Перейти до змісту

BYD Song Plus 2025 EV. Експлуатація китайця...

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 20.04.2026 в 06:53, vampirich сказав:

А який айфон? 15? 16? 17? Еір? Про? Про Макс? В якому кольорі? На 256? 512? Чи на терабайт? Зарядка все таки потрібна і чохол? А зарядку треба оригінальну? І що Баффет каже за купівлю таких речей, в яких нефігова націнка за статусність?

Суть питання мого не вловлюєш? 

Чи вужика включаєш.

Добре памятаю. , як довго ти відкручувався від питання про Невловимого Джо. 

Знав відповідь, але грав клоуна.

Саме смішне, що деякі клоуни таки сприйняли це за чисту монету.

• Відповідей 478
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
В 20.04.2026 в 14:22, Nokian сказав:

Суть питання мого не вловлюєш? 

не вловлюю. Поясни. Який зв"язок того, що ти не цікавишся який процесор в айфонах, і того, що ти не хочеш відповідати на уточнюючі питання про податок на електрички, і не тільки мої, якщо робити поправку що я у тебе на особливому ставленні :)  Може тому що відповіді на ці питання покажуть весь ідіотизм твоєї ідеї, а не тому що це "дурні дріб"язкові питання"?

Змінено користувачем vampirich
  • +1 2
Опубліковано
В 20.04.2026 в 14:57, vampirich сказав:

ти не хочеш відповідати на уточнюючі питання про податок на електрички

Відповіді все-рівно не буде

Як і на всі інші питання. Головне ж з вумним лицем походити, тіпа "ай-яй.. я вам натякаю вже 10-й раз на відповідь, а ви такі тупі, то я вам прямо і не скажу, як самі не можете зрозуміти всієї геніальності моєї думки. Ви думайте, а я далі піду айфони продавати і нові геніальні ідеї придумувати". 

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
On 4/20/2026 at 9:45 AM, WebTraveller said:

Відповіді все-рівно не буде

Як і на всі інші питання. Головне ж з вумним лицем походити, тіпа "ай-яй.. я вам натякаю вже 10-й раз на відповідь, а ви такі тупі, то я вам прямо і не скажу, як самі не можете зрозуміти всієї геніальності моєї думки. Ви думайте, а я далі піду айфони продавати і нові геніальні ідеї придумувати". 

Як вже писав вище, йому це інколи вдавалося ще яких 10-15 років тому,  а потім усі виросли, подорослішали, набралися життєвого досвіду...  а Нокіан там і залишився, і тепер просто не може збагнути - чого ці всі його власні "геніальні думки та трюки" не проходять, бо раніше майже завжди спрацьовувало, а тепер ніяк...

Змінено користувачем Waver

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...