Перейти до змісту

Соцопитування на тему виборів

vanus

Вибираєм партії  

73 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Невеличкий екскурс в майбутнє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В голосувалці серед вибору партій та можливих кандидатів у президенти немає варіанту "всі вони засранці", або хоча б "інше"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтримую vampirich ці всі політики і їх партії це відходний колектор, я не збираюсь за їх фінансові інтереси напрягатися їхніми виборами, адже вони не напрягаються щоб країна віджила і розвивалась і далеко не думають про мене. Я вже декілька разів давав їм дозвіл на розкрадання країни і думаю що з них вже вистачить. Я собі думаю чи є потреба голосувати за божків, адже з тими можливостями, які вони собі понаголосовували ці мразі перетворились в недоторканих для моралі і законів гімноїдів, думаю ця еліта обійдеться без мого скромного хрестика в клітиночці, давно вже треба ставити великого хреста на них всіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кстати некорректно с политической точки зрения пожалуй в свете последних событий обединять одной строкой ну и нс - нс скорее всего отойдет к юле чем к прыщу.... или хотябы частично

а на счет нашего безмерного разачорования - если выборы , то всеравно надо идти полюбому- ибо если не пойдет запад голосовать - то восток пойдет , как всегда ходил - и выберут янека с его ворами и казнакрадами - "такие варианты е**л я врот и вноса..." (с) лесь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перевибори можуть лише перерозподілити ролі Лебедя, Рака та Щуки.

Та мораль байки не зміниться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ЗА "Свободу" !

"Порі" на жаль п-ць :)

Каськів уви не лідер:

med_photo_48b66042ccd0d.jpg

Впринципі, мені п-х, за кого, результат завжди один :101010:

Але імхо якщо пройдуть самі мохрові бендЕри, буде весело ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно ще варіанти -

"Інша партія"

"Не піду голосувати"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де ЄЦ? Може в них також є прихильники?(Тіко не я)

Я також не голосував би якби не Донбас,всі вони сексменьшини.Але знов прийдеться вибирать між г1вном і гноєм.

А стосовно президента,шкода що немає в списку Лукашенкі,чим більше спілкуюсь з бульбашами,то тим більше його поважаю,чесно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неправильная голосовалка, не хватает:

Кому Ви надаєте перевагу зараз в парламенті:

- да шоб я здох комуто там надавати перевагу

Всі Вони засранці:

- і не тільки засранці, а це й сук...

Кого хочете бачити президентом з цих кандидатів:

- з цих нікого, взагалі їх не хочу бачити нікого

А вообще если бы это было в моей силе я бы организовал вето или так сказать информационный вакуум для политики, т.е. ни на каких бигбордах, ни в телике не по радио их не показывать этак с месяц, вообще даже рожи не показывать не говоря уже об интервью и новостях. Шоб они тогда бедные делали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А я би за Яценюка подумав... і як лідера політичної сили в парламенті, і як президента... але голосував за те, що було :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

невже в нас ще є наївні люди ? як на мене зараз в політиці немає навіть близько порядної людини, всі без винятку намагаються вірвати чим більший шматок, і всі ці переформації і заумні слова про створеня та реорганізації та маніпуляції усіх угрупувань (інакше язик не повертається), чистої води повне лайно. Більше того, ніколи в цій державі із такими політиками не буде ладу, я раніше поважав усі переваги демократії бо не розумів що може настати масовий припадок жадоби або настільки поширений психоз із послідуючим пофігізмом до простих людей. Як на мене цю нещасну державу (якщо її можна ще так назвати), або навіть країну (кому як більше подобається) врятувати може лише монархічна структура правління, і звісно щоб глава був чистокровним українцем... (Не треба думати що я расист, просто чистий українець зможе зрозуміти свою націю і її потреби, як в крилатому виразі: Все що для росіянина добре - для німця смерть, замість 2 держав поставте нашу і будь яку іншу). Для прикладу порядку можу навести приклад який не усім сподобається: ведення політики Гітлером, так мені його правління в даному плані подобалось, все було чітко і ясно, навіть можна булоб зрозуміти де в яких випадках його расизм, коли він навіть думкою не допускав про допуск не чистокровного арійця до навіть найменшої впливової посади у владі... Це звісно не виправдовує його звірства, але я не про це, а про саму монархічну владу.

З.І. А чи знаєте яким чином у той час лікували наркотичні залежності при Гітлері? а дуже просто, говорили що від цього потрібно відмовитись що це загрожує летальним кінцем і водночас оголошували що бажаючі отримати дозу можуть підійти на якусь вулицю і під свій підпис отримати бажане, так продовжувалось лише 3 місяці і коли наркомани уже реагували на гучномовця про час йти за дозою як собаки Павлова на лампочку, вот тоді і всіх на таких точках і розстріляли, саме так, своїх же людей німців. Це говорить мені про те що Гітлер дав можливість людям вибрати що їм потрібно : життя чи летальний кінець, але він не говорив про те що кінець він їм прискорить. По його словах це звучало як накінецьто я вилікував смертельну пухлину у свого народу.... робіть висновки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.... робіть висновки.

гитлер капут... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я би за Яценюка подумав... і як лідера політичної сили в парламенті, і як президента... але голосував за те, що було :)

Кажуть, що зараз він думає про створення партії. Спонсор - Ахметов ( поки що Яценюк остаточно не визначився на рах. спонсора)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сєня молодець, його зараз будуть поливати гам....Ом, бо він виглядає аж зачистеньким в цій клоаці і це явно грає проти народних міліардерів з БЮТу, пофіг хто його там спонсоруватиме, навіть якщо й Ахметов, Сєня облажатися незахоче. Майже всі активи Ахмєтова в Україні, всіх кого хотів і міг він вже повбивав, можливо нарешті стане українським політиком, його позиція проти Янука мені імпонує. Мені також подобається що завдяки йому БЮТ і ПР не змогли домовитись, бо я взагалі найбільше чого боявся, то коли вони всі між собою домовляться - тоді вже піз....Ць Україні, а так боротьба триває, монополії ніхто немає, а на виборах я дам їм всім прос..Тись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.... робіть висновки.

гитлер капут... :D

згідний, але його згубила зовсім не політика а жадоба до влади НАД СВІТОМ і расизм. Хоча порядок народ зміг затримати і до сьогодні.. і подивіться як вони живуть і як ми....там до сьогодні політики живуть за одну ЗП (а ЗП у політиків там чуть вища ніж у звичайного керівника на державному заводі, там приватники набагато більше заробляють, хоча податки їм далеко втікти не дають від інших людей ). Знаю це не з балачок чи телевізора а був там і довший час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жду недождусь выборов .... уж очень охото посмотреть на клоунов ЖОПОРВАНЦЕВ :D интерессно чем в этот раз потешат народ. Наверное покушение на кого то организуют. Яйца это уже не актуально, отрава тоже. Наверное продстрелят кого то :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Простіть мені браття, але якщо можна то зразу перейду до списку, а точніше першу десятку КПУ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Петр НИколаевіч Симанєнко, в кругу друзей - ПЕНИС :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
Жду недождусь выборов .... уж очень охото посмотреть на клоунов ЖОПОРВАНЦЕВ ;) интерессно чем в этот раз потешат народ. Наверное покушение на кого то организуют. Яйца это уже не актуально, отрава тоже. Наверное продстрелят кого то ;)

Тут ждати залишолось калька тижнів. :)

Не відкрию великий секрет тим, що по всіх штабах мобілізація.

Так шо як казав дідусь Ленін - прапори в руки і айда в народ.

P.S. Чекаємо на наступному тижні офіційного старту. Так що список можна розширяти і робити справжнє соцопитування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...