Перейти до змісту

BYD Song Plus 2025 EV. Експлуатація китайця...

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 20.04.2026 в 06:53, vampirich сказав:

А який айфон? 15? 16? 17? Еір? Про? Про Макс? В якому кольорі? На 256? 512? Чи на терабайт? Зарядка все таки потрібна і чохол? А зарядку треба оригінальну? І що Баффет каже за купівлю таких речей, в яких нефігова націнка за статусність?

Суть питання мого не вловлюєш? 

Чи вужика включаєш.

Добре памятаю. , як довго ти відкручувався від питання про Невловимого Джо. 

Знав відповідь, але грав клоуна.

Саме смішне, що деякі клоуни таки сприйняли це за чисту монету.

• Відповідей 490
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
В 20.04.2026 в 14:22, Nokian сказав:

Суть питання мого не вловлюєш? 

не вловлюю. Поясни. Який зв"язок того, що ти не цікавишся який процесор в айфонах, і того, що ти не хочеш відповідати на уточнюючі питання про податок на електрички, і не тільки мої, якщо робити поправку що я у тебе на особливому ставленні :)  Може тому що відповіді на ці питання покажуть весь ідіотизм твоєї ідеї, а не тому що це "дурні дріб"язкові питання"?

Змінено користувачем vampirich
  • +1 2
Опубліковано
В 20.04.2026 в 14:57, vampirich сказав:

ти не хочеш відповідати на уточнюючі питання про податок на електрички

Відповіді все-рівно не буде

Як і на всі інші питання. Головне ж з вумним лицем походити, тіпа "ай-яй.. я вам натякаю вже 10-й раз на відповідь, а ви такі тупі, то я вам прямо і не скажу, як самі не можете зрозуміти всієї геніальності моєї думки. Ви думайте, а я далі піду айфони продавати і нові геніальні ідеї придумувати". 

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
On 4/20/2026 at 9:45 AM, WebTraveller said:

Відповіді все-рівно не буде

Як і на всі інші питання. Головне ж з вумним лицем походити, тіпа "ай-яй.. я вам натякаю вже 10-й раз на відповідь, а ви такі тупі, то я вам прямо і не скажу, як самі не можете зрозуміти всієї геніальності моєї думки. Ви думайте, а я далі піду айфони продавати і нові геніальні ідеї придумувати". 

Як вже писав вище, йому це інколи вдавалося ще яких 10-15 років тому,  а потім усі виросли, подорослішали, набралися життєвого досвіду...  а Нокіан там і залишився, і тепер просто не може збагнути - чого ці всі його власні "геніальні думки та трюки" не проходять, бо раніше майже завжди спрацьовувало, а тепер ніяк...

Змінено користувачем Waver
Опубліковано

не вловлюю. Поясни. Який зв"язок того, що ти не цікавишся який процесор в айфонах, і того, що ти не хочеш відповідати на уточнюючі питання про податок на електрички, і не тільки мої, якщо робити поправку що я у тебе на особливому ставленні :)  Може тому що відповіді на ці питання покажуть весь ідіотизм твоєї ідеї, а не тому що це "дурні дріб"язкові питання"?

Як ти ловко перекручуєш  мої слова.

не Я не цікавлюсь процесором у айфоні, а ВСІ  покупці айфонів ПОГОЛОВНО не цікавляться цим.

Так само ,, ідіотська ,, ідея податку на електрички не ,,МОЯ,, 

І Бафета ідеї  теж його, а не мої.

Але дрібязкова людина обговорює не ідеї, а інших людей.

Тобто мене). 

Думаю ти це добре розумієш. Але деякі дописувачі точно ні(

Тим гірше їм)

• Ха-ха 3
Опубліковано (змінено)

@Nokian Ти (а не хтось інший) озвучив оту ідею податку на електрички

Я задав уточнюючі питання по твоєму твердженню ( я спробував обговорювати ІДЕЮ висловлену тобою)

Але замість відповідей (обговорення ІДЕЇ) ти сказав що мої питання дурні і дріб"язкові (став обговорювати мене, людину, а не ІДЕЮ), а от обговорювати ІДЕЮ не зміг/не захотів

Висновок по твоїм же твердженням - ти дріб"язкова людина

p.s. З такою майстерністю не відповідати на прямо і чітко поставленні запитання ти в політиці мав би успіх

Змінено користувачем vampirich
  • +1 2
Опубліковано
В 21.04.2026 в 08:31, vampirich сказав:

@Nokian Ти (а не хтось інший) озвучив оту ідею податку на електрички

Я задав уточнюючі питання по твоєму твердженню ( я спробував обговорювати ІДЕЮ висловлену тобою)

Але замість відповідей (обговорення ІДЕЇ) ти сказав що мої питання дурні і дріб"язкові (став обговорювати мене, людину, а не ІДЕЮ), а от обговорювати ІДЕЮ не зміг/не захотів

Висновок по твоїм же твердженням - ти дріб"язкова людина

p.s. З такою майстерністю не відповідати на прямо і чітко поставленні запитання ти в політиці мав би успіх

Я озвучив ідею Кабміну. Чи то вони прислухались до моєї дрібязкової ідеї?

А де мав би успіх ти, з таким видатним вмінням ставти прямі та чіткі питання?

Опубліковано
В 21.04.2026 в 19:45, Nokian сказав:

А де мав би успіх ти, з таким видатним вмінням ставти прямі та чіткі питання?

Дріб'язкова людина знову обговорює інших людей, а не ідеї...

Опубліковано
В 21.04.2026 в 20:03, Nokian сказав:

З якого це часу  пряме , відкрите питання стало обговоренням?

В 21.04.2026 в 20:04, Nokian сказав:

Навіть боюсь запитати, а в чому твоя ідея?

Чергові дурні, дріб'язкові питання...

• +1 1
Опубліковано

Порахувала страхова ремонт після ДТП.

Хоч відгуки про неї не дуже, але нарахували 191 000 грн.

Не виплатили правда поки що, але думаю з цим проблем не має виникнути.

Ще одне підтвердження того, що відгукам в інеті не завжди можна вірити

Опубліковано
В 16.04.2026 в 08:39, WebTraveller сказав:

якщо серйозно, то беруть типовий проект, міняють адресу, ФІО і всьо. Вся робота

Там такий бардак що капець, в батьків в селі ззовні трубу тягнули над вікнами під дахом... а в наступному сусідньому селі вже навпаки, під вікном у всіх.

Так само організація роботи, ми мали їм викопати на вулиці яму щоб вони перекрили пластикову трубу. А перекривали знаєш як? Притиснули двома відрізками труби і стягнули болтами, жесть. 

Приїхали 3машинами з Ківерець(до села 40км) 1Газон з буржуйкою, Газелька і пікап новенький Пежо чи що.  

2дні так їздили ;) всю роботу робили 2людей. 

• +1 1
Опубліковано
В 22.04.2026 в 12:10, WebTraveller сказав:

Ще одне підтвердження того, що відгукам в інеті не завжди можна вірити

Бо зараз багато ботів. Я років 20 тому купував телефон, то потім майже всі недоліки з відгуків на еКаталозі вилізли.

Опубліковано (змінено)
В 22.04.2026 в 13:25, volks сказав:

Бо зараз багато ботів. Я років 20 тому купував телефон, то потім майже всі недоліки з відгуків на еКаталозі вилізли.

Так справа в тому, що відгуки читав на мінфін.ком.юа

А там вроді по страховій відгук можна залишити, тільки коли в тебе є дані реальної справи, реального ДТП...

Ну може виправилась страхова. хз. Компанія Utico якщо цікаво комусь.

Та й може від НАРАхованої суми до ПЕРЕрахованої не так просто буде дійти))) Побачим

Змінено користувачем WebTraveller

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...