Перейти до змісту

Український реп

Bit

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

фріл якраз не ровний паря... заганяється тіпочок вживу... реально заганяється... розказували мені історії з їхніх виступів...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Доречі, 1 липня Брук презентував свій новий довгоочікуваний альбом Аутстендінг 2.невеличка презентація відбулася у Львові в н.к. Занзібар.

А завтра,точніше вже сьогодні приїжають На відміну Від у Львів.прийду з презентації,відпишусь.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

знаєм таке... були там знайомі. але альбомчик брука гавнєцо рідкісне. мене не прокачало. жду альбома флеші-маєє бути на рівеннь вище

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Bit, цікаво а хто там був?

Аут другій мене тож не впер.

зато двіж був норм-=)

чув трек Флеші в Інеті?

Опубліковано

А чо ніхто не згадує групу ВХІД У ЗМІННОМУ ВЗУТТІ , тобто ВУЗВ

В них мощні ""текста""

Є три альбоми, якщо надо, заллю на фтп

• 3 року потому...
Опубліковано

НВВ-продались москалям. і це не лише назва їхньої пісеньки. в новому альбомі не буде тих пісень, які давно записані. більша частина матеріалу буде російськомовною. причина? вони знайшли продюсера, яких їх пропихає на схід і в рашку.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

я люблю Вову зі Львова.

не фанат репу, але він мені подобається. дуже не напряжний!

• 1 рік потому...
  • 9 місяців потому...
Опубліковано

Всім привіт хотів запропонувати свої перші 10 треків зацінити укр мовою на моєму сайті можна легко качати, є тексти а також перше відео все пишу сам окрім мінусів правда перші два сам писав. Буду вдячний за нові ідеї

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Раз полюбляєте українські пісні, тоді сходідь на концерт гурту ТНМК в жовтні, дивлюсь https://kiev.karabas.com/tnmk ще є квитки, але вони дуже швидко розходяться. Оригінальні пісні в джазовій варіації, нікого не залишать байдужим) Ми з друзями в тому році були на концерті Друга ріка, залишились під великим враженням, мабуть на це впливає сам соліст, який передає свою єнергетику! Тепер чекаємо не дочекаємося джазового концерту від ТНМК!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вирішив прослухати досить хорошу пісню Samozaboyzz "Усе в порядку"

Знайшов ще один кліп цієї групи "Я і ти"

Але "Супермен" взагалі вбив, особливо тим, хто його виконує.

Дивно чути Потапа разом з Кувалдіним і Самозабойзом

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...