Перейти до змісту

Політику в БАНю

vanus

Рекомендовані повідомлення

Зацікавлений увійти у ВАТ "Баня" . підтримую кавуни, соки, чаї, квас. можливі варіанти з пивом.ексептабл евкаліпт, хвойні екстракти чи випаровування бальзаму Зірочка(маде ін В"єтнам)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
випаровування бальзаму Зірочка(маде ін В"єтнам)

А також інші випаровування мейд ін В’єтнам, Індія, Пакистан, Таджикистан :0026:))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да випаровування було...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в бані можна замовити хорошого дубового віника, і щоб запарили ромашки, м'яти і евкаліпту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

курва, москаля так і не спіймали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...ну в смислі російського солдата (shura)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...ну тільки в позитивному смислі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, що за намьоки? де детальний тексто-фото-аудіо-відеозвіт??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін такой одного москаля знайшли (тільки що мінус мені вліпив), тільки чого після бані він такий мудрьоний став

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в бані можна замовити хорошого дубового віника, і щоб запарили ромашки, м'яти і евкаліпту.

Чоловіки, тільки не запарьте Ромаху! Без нього в політиці ну ніяк  ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чоловіки, тільки не запарьте Ромаху! Без нього в політиці ну ніяк  ;)

і обережно з паренням шишечок і качанчиків, щоб не підхопити чого зайвого...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чоловіки, тільки не запарьте Ромаху! Без нього в політиці ну ніяк :)
Ну мусиш прийти проконтролювати ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну мусиш прийти проконтролювати :)

Ласка, я ж казав, шо люди будуть раді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну мусиш прийти проконтролювати :)

Ласка, я ж казав, шо люди будуть раді

Ну я по дресс-коду і  фейс контролю не проходжу  :) Та й Ромасі перед женой ответ держать! :)

На дворі такий холод, а ви банею хвастаєтесь. Завидки беруть. Піду від вас в "Жіночий клуб", свою компанію збирати. Коли там жіночий день на Пугачова? В Середу?

Юлямпочка, ти де?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хлопці, чи не почати нам переговорів про об"єднання компаній?

і, до речі, ласка, ти може пройти по андресс-коду....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ласка відміним дрес код і знімим фейс контроль на вході - все заради того щоб тебе попарити :-), я навіть Шуру запрошу (щоб йому було веселіше Шкодера і Діфото вдодаток, правда там і костя підтянеться) ОТО будуть перегони.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я навіть Шуру запрошу (щоб йому було веселіше Шкодера і Діфото вдодаток, правда там і костя підтянеться) ОТО будуть перегони.

ну и в чем прикол? мне твои "перегоны" на% не сдались, тем более в бане, где отдыхать надо, а не трепать про нацполитику ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я поки передумав в баню йти. Ваня, будь простішим, га?.. А нарахунок цього топіка -- "выбрось, а лучше сожги".

Хлопці, не опускайтесь до такого бруду! Ви не базарні баби!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я навпаки вирішив подоброму, помирному, жартівливо. Видно елемент "предвзятості" присутній ще. Ну да ладно. Шура як приїдеш в Луцьк дай знати підем паритись з мировою, в нас мабуть спільного більше ніж роздільного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останні гарячі теми в розділі «Політика» навіяли на мене роздуми. Пригадався курс «Міжнародне гуманітарне право», читання якого серед студентів і школярів, лобіює Міжнародний Червоний Хрест. Цей курс про Женевські конвенції, права полонених, гуманність, правила поведінки у зонах військового конфлікту. Знайомлячись з цим курсом я подумала, що нас готують до ІІІ Світової війни. З огляду на події в Грузії, думається, що це так.

Так ось, одним із основних понять, що вивчаються в даному курсі, є поняття «ВІЙНА». Для цього проводиться дуже показова вправа. Слухачам пропонується на трьох папірцях написати: 1-найулюбленіше місце, 2- найулюбленіший предмет, 3- найдорожча людина, без яких їм важко уявити своє існування. Потім лектор каже, що він - Війна і підходячи до слухачів пропонує віддати їм один з цих папірців на свій розсуд. Звісно всі віддають предмети, якими вони здатні жертвувати. А далі лектор каже, що Війна не питає, що брати, а приходить і бере. Отак збирає по папірцю в кожного не дивлячись на те, що на ньому написано. Коли я проводила дану вправу, то на собі відчула переживання учасників. Все було написано в їх очах. Спробуйте це уявити…

Так що, чоловіки, ідіть ви всі в БАНЮ, і остудіть свої гарячі голови. Будьте мудрими і терпимими.

P.S. Я інколи читаю розділ Політика на Львівському форумі. Так там ведуться запеклі баталії, але ніхто не опускається до особистостей. Мало того, ще й звертаються один до одного на «ВИ»!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мало того, ще й звертаються один до одного на «ВИ»!

Коли на форумі звертаються на ВИ, то в реальності вже б'ють в морду :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені останні "гарячі" топіки навіяли думку, що розділ "політика" взагалі варто прикрити або дуже жорстко модерувати. Кожна тема закінчується взаємними образами, загострює і без того непросту ситуацію з мовним і національним питанням. Причому переважна більшість опонентів- розумні люди, з вищою освітою. Ви задумуєтесь до чого можуть привести ваші "гострі" репліки? Частина людей посміється з вас, частина образиться, а один зі ста (припустим, хай навіть просто один, хоча придурків вистачає) візьме арматурного прута і піде "відновлювати справедливість". Неважливо хто постраждає- українець, росіянин, єврей. Але це станеться завдяки вашому розділу "політика" (і найкращій у світі українській горілці :) ). Найбільшу ненависть у людині можна викликати образивши його родину, національні та релігійні переконання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стоп, стоп, стоп... Образити можна не тільки в темі "Політика" і якщо людина заряджена на конфлікт, це її справи. Поки від політичного життя в цій країні залежить дуже і дуже багато, потрібно це принаймі аналізувати і контролювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку слід стати культурною людиною, тоді питань не винекне. А користуючись своєю репутацією, дружбою з одмінами, відсутністю кісток в язиці можна закривати рота кому хочеш, можна на чорне казати біле і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стоп, стоп, стоп... Образити можна не тільки в темі "Політика" і якщо людина заряджена на конфлікт, це її справи. Поки від політичного життя в цій країні залежить дуже і дуже багато, потрібно це принаймі аналізувати і контролювати.

Ти здатний контролювати наших політиків?  ;) Та вони самі себе не можуть контролювати! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...