наявність судимості, проблеми пр працевлаштуванні... Якби ти попав в таку ситуацію, і пройшов би ментів, суд, і т.д. - ти б назавжди перестав казати "одним дибилом станет меньше", а хрестився би лівою ногою і тікав...

Опубліковано
Можеш виїжджати. Але якщо виїхав - треба самому старатися не бути дибілом. І намагатися думати за інших дибілів.

Муками совісті у випадку трагедії я тебе не лякаю - і так видно, що тебе це не хвилюватиме. Ти краще подумай про матеріальний аспект попадалова, позбавлення права керувати автомобілем, наявність судимості, проблеми пр працевлаштуванні... Якби ти попав в таку ситуацію, і пройшов би ментів, суд, і т.д. - ти б назавжди перестав казати "одним дибилом станет меньше", а хрестився би лівою ногою і тікав...

моральные и материальные переживания это одно. я не говорю на сколько я буду убиваться по поводу смерти, или ещё чего, данного человека, при том что я НЕ виновен. если виновен то другой вопрос.

я к тому, что человек не всесилен, всякое бывает. ребёнок выбегающий из-за фуры, невнимательные идиоты, которые в центре нашего города переходя через дорогу возле цума смотрят не на пешеходный светофор а на машинный, до них не доходит что один светофор для машин включается раньше другого, а потом уж пешеходный, и этот дятел ещё на меня кричит куда я пру? мне уже тупо надоело на них матюкаться.

я про то что НЕВОЗМОЖНО предусмотреть и застраховаться от всего. если я поставил распределительный щиток, а какой-то долбень туда влез и его убило током, хотя там написано "не влезай - убьёт". что я должен буду потом сидеть за этого критина? за то что его мама и папа не вдолбили что "пальцик в розетку ни ни. бо бо будет"?

надо воспитывать людей, плюс делать все условия что бы это предотвратить (переходы, светофоры, лежащие миилиционеры, подземные переходы и т.д.), порою сам можешь поскользнуться на бровке и упасть под колёса. и если такое случиться со мной, я не буду винить этого водителя. (если выживу, то обматерю, но потом извинюсь, потому как не его вина в том, что я подскользнулся и упал ему под колёса, когда он ехал соблюдая все правила)

• 9 місяців потому...
Опубліковано

Якщо ти поставиш щиток і туди влізе якесь дитя і його дибане, будеш мати великі трабли, що не забезпечив безпеку (не віриш запитай в працівників Обленерго).

Якщо ти підсковзнешся і втрапиш під колеса все рівно будуть шукати винуватого - чи тебе (а раптом ти п"яний чи в тебе суїцидні наміри),чи то водія , чи то дорожні служби, що не прибрали сніг/лід і не посипали пісочком.

Виховувати людей переїзджаючи їх на регульваних світлофорах, дотримуючить при цьому правил - дуже сумнівний спосіб.

Можна також їздити убитим УАЗиком з навареною ззаду балкою і підставлятись під недосвідчених водіїв, та ще маса способів

Опубліковано
дійсно акуратно починає їздити той, хто побував сам в аварії :0026:

це звичайно не спосіб, просто констатую, воно дійсно так...

100% правий

Ну ви і даєте... в нас у Луцьку і так всі повільно їздять, а ви пропонуєте ще повільніше! То може давайте всі на вози пересядемо? Тоді вже точно ніхто нікого не задавить :) ІМХО якщо Бог не вбереже, то ніхто не вбереже. І не варто сильно думати про те, як нікого не збити чи не створити ДТП. просто потрібно бути уважним...

Щодо пішоходів(які буквально самі лізуть під колеса, а потім ще і матюкаються коли ти їм посигналиш) - тут тре переходи будувати і як омога більше, і огорджувати проїзну частину забором(як біля 5 школи). Тільки такий метод дієвий для нашого славяніна.

А ще потрібно законодавство змінити. А то виходить так: якщо ти збив пішохода - тюрма! І нікого не цікавить де пішохід переходив дорогу, чи був він пяний, чи міг ти зреагувати і т.п. Не забезпечив безпеку руху... Це ж повний ідіотизм

Опубліковано

Клуб культурных водителей «Не быкуй!» – новый интернет-проект ООО «ИА Автоцентр» (byki.autocentre.ua), призванный объединить и поддержать автолюбителей, превратив ежедневные поездки на автомобиле в приятное времяпрепровождение в наше время, когда на дорогах все чаще вместо приветливого «подмигивания фарами» в ответ наталкиваешься на грубость.

Цель данного проекта – создать среду для общения культурных водителей, организовать сообщество единомышленников, желающих цивилизованными методами бороться против хамства «быков» на дороге.

Статут клубу

Опубліковано

Треба додати ще один варіант відповіді - я завжди намагаюся поводитися на дорозі обережно, уважно і культурно.

Опубліковано
дійсно акуратно починає їздити той, хто побував сам в аварії :0026:

це звичайно не спосіб, просто констатую, воно дійсно так...

100% правий

Ну ви і даєте... в нас у Луцьку і так всі повільно їздять, а ви пропонуєте ще повільніше! То може давайте всі на вози пересядемо? Тоді вже точно ніхто нікого не задавить :) ІМХО якщо Бог не вбереже, то ніхто не вбереже. І не варто сильно думати про те, як нікого не збити чи не створити ДТП. просто потрібно бути уважним...

Щодо пішоходів(які буквально самі лізуть під колеса, а потім ще і матюкаються коли ти їм посигналиш) - тут тре переходи будувати і як омога більше, і огорджувати проїзну частину забором(як біля 5 школи). Тільки такий метод дієвий для нашого славяніна.

А ще потрібно законодавство змінити. А то виходить так: якщо ти збив пішохода - тюрма! І нікого не цікавить де пішохід переходив дорогу, чи був він пяний, чи міг ти зреагувати і т.п. Не забезпечив безпеку руху... Це ж повний ідіотизм

Їздити можна швидко, але на пішоходних переходах - завжди пригальмувати, біля маршрутки чи вантажівки яка зупинилась ЧОМУСЬ біля переходу - пригальмувати, і т.д.

Я не розумію тих гонщиків, які плетуться всю дорогу 40, а перед самим переходом воно починає прискорюватись...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...