Перейти до змісту

Порекомендуйте лептоп

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Порекомендуйте будь ласка ноутбук. Потрібний для роботи з бухгалтерією ( 1с бухгалтерія) будуть дуже великі бази, так як раніше з цією програмою не працював то не знаю навіть приблизно з якою потужністю потрібно машинерію. Для ігр ноут. не купляється, але гратись буду, але рідко. Ще важливою вимогою є більш вмісткий хард. Екран 17 дюймів (більше не потрібно), а також БАЖАНО блу рей привід. а також вказуйте приблизні(або точні) ціни ( орієнтусь більше 1200 Дол). А також, щоб стабільно працював і неремонтувати через рік другий. Дизайн відходить на третій план.

P.S. Придивився до лептопів лінйки SONY VAIO.

Наперед ДЯКУЮ за відповіді ;)

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
а також БАЖАНО блу рей привід. а також вказуйте приблизні(або точні) ціни ( орієнтусь більше 1200 Дол).

краще про блу-рей поки що не згадувати, викинеш пару соток баксів та згодом і з приводом теж саме зробиш. Поки що вони не дуже надійні. Краще почакти трішки, а потім на них ціна почне падати як свого часу і на двд-рв . Лептопи у соньки не погані, але 20% ти заплатиш лише за напис SONY VAIO на верхній панелі лептопа. Раджу подумати стосовно HP Pavilion dv6950er (FN632EA)

Опубліковано
В Асерів є непогані ноути з Блю-Рей і в ціновому діапазоні до 1500$

Стосовно Асерів згоден,+ за такі гроші дуже достойна якість...

Опубліковано

Ну непогана мрія ....

Acer Aspire 8920G C2D T9300 2.5G/4G/2x320G/CR6in1/BlueRay/18.4" WUXGA CB 16:9 300nit Full HD 1080/GF 9500M GS 512MB/5.1 Dolby 5sp+Sub/WiFi agn/BT 2.0/Cam/TV-Tuner/HDMI/FingerPrint/Vista Ultimate

ціною 2475$ тоже нічьо...

Опубліковано

imho, 18.4" - это уже не лаптоп, а переносной комп. весьма нишевое решение на любителя, потому и цена такая. что-то похожее делает Asus, как бы игровые ноутбуки. лично для меня такая штука совершенно бесполезна, а кому-то разумеется понравится. чтобы продать такой ноут, достаточно убедить покупателя, что ему это нужно, а 40-50 минут работы от батарей - это уже его проблемы ;)

Опубліковано
Ну непогана мрія ....

Acer Aspire 8920G C2D T9300 2.5G/4G/2x320G/CR6in1/BlueRay/18.4" WUXGA CB 16:9 300nit Full HD 1080/GF 9500M GS 512MB/5.1 Dolby 5sp+Sub/WiFi agn/BT 2.0/Cam/TV-Tuner/HDMI/FingerPrint/Vista Ultimate

Його ціна 1650 баків!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))

Опубліковано
Ну непогана мрія ....

Його ціна 1650 баків!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))

ЦІкаво де???Я не спорю,ціна впала але 2330 $(і то закупочна на нео)...

чи просто ми говоримо про різні моделі

Опубліковано
тим хто дивиться 18'' ноутбук порада спочатку поносити 17' хоча би по квартирі

100% правий. 17" з блоком живлення нехіло мордує руку при переносці. Впевнився на собі.

Опубліковано

ІМХО, но 17" і далі, то вже стаціонарні ноути.. Типу як під повноцінний комп нема місця, то поставив на стіл ноут, попрацював, склав і заховав...

А таскать його з собою то хіба замість фізрозминки :)

Опубліковано

Якщо є можливість знайти/привезти ноутбук від Lenovo/IBM марки ThinkPad - дуже рекомендую.

Відмінна по ергономіці клавітура, в т.ч. з українською буквою "ґ", з людським блоком (3x2 ряди) клавіш "PgUp", "PgDown", "Home", "End", "Ins", "Del".

Тачпоінт і тачпад разом.

Великий вибір екранів, матриць, у тому числі зі співвідношенням 4:3, що я особисто (маючи досвід юзання і 4:3, і широкоекранних моніторів) вважаю ідеальним для документів.

Наявність підсвітки клавіатури.

Практично безшумність.

Надійність, класичний строгий дизайн.

Опубліковано

Yarchik +1

робочі лошадки

Але якби зараз брав то брав би DELL :)

Прямо полюбив ноути цієї марки

• 2 тижня потому...
Опубліковано
між асером з одного боку і hp та соні з іншого - на мою думку - провалля у якості матеріалів і технологій, що використовуються...

дизайна у асера просто нема - якщо вже платити гроші - то за щось варте...

звичайно, що якщо брати суто технічні характеристики - то асер за ті самі гроші запропонує більше -

але якщо подивитися на зручність та комфорт роботи, надійність, звучання динаміків, сам пластик із якого він зроблений, тачпад, батарея і тривалість її роботи, зрештою, імідж і задоволення від покупки - ніколи ніякого асера особисто я не куплю.

тим хто дивиться 18'' ноутбук порада спочатку поносити 17' хоча би по квартирі :) - це вже зовсім не портативний компютер

імхо краще вже взяти якусь 15' модель і причепити до неї зовнішній монітор у хоча би 19 дюймів, клавіатуру і мишу, якщо уже так хочеться монітора - збережеться портативність хоча би якась :D

ну і стосовно 20% за напис соні - імхо за нього таки варто платити... - не 20%, але варто... напевно, найкращі ноутбуки, із якими мав справу

Я не спорю що Соні і НР класні ноути але з сервісним обслуговуванням і наявністю запчастин до них дуже напряжно...і прийдеться в разі потреби їх чекати ой не мало....

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Для меня пока HP остаются самыми лучшими ноутами. В часности наравиться их безглючность и надежность. Я свой HP 6720s (GR648EA#ACB) где только не таскал, и хоть бы что. Нравяться еще Соньки но ИМХО довольно хрупкие.

Опубліковано

Таскал/нетаскал - вопрос третий, если дело касается ноутов от 17". Тут - поставил и пусть пашет... ИМХО, в соотношении цена/качество, Acer обувает многих. Покажите мне ишо какой-то ноут с 4Гб ОЗУ, 320Гб винтом, 512 видео, 17" матрицей и шоб стоял до 1500 баксов :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Можливо і мені хтось порадить. Хочу ноут прикупити замість стаціонара (по причині відсутності постійного робочого місця дома). 

Чого хочеться: машинка з двоядерним процом (не огризком, не центріно), мінімум 2 гіга оперативки, на Досі (навіщо переплачувати), dvd-rw.

Для чого потрібно: Офіс, Корел, Фотошоп, Пінакля.

Веб камера може бути (хоча користуюсь звичайною відеокамерою).

Ну що там ще може бути. Карт-рідер. 

Віддаю перевагу Dell. НР прикольненькі, але неоправдано завищені ціни (моя думка).

Опубліковано
Я не спорю що Соні і НР класні ноути але з сервісним обслуговуванням і наявністю запчастин до них дуже напряжно...і прийдеться в разі потреби їх чекати ой не мало....

З Dell'ами так само :-( Ноути добротні, але в плані ремонту виникають проблеми. В блоці живлення вийшла з ладу система розпізнавання свій-чужий. Одна невеличка ПЗУшка на трьох ножках. Ціна її - копійки, але достати таку - нема можливості. Офіційна відповідь - купляйте новий блок. Сам по собі БЖ справний, видає потрібну напругу, струм, але ноутом він не опізнається як "рідний". Через це не заряджається АКБ і автоматично частота встановлююється знижена, ніби робота йде від батарей. :-(

Опубліковано

venom, а чим тобі Centrino не вгодив? ;)

Я, наприклад, нещодавно продав свого ноута Asus M51Sr на платформі Centrino, так там процесор був Core2Duo T8100 (2.1GHz), 2 гіга оперативки DDR2-667 і відяха Radeon HD 2400

Опубліковано
venom, а чим тобі Centrino не вгодив? ;)

Я, наприклад, нещодавно продав свого ноута Asus M51Sr на платформі Centrino, так там процесор був Core2Duo T8100 (2.1GHz), 2 гіга оперативки DDR2-667 і відяха Radeon HD 2400

Та в принципі з центріно все намана. Але я його не хочу.

Опубліковано

Centrino - не проц. Это, как праильно заметил модератор - платформа. Если не надо беспроводных технологий, тада оно да, ни к чему.

Опубліковано

Ярчік + 10

IBM ..... ThinkPad це мам крута штука...Всім рекомендую. Це насправді "робоча лошадка" це мереседес.

Але не в якому разі не брати 17...Це дуже обтяжливо. В мене 17 і то ноут на стаціонар...Працює батарейка нормально. 2 год. Тяжко носити і не зручний в дорозі. Краще 14-15.

Одна велика жаль, що ІБМ в нас я не найшов... Радуюсь Асусом

Опубліковано
Centrino - не проц. Это, как праильно заметил модератор - платформа. Если не надо беспроводных технологий, тада оно да, ни к чему.

Неправильно виразився. Centrino - не процесор, платформа, Проц, матплата=чіпсет, безпроводний адаптер. Але з якоїсь причини вони менш енергопетребляємі. В нотбуках не сильно розбираюсь. Поясніть. 

А можливо по ходу хтось і підкаже, де мона на завтра (15-01-2009) придбати ноут достойної уваги моделі за нормальну ціну?

До речі Lenovo також цікавить. Чув що ноти надійні. Краса дизайну корпуса цікавить менше всього. Потрібна якість в повному розумінні слова.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...