Перейти до змісту

BYD Song Plus 2025 EV. Експлуатація китайця...

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 20.04.2026 в 06:53, vampirich сказав:

А який айфон? 15? 16? 17? Еір? Про? Про Макс? В якому кольорі? На 256? 512? Чи на терабайт? Зарядка все таки потрібна і чохол? А зарядку треба оригінальну? І що Баффет каже за купівлю таких речей, в яких нефігова націнка за статусність?

Суть питання мого не вловлюєш? 

Чи вужика включаєш.

Добре памятаю. , як довго ти відкручувався від питання про Невловимого Джо. 

Знав відповідь, але грав клоуна.

Саме смішне, що деякі клоуни таки сприйняли це за чисту монету.

• Відповідей 553
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
В 20.04.2026 в 14:22, Nokian сказав:

Суть питання мого не вловлюєш? 

не вловлюю. Поясни. Який зв"язок того, що ти не цікавишся який процесор в айфонах, і того, що ти не хочеш відповідати на уточнюючі питання про податок на електрички, і не тільки мої, якщо робити поправку що я у тебе на особливому ставленні :)  Може тому що відповіді на ці питання покажуть весь ідіотизм твоєї ідеї, а не тому що це "дурні дріб"язкові питання"?

Змінено користувачем vampirich
  • +1 2
Опубліковано
В 20.04.2026 в 14:57, vampirich сказав:

ти не хочеш відповідати на уточнюючі питання про податок на електрички

Відповіді все-рівно не буде

Як і на всі інші питання. Головне ж з вумним лицем походити, тіпа "ай-яй.. я вам натякаю вже 10-й раз на відповідь, а ви такі тупі, то я вам прямо і не скажу, як самі не можете зрозуміти всієї геніальності моєї думки. Ви думайте, а я далі піду айфони продавати і нові геніальні ідеї придумувати". 

• Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
On 4/20/2026 at 9:45 AM, WebTraveller said:

Відповіді все-рівно не буде

Як і на всі інші питання. Головне ж з вумним лицем походити, тіпа "ай-яй.. я вам натякаю вже 10-й раз на відповідь, а ви такі тупі, то я вам прямо і не скажу, як самі не можете зрозуміти всієї геніальності моєї думки. Ви думайте, а я далі піду айфони продавати і нові геніальні ідеї придумувати". 

Як вже писав вище, йому це інколи вдавалося ще яких 10-15 років тому,  а потім усі виросли, подорослішали, набралися життєвого досвіду...  а Нокіан там і залишився, і тепер просто не може збагнути - чого ці всі його власні "геніальні думки та трюки" не проходять, бо раніше майже завжди спрацьовувало, а тепер ніяк...

Змінено користувачем Waver
Опубліковано

не вловлюю. Поясни. Який зв"язок того, що ти не цікавишся який процесор в айфонах, і того, що ти не хочеш відповідати на уточнюючі питання про податок на електрички, і не тільки мої, якщо робити поправку що я у тебе на особливому ставленні :)  Може тому що відповіді на ці питання покажуть весь ідіотизм твоєї ідеї, а не тому що це "дурні дріб"язкові питання"?

Як ти ловко перекручуєш  мої слова.

не Я не цікавлюсь процесором у айфоні, а ВСІ  покупці айфонів ПОГОЛОВНО не цікавляться цим.

Так само ,, ідіотська ,, ідея податку на електрички не ,,МОЯ,, 

І Бафета ідеї  теж його, а не мої.

Але дрібязкова людина обговорює не ідеї, а інших людей.

Тобто мене). 

Думаю ти це добре розумієш. Але деякі дописувачі точно ні(

Тим гірше їм)

• Ха-ха 3
Опубліковано (змінено)

@Nokian Ти (а не хтось інший) озвучив оту ідею податку на електрички

Я задав уточнюючі питання по твоєму твердженню ( я спробував обговорювати ІДЕЮ висловлену тобою)

Але замість відповідей (обговорення ІДЕЇ) ти сказав що мої питання дурні і дріб"язкові (став обговорювати мене, людину, а не ІДЕЮ), а от обговорювати ІДЕЮ не зміг/не захотів

Висновок по твоїм же твердженням - ти дріб"язкова людина

p.s. З такою майстерністю не відповідати на прямо і чітко поставленні запитання ти в політиці мав би успіх

Змінено користувачем vampirich
  • +1 3
Опубліковано
В 21.04.2026 в 08:31, vampirich сказав:

@Nokian Ти (а не хтось інший) озвучив оту ідею податку на електрички

Я задав уточнюючі питання по твоєму твердженню ( я спробував обговорювати ІДЕЮ висловлену тобою)

Але замість відповідей (обговорення ІДЕЇ) ти сказав що мої питання дурні і дріб"язкові (став обговорювати мене, людину, а не ІДЕЮ), а от обговорювати ІДЕЮ не зміг/не захотів

Висновок по твоїм же твердженням - ти дріб"язкова людина

p.s. З такою майстерністю не відповідати на прямо і чітко поставленні запитання ти в політиці мав би успіх

Я озвучив ідею Кабміну. Чи то вони прислухались до моєї дрібязкової ідеї?

А де мав би успіх ти, з таким видатним вмінням ставти прямі та чіткі питання?

Опубліковано
В 21.04.2026 в 19:45, Nokian сказав:

А де мав би успіх ти, з таким видатним вмінням ставти прямі та чіткі питання?

Дріб'язкова людина знову обговорює інших людей, а не ідеї...

Опубліковано
В 21.04.2026 в 20:03, Nokian сказав:

З якого це часу  пряме , відкрите питання стало обговоренням?

В 21.04.2026 в 20:04, Nokian сказав:

Навіть боюсь запитати, а в чому твоя ідея?

Чергові дурні, дріб'язкові питання...

• +1 1
Опубліковано

Порахувала страхова ремонт після ДТП.

Хоч відгуки про неї не дуже, але нарахували 191 000 грн.

Не виплатили правда поки що, але думаю з цим проблем не має виникнути.

Ще одне підтвердження того, що відгукам в інеті не завжди можна вірити

• +1 1
Опубліковано
В 16.04.2026 в 08:39, WebTraveller сказав:

якщо серйозно, то беруть типовий проект, міняють адресу, ФІО і всьо. Вся робота

Там такий бардак що капець, в батьків в селі ззовні трубу тягнули над вікнами під дахом... а в наступному сусідньому селі вже навпаки, під вікном у всіх.

Так само організація роботи, ми мали їм викопати на вулиці яму щоб вони перекрили пластикову трубу. А перекривали знаєш як? Притиснули двома відрізками труби і стягнули болтами, жесть. 

Приїхали 3машинами з Ківерець(до села 40км) 1Газон з буржуйкою, Газелька і пікап новенький Пежо чи що.  

2дні так їздили ;) всю роботу робили 2людей. 

• +1 1
Опубліковано
В 22.04.2026 в 12:10, WebTraveller сказав:

Бо зараз багато ботів. Я років 20 тому купував телефон, то потім майже всі недоліки з відгуків на еКаталозі вилізли.

Опубліковано (змінено)
В 22.04.2026 в 13:25, volks сказав:

Бо зараз багато ботів. Я років 20 тому купував телефон, то потім майже всі недоліки з відгуків на еКаталозі вилізли.

Так справа в тому, що відгуки читав на мінфін.ком.юа

А там вроді по страховій відгук можна залишити, тільки коли в тебе є дані реальної справи, реального ДТП...

Ну може виправилась страхова. хз. Компанія Utico якщо цікаво комусь.

Та й може від НАРАхованої суми до ПЕРЕрахованої не так просто буде дійти))) Побачим

Змінено користувачем WebTraveller
Опубліковано
В 22.04.2026 в 12:10, WebTraveller сказав:

Половина з тих, хто пише відгуки- просто не розібралась.

Друга половина очікувала за мізерні кошти отримати преміум якість.

А звичайні задоволені споживачі просто МОВЧКИ користуються придбаним. 

Відповідно їх то голосу не чути , а загальна картина конкретно спотворюється.(

Опубліковано (змінено)
On 4/22/2026 at 4:10 AM, WebTraveller said:

Не дрібненький такий ремонтик як для України... але в США це би коштувало від $10000 як самий мінімум і то якщо це робити в невеличких несертифікованих страховою емігрантських майстернях, в сертифікованих було би від $15000. Доречі, у вас є різниця де ремонтувати для страхової?

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
В 22.04.2026 в 23:06, Waver сказав:

Цікаво би ще було почути, чому декому так весело з вищенаписаного...?

Спочатку було 15к. Зараз 10к. Через місяць цей ремонт буде 5к?

Вже побачив, що мін 10к. Ну ок. Смішно з того як по фото оцінюється вартість ремонту, не знаючи серйозності пошкоджень і відповідно об'єму робіт.

Змінено користувачем volks
Опубліковано (змінено)
В 22.04.2026 в 22:32, Waver сказав:

Не дрібненький такий ремонтик як для України... але в США це би коштувало від $10000 як самий мінімум і то якщо це робити в невеличких несертифікованих страховою емігрантських майстернях, в сертифікованих було би від $15000. Доречі, у вас є різниця де ремонтувати для страхової?

Запчастин тут треба купити десь на тищ 120 грн. Ну й 70 залишається на роботи і покраску. Я думаю вистачить.

Я, якщо чесно, не очікував такої суми. Думав макс тищ 100 буде.

Де ремонтувати вроді нема різниці. Страхова скидає гроші на карту, а далі можеш взагалі не ремонтувати, а гроші собі забрати))

p.s. А якщо колхозити, то дядько якийсь в гаражі всьо вирівняє, шпаклі наложить, спаяє, покрасить, і легенько в тищу можна вкластись))

• +1 1
Опубліковано (змінено)

До речі, про запчастини. Всі хейтери китайців кричать шо будеш робити з запчастинами, де брати і т.д.

Так от, нема ніяких проблем, всі запчастини є в Україні в наявності. Притому, що цей рестайл вийшов тільки в серпні-вересні минулого року. Тобто запчастини з попередніх моделей трохи не підходять. І то, все є в наявності тут. А під замовлення так все що завгодно.

Да, напевно якщо купити якийсь ексклюзив, яких пару штук по всій країні, то запчастин не буде. Але це саме напевно стосується і європейських і любих авто. Якщо модель популярна, то запчастин валом

• +1 1
Опубліковано (змінено)
On 4/22/2026 at 11:40 PM, volks said:

Спочатку було 15к. Зараз 10к. Через місяць цей ремонт буде 5к?

Вже побачив, що мін 10к. Ну ок. Смішно з того як по фото оцінюється вартість ремонту, не знаючи серйозності пошкоджень і відповідно об'єму робіт.

Певні люди, зі своєї маленької коробочки, сприймають все дуже плоско... у мене вже було до десятка таких пошкоджень (мої власні плюс дружина, друзі, родичі, батьки) де я на протязі більше 20-ти років абсолютно безкоштовно представляв їхні інтереси замість адвокатів які беруть до 30% від "вибитої" суми, тому добре знаю про що пишу і які приблизно суми відшкодувуються за такі пошкодження.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
On 4/23/2026 at 12:37 AM, WebTraveller said:

Запчастин тут треба купити десь на тищ 120 грн. Ну й 70 залишається на роботи і покраску. Я думаю вистачить.

Я, якщо чесно, не очікував такої суми. Думав макс тищ 100 буде.

Де ремонтувати вроді нема різниці. Страхова скидає гроші на карту, а далі можеш взагалі не ремонтувати, а гроші собі забрати))

Дякую за відповідь, реально радує що в Україні зараз з цим нарешті якийсь лад... при можливості, на власному останньому досвіді розповім про процес відшкодувань та розрахунків за ремонт після ДТП який відбувається у США і чому саме такі різні розрахунки, і чому сміється та вчерговий раз тупить той клоун зі "своєї коробочки"... на днях навіть спробую знайти фотки останніх пошкоджень моєї старенької фури фото якої колись я тут вже викладав коли тільки купував новою, та якщо ще знайду то зроблю скріншоти реальних сум  відшкодувань та розцінки як саме те все оцінюють офіційні майстерні у США...

Опубліковано
В 23.04.2026 в 08:41, Waver сказав:

Певні люди, зі своєї маленької коробочки, сприймають все дуже плоско... у мене вже було до десятка таких пошкоджень (мої власні плюс дружина, друзі, родичі, батьки) де я на протязі більше 20-ти років абсолютно безкоштовно представляв їхні інтереси замість адвокатів які беруть до 30% від "вибитої" суми, тому добре знаю про що пишу і які приблизно суми відшкодувуються за такі пошкодження.

Ну давай орієнтовні ціни на запчастини і вартість робіт в США по автомобілю @WebTraveller

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...