Перейти до змісту

Політику в БАНю

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зацікавлений увійти у ВАТ "Баня" . підтримую кавуни, соки, чаї, квас. можливі варіанти з пивом.ексептабл евкаліпт, хвойні екстракти чи випаровування бальзаму Зірочка(маде ін В"єтнам)

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
випаровування бальзаму Зірочка(маде ін В"єтнам)

А також інші випаровування мейд ін В’єтнам, Індія, Пакистан, Таджикистан :0026:))

Опубліковано

блін такой одного москаля знайшли (тільки що мінус мені вліпив), тільки чого після бані він такий мудрьоний став

Опубліковано
в бані можна замовити хорошого дубового віника, і щоб запарили ромашки, м'яти і евкаліпту.

Чоловіки, тільки не запарьте Ромаху! Без нього в політиці ну ніяк  ;)

Опубліковано
в бані можна замовити хорошого дубового віника, і щоб запарили ромашки, м'яти і евкаліпту.

Чоловіки, тільки не запарьте Ромаху! Без нього в політиці ну ніяк  ;)

і обережно з паренням шишечок і качанчиків, щоб не підхопити чого зайвого...

Опубліковано
Чоловіки, тільки не запарьте Ромаху! Без нього в політиці ну ніяк :)
Ну мусиш прийти проконтролювати ;)
Опубліковано
Ну мусиш прийти проконтролювати :)

Ласка, я ж казав, шо люди будуть раді

Опубліковано
Ну мусиш прийти проконтролювати :)

Ласка, я ж казав, шо люди будуть раді

Ну я по дресс-коду і  фейс контролю не проходжу  :) Та й Ромасі перед женой ответ держать! :)

На дворі такий холод, а ви банею хвастаєтесь. Завидки беруть. Піду від вас в "Жіночий клуб", свою компанію збирати. Коли там жіночий день на Пугачова? В Середу?

Юлямпочка, ти де?

Опубліковано

Ласка відміним дрес код і знімим фейс контроль на вході - все заради того щоб тебе попарити :-), я навіть Шуру запрошу (щоб йому було веселіше Шкодера і Діфото вдодаток, правда там і костя підтянеться) ОТО будуть перегони.

Опубліковано
я навіть Шуру запрошу (щоб йому було веселіше Шкодера і Діфото вдодаток, правда там і костя підтянеться) ОТО будуть перегони.

ну и в чем прикол? мне твои "перегоны" на% не сдались, тем более в бане, где отдыхать надо, а не трепать про нацполитику ;)

Опубліковано

Я поки передумав в баню йти. Ваня, будь простішим, га?.. А нарахунок цього топіка -- "выбрось, а лучше сожги".

Хлопці, не опускайтесь до такого бруду! Ви не базарні баби!

Опубліковано

Я навпаки вирішив подоброму, помирному, жартівливо. Видно елемент "предвзятості" присутній ще. Ну да ладно. Шура як приїдеш в Луцьк дай знати підем паритись з мировою, в нас мабуть спільного більше ніж роздільного.

Опубліковано

Останні гарячі теми в розділі «Політика» навіяли на мене роздуми. Пригадався курс «Міжнародне гуманітарне право», читання якого серед студентів і школярів, лобіює Міжнародний Червоний Хрест. Цей курс про Женевські конвенції, права полонених, гуманність, правила поведінки у зонах військового конфлікту. Знайомлячись з цим курсом я подумала, що нас готують до ІІІ Світової війни. З огляду на події в Грузії, думається, що це так.

Так ось, одним із основних понять, що вивчаються в даному курсі, є поняття «ВІЙНА». Для цього проводиться дуже показова вправа. Слухачам пропонується на трьох папірцях написати: 1-найулюбленіше місце, 2- найулюбленіший предмет, 3- найдорожча людина, без яких їм важко уявити своє існування. Потім лектор каже, що він - Війна і підходячи до слухачів пропонує віддати їм один з цих папірців на свій розсуд. Звісно всі віддають предмети, якими вони здатні жертвувати. А далі лектор каже, що Війна не питає, що брати, а приходить і бере. Отак збирає по папірцю в кожного не дивлячись на те, що на ньому написано. Коли я проводила дану вправу, то на собі відчула переживання учасників. Все було написано в їх очах. Спробуйте це уявити…

Так що, чоловіки, ідіть ви всі в БАНЮ, і остудіть свої гарячі голови. Будьте мудрими і терпимими.

P.S. Я інколи читаю розділ Політика на Львівському форумі. Так там ведуться запеклі баталії, але ніхто не опускається до особистостей. Мало того, ще й звертаються один до одного на «ВИ»!

Опубліковано
Мало того, ще й звертаються один до одного на «ВИ»!

Коли на форумі звертаються на ВИ, то в реальності вже б'ють в морду :)

Опубліковано

А мені останні "гарячі" топіки навіяли думку, що розділ "політика" взагалі варто прикрити або дуже жорстко модерувати. Кожна тема закінчується взаємними образами, загострює і без того непросту ситуацію з мовним і національним питанням. Причому переважна більшість опонентів- розумні люди, з вищою освітою. Ви задумуєтесь до чого можуть привести ваші "гострі" репліки? Частина людей посміється з вас, частина образиться, а один зі ста (припустим, хай навіть просто один, хоча придурків вистачає) візьме арматурного прута і піде "відновлювати справедливість". Неважливо хто постраждає- українець, росіянин, єврей. Але це станеться завдяки вашому розділу "політика" (і найкращій у світі українській горілці :) ). Найбільшу ненависть у людині можна викликати образивши його родину, національні та релігійні переконання.

Опубліковано

Стоп, стоп, стоп... Образити можна не тільки в темі "Політика" і якщо людина заряджена на конфлікт, це її справи. Поки від політичного життя в цій країні залежить дуже і дуже багато, потрібно це принаймі аналізувати і контролювати.

Опубліковано

Спочатку слід стати культурною людиною, тоді питань не винекне. А користуючись своєю репутацією, дружбою з одмінами, відсутністю кісток в язиці можна закривати рота кому хочеш, можна на чорне казати біле і т.д.

Опубліковано
Стоп, стоп, стоп... Образити можна не тільки в темі "Політика" і якщо людина заряджена на конфлікт, це її справи. Поки від політичного життя в цій країні залежить дуже і дуже багато, потрібно це принаймі аналізувати і контролювати.

Ти здатний контролювати наших політиків?  ;) Та вони самі себе не можуть контролювати! 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...