Перейти до змісту

BYD Song Plus 2025 EV. Експлуатація китайця...

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

@volks ти ніколи не бачив фото "битків" з аукціонів США? Якщо відкинути реально розбиті в хлам авто то там іще є багато авто в яких умовно розбитий бампер, чи дверці з вм"ятиною, здавалося б ніби дрібний ремонт. Здогадуєшся чому там таке авто йде на аукціон а не ремонтується?

• +1 1
  • Відповідей 525
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
В 23.04.2026 в 09:12, volks сказав:

Ну давай орієнтовні ціни на запчастини і вартість робіт в США по автомобілю @WebTraveller

Як розказував експерт, то там якась модна німецька програма рахує всі витрати.

Вони вводять коди запчастин, а вона вже звідкись там підтягує ціни і т.д.

Вони самі толком не можуть відповісти звідки і як

Опубліковано (змінено)
В 23.04.2026 в 09:16, vampirich сказав:

@volks Здогадуєшся чому там таке авто йде на аукціон а не ремонтується?

Тому ж чому і в Німеччині побутову техніку з дрібними поломками викидають.

Але хотілось би почути відповідь на своє запитання.

Змінено користувачем volks
Опубліковано
В 23.04.2026 в 09:16, vampirich сказав:

@volks ти ніколи не бачив фото "битків" з аукціонів США? Якщо відкинути реально розбиті в хлам авто то там іще є багато авто в яких умовно розбитий бампер, чи дверці з вм"ятиною, здавалося б ніби дрібний ремонт. Здогадуєшся чому там таке авто йде на аукціон а не ремонтується?

От такий удар як в мене, це вже на аукціон. 

Хоча для наших умільців це дивно. Бо ж "шо ж там того ремонту")) на пару днів в гаражі

• +1 2
Опубліковано
В 23.04.2026 в 09:34, WebTraveller сказав:

Як розказував експерт, то там якась модна німецька програма рахує всі витрати.

Вони вводять коди запчастин, а вона вже звідкись там підтягує ціни і т.д.

Вони самі толком не можуть відповісти звідки і як

Ну моє ж запитання було не стосовно оцінки ремонту страховою, а стосовно вартості ремонту

Опубліковано (змінено)

Як приклад:

image.thumb.png.dc854576cd1da74f344ceddf56549e56.png

Здавалося б, крило, бампер і капот. + фара. А ремонту на 15 тищ показує. За 15 можна ще 2 такі машини купити))

Отакі розцінки в америках

image.png

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 1
Опубліковано
В 23.04.2026 в 08:42, WebTraveller сказав:

А ремонту на 15 тищ показує.

Є якийсь поділ на компоненти (запчастини/малярні роботи/демонтаж+монтаж)?

Опубліковано
В 23.04.2026 в 09:38, volks сказав:

Ну моє ж запитання було не стосовно оцінки ремонту страховою, а стосовно вартості ремонту

думаєш існує колосальна різниця і страхова завищує вартість ремонту? Я чогось думаю що вони рахують і так по мінімуму, бо ж це їх інтерес - витратити поменше.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 23.04.2026 в 10:03, Unknown сказав:

Є якийсь поділ на компоненти (запчастини/малярні роботи/демонтаж+монтаж)?

Поняття не маю. Це скрін з https://bidfax.info

https://bidfax.info/nissan/leaf/36412345-nissan-leaf-sv-plus-2024-red-00l-0-vin-1n4cz1cv3rc553713.html

Там тільки загальна сума, в яку (напевно страхова) оцінила суму ремонту

Опубліковано (змінено)
В 23.04.2026 в 10:05, vampirich сказав:

думаєш існує колосальна різниця і страхова завищує вартість ремонту? Я чогось думаю що вони рахують і так по мінімуму, бо ж це їх інтерес - витратити поменше.

Різниця напевно просто у зарплатах

Якшо наш дядько за 100 баксів буде день гратись з покраскою якоїсь запчастини, то американець за день захоче в кілька разів більшу суму

• +1 1
Опубліковано

так то воно так, просто @volks чомусть вартість оцінки ремонту страховою і варість ремонту розокремив, як ніби між ними буде суттєва різниця. Хоча число теоретично варість ремонту може виявитися іще більшою ніж нарахувала страхова

Опубліковано
В 23.04.2026 в 10:05, vampirich сказав:

Та хз. Мені це стало цікаво ще, коли @Waver відразу ж після дтп озвучив цифру в 15к за такий ремонт.

В 23.04.2026 в 10:21, WebTraveller сказав:

Різниця напевно просто у зарплатах

Якшо наш дядько за 100 баксів буде день гратись з покраскою якоїсь запчастини, то американець за день захоче в кілька разів більшу суму

Ну ти ж написав, що запчастин на 120к грн. Це менше 3к баксів. То щоб їх пофарбувати і встановити треба мінімум 7к? 

Опубліковано
В 23.04.2026 в 10:55, volks сказав:

Ну ти ж написав, що запчастин на 120к грн. Це менше 3к баксів. То щоб їх пофарбувати і встановити треба мінімум 7к? 

Тут я вже не можу дати відповідь.

Можливо в США запчастини дорожчі набагато

Я озвучив ціни в нас в Україні в наявності. Якщо з Китаю замовляти морем і 3 місяці почекати, то буде ще дешевше

Опубліковано
В 23.04.2026 в 11:00, WebTraveller сказав:

Тут я вже не можу дати відповідь.

Можливо в США запчастини дорожчі набагато

Я озвучив ціни в нас в Україні в наявності. Якщо з Китаю замовляти морем і 3 місяці почекати, то буде ще дешевше

Саме тому хотілось почути @Waver як експерта в цінах на запчастини до китайців і вартості робіт.

Опубліковано
On 4/22/2026 at 12:10 PM, WebTraveller said:

191 000 грн.

Досить гарно. Мені хоч все навісне, але купа деталей (двері 2шт, крило, балка)- дали навіть трохи менше 2000$

Опубліковано (змінено)
В 23.04.2026 в 16:27, xc90 сказав:

Досить гарно. Мені хоч все навісне, але купа деталей (двері 2шт, крило, балка)- дали навіть трохи менше 2000$

Ну реформа страхових пішла таки на користь. Хоч і сума внеску виросла в 2-3 раза (залежно від страхової)

Зараз вони якось по новому все розраховують, вік авто впливає менше набагато ніж раніше.

І суми відшкодування збільшились

image.thumb.png.faa76ce266873ceca724241a7d2bab49.png

Тут детальніше можна почитати

• +1 1
Опубліковано
On 4/23/2026 at 3:19 AM, volks said:

Саме тому хотілось почути @Waver як експерта в цінах на запчастини до китайців і вартості робіт.

Було вказано про схожі пошкодження любому іншому такого класу та розміру авто, будь то американець, кореєць чи японець... ціна +/- однакова.

Опубліковано (змінено)

Ось одна сторона пошкоджень моєї фури... на стоянці інша фура процарапала бік своїм трейлером, тобто найбільше пошкоджена стінка за дверима, трошки поцарапана дверка, трошки край капоту та трошки нижнє крило. І що найгірше, це було на стоянці наших Українців і винуватець скоріш всього теж наш і він втік, власники Наші ж, включили окуня, по камерам нічого не бачили і так далі... прийшлось самому шукати хто може це зробити за готівку або ж ремонтуватися по своїй страховці (у мене повне каско). Який на вашу думку має бути ремонт та приблизна ціна за роботу при таких пошкодженнях?

IMG_0413.jpeg

IMG_0414.jpeg

IMG_0416.jpeg

IMG_0417.jpeg

IMG_0418.jpeg

Змінено користувачем Waver
Опубліковано
В 23.04.2026 в 18:02, Waver сказав:

Було вказано про схожі пошкодження любому іншому такого класу та розміру авто, будь то американець, кореєць чи японець... ціна +/- однакова.

Ну ти ж вже не одне авто ремонтував. То розпиши приблизні ціни, щоб знати на що в США так луплять ціни. На запчастини, на роботу чи на те і інше?

Опубліковано (змінено)
On 4/23/2026 at 10:09 AM, volks said:

Ну ти ж вже не одне авто ремонтував. То розпиши приблизні ціни, щоб знати на що в США так луплять ціни. На запчастини, на роботу чи на те і інше?

На прикладі останніх страхових випадків своєї фури я розповім іншим, там усі кузовні роботи такі ж як і на легкових... а ти тихенько дивись...

Опубліковано
В 23.04.2026 в 18:04, Waver сказав:

Який на вашу думку має бути ремонт та приблизна ціна за роботу?

В нас би такі пошкодження витягнули б, потім, не знімаючи навісного, покрасили б і всьо

За баксів 500 на все про все))

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
On 4/23/2026 at 11:08 AM, WebTraveller said:

В нас би такі пошкодження витягнули б, потім, не знімаючи навісного, покрасили б і всьо

За баксів 500 на все про все))

А серйозніше?:) 

Якщо от зробити нормально, тобто так щоб ззовні без фарбомірів ніхто ніколи не помітив, тобто так як ти хочеш щоб тобі зробили твоє авто?

Опубліковано
В 23.04.2026 в 19:29, Waver сказав:

А серйозніше?:) 

Якщо от зробити нормально, тобто так щоб ззовні без фарбомірів ніхто ніколи не помітив, тобто так як ти хочеш щоб тобі зробили твоє авто?

В нас зараз беруть за покраску деталі 100-150 баксів. Це вже з підбором краски, краскою і роботою.

При таких пошкодженнях ніхто їх не міняв би на нові, я також не міняв би. Вони ж цілі. Витягнули б вм"ятини і покрасили б і все.

p.s. Дирки побачив як уважно придивився. Ну то оця навісна приблуда скільки там коштує + її покраска, якшо в колір не знайдеться.

Опубліковано
On 4/23/2026 at 11:49 AM, WebTraveller said:

p.s. Дирки побачив як уважно придивився. Ну то оця навісна приблуда скільки там коштує + її покраска, якшо в колір не знайдеться.

Що саме?

Опубліковано (змінено)
В 23.04.2026 в 19:52, Waver сказав:

Що саме?

image.thumb.png.edb52580d06e71e20eec6ea0c977cd34.png

чи це просто вм"ятини і так тінь падає?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...