Перейти до змісту

Повертаємось до похвилинної тарифікації? :(

Рекомендовані повідомлення

Украинские мобильные операторы возвращают поминутную тарификацию, хотя это и запрещено.

Как пишет "Газета 24", с 6 сентября Beeline в своем тарифном плане "Максимальный" устанавливает поминутную тарификацию. До него в июне поминутную плату за звонки ввел life:) в своем плане "Простой life:)". Отказ от посекундной тарификации операторы не афишируют, сделав упор на более привлекательных условиях нововведений.

В 2003 г. парламент обязал сотовых операторов отказаться от нее и перейти на посекундную тарификацию. Поэтому последние мобильные тарифы противоречат закону о телекоммуникациях, согласно которому компании должны взимать плату за фактическое время получения потребителем телекоммуникационных услуг.

Операторы оправдываются, что абсолютное большинство абонентов совершают звонки продолжительностью 3–4 минуты, следовательно, поминутный учет разговоров влияния на таких пользователей не окажет, а также тем, что, мол, для большинства абонентов такая тарификация понятна и приемлема.

Реально же, обратный переход на "поминутку" связан с желанием зарабатывать хоть на чем-то при дальнейшем декларировании дешевых звонков, утверждают эксперты.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ті демпінгануті ще багато до чого додумаються, щоб тишком очищати кишені тих, хто повівся. Впринципі "слони" не набагато кращі, просто свою аудиторію "старшу" розгублять, як будуть так "крутити".

А про 3-4 хвилини - нагла брехня. Хоча, на Лайфі - повірю! :) По 2 батареї носять, щоб дотла "виговарювать", правда самі дозвонтись нікуда не можуть ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дурять наших людей, як можуть...

Якщо це тільки для Life i Beeline, то мені це не загрожує, в мене інший оператор ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Достало вже те, що за гарними вивісками приховують зовсім не привабливі умови обслуговування. Куди не глянь, то скірь на плакатах 0 коп, але ж насправді їхній задекларований нуль аж ніяк не відповідає дійсному. Получається, що 10 коп./хв. може обходитися дешевше, ніж оте 0 коп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мне все-таки непонятно, как они перед законом оправдываются...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мне все-таки непонятно, как они перед законом оправдываются...

відкатами...

хвилина ж ділиться на секунди.. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тики так. Відкати вирішують все :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Получається, що 10 коп./хв. може обходитися дешевше, ніж оте 0 коп.

це ти про що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до того, що 0 коп/хв - це казка. І там багато прихованих нюансів, (типу переведіться на інший тариф і перестаньте економити на ньому)

а чесні 10 коп/хв - є 10 коп/хв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кругом пише за цими 0 коп ось така зірочка *. (на бігбордах тоже)

І внизу того самого бігборда знов ця зірочка з поясненнями.

Так шо вони нікого не дурять. Це просто свого роду рекламний хід. Це те саме, що говорять: "В магазині "Бобо" знижки на все взуття 50%." Приходиш, а там або взагалі немає такої великої знижки, або ціни завищені і від них взято 50%, або на стару колекцію така знижка. (ситуація повністю видумана) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блин, або кажу на касі, в вас на бірці стоїть менша ціна, А воно мені: - а то ціна якшо є картка знижки. Ну не собака-дівчинка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під поняттям 0 копійок слід розуміти дії, що спричиняють відверчування від закону. Ніякий товар або послугу не можна (заборонено) продавати по ціні нижче собівартості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна продавати товар по ціні, яка нижча собівартості. При демпінгу так і роблять. Але це завдає збитків продавцю. В даному ж випадку не йде мова про надання послуг собі у збиток. Навпаки, показуючи ціну 0 копійок насправді оператори прагнуть збільшити свої доходи. І в них це получається. Похвилинна тарифікація також спрямована на збільшення доходів операторів. Заради цього вони готові обійти любий закон, будь-які норми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ніколи не буду користуватися тими другосортними операторами типу Лайфу навіть якщо вони мені доплачувавти будуть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Демпінг є забороненим, якщо не зраджує пам'ять. А ціна 0 коп/хв є демпінговою, і все рівно чи є ПЗЗ чи "абонплата" (25 грн/міс). Про це явище колись розказували укртелекомівці, хвалячи себе і критикуючи незаконну діяльність інших.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...