Перейти до змісту

Продам hyundai sonata 2016

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 29.10.2025 в 18:36, Waver сказав:

Але ти перечислив майже все те про що я вже розповів коли відписував чому за кордоном в більшості не купують авто за готівку. 

Я заплутався. То ти питав чи розповідав чому не купують авто за готівку? І наші в кредит за останні гроші не беруть люксові авто, а тільки за готівку?

• Відповідей 155
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
On 10/29/2025 at 11:42 AM, vampirich said:

Я заплутався. То ти питав чи розповідав чому не купують авто за готівку? І наші в кредит за останні гроші не беруть люксові авто, а тільки за готівку?

Чому американці та певно і німці не купуюьть авто за готівку я детально розповідав в іншій темі у Жені, а тут запитав уже зовсім інше. Хоч в більшості на це питання Женя уже відповів, але ти ще можеш його доповнити, особливо по другому та третьому пункту... там ще є куди рухатись і твоя власна точка зору теж буде цікава.

Змінено користувачем Waver
Опубліковано

Ах ось до чого ти... Я підійшов до цього з неправильної сторони і шукав причини у них і пов'язані протилежності у нас. І знаючи що у наших є синдром BBB, якось не згадалося що будинок Стіва Джобса скромніший за будинок власників кількох контейнерів на базарі в Луцьку

Опубліковано
В 29.10.2025 в 19:27, Waver сказав:

Женя уже відповів, але ти ще можеш його доповнити, особливо по другому та третьому пункту... там ще є куди рухатись

Там все просто. 

і моя відповідь від пункту 1 до пункту 3 - одне одного доповнюють. 

по пункту 3:

різниця у ментальності. А ні німцю, а ні американцю чи іншому європейцю, нікому нічого не треба доводити. Свою крутизну, статус чи щось подібне.

Колись мій шеф, відомий луцький бізнесмен, сказав, що може купити собі літак, щоб пересуватися по Україні, але натомість,їздить на Тойоті. Бо для чого? Бо гроші є? Щоб комусь щось довести?  І знову ж таки - не привертати зайвої уваги. 

А це пункт №1. Ведеш бізнес чесно, все ок. Показав, що маєш Бугатті за кілька лямів $, зайва увага. Перевірки і т.п. 

І це ж повільно в пункт 2: не пантуватися, бо Бугатті буде виконувати таку ж функцію, як і Тойота. 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
On 10/31/2025 at 10:14 AM, Zheny@ said:

Там все просто. 

і моя відповідь від пункту 1 до пункту 3 - одне одного доповнюють. 

по пункту 3:

різниця у ментальності. А ні німцю, а ні американцю чи іншому європейцю, нікому нічого не треба доводити. Свою крутизну, статус чи щось подібне.

Колись мій шеф, відомий луцький бізнесмен, сказав, що може купити собі літак, щоб пересуватися по Україні, але натомість,їздить на Тойоті. Бо для чого? Бо гроші є? Щоб комусь щось довести?  І знову ж таки - не привертати зайвої уваги. 

А це пункт №1. Ведеш бізнес чесно, все ок. Показав, що маєш Бугатті за кілька лямів $, зайва увага. Перевірки і т.п. 

І це ж повільно в пункт 2: не пантуватися, бо Бугатті буде виконувати таку ж функцію, як і Тойота. 

а в Німеччині дозволено переказувати гроші між картками фізосіб без проблем? Бо в нас лише недавно почали обмежувати для запобігання тіньового бізнесу і треба пояснювати походження для розблокування

Змінено користувачем case_l
Опубліковано
В 31.10.2025 в 11:47, case_l сказав:

а в Німеччині дозволено переказувати гроші між картками фізосіб без проблем? Бо в нас лише недавно почали обмежувати для запобігання тіньового бізнесу і треба пояснювати походження для розблокування

Тут є нюанси. 

Якщо людина отримує допомогу від держави і переказує кошти чи отримує їх, тоді можуть виникнути проблеми з податковою. 

Бо мають право перевірити виписки з банку за якийсь період. І тоді або штраф, або позбавлять частину виплат. 

Якщо я працюю і людина інша працює, то можемо переказувати будь-які суми. Ну "будь-які" то грубо сказано. 

Тобто можна. 

Можна вести бізнес і не платити великі податки, якщо сума річних доходів не перевищує певну межу. Типу того. 

Тут все складніше, ніж в Україні. Але й водночас простіше. 

Знайома перукар. Офіційний ФОП. Наші дури в групах місцевих (пабліках) прочитали оголошення про послуги і вирішили її закласти. Жаба давить. До неї прийшли без попередження через 2 місяці (!), а не через 6, як мало б бути(!). Бо дуже багато скарг надійшло! Прикинь! 

Перевірка не виявила грубих порушень і в неї все ок. Працює далі. 

Розповідала, що її також можуть перевірити на надходження коштів, тому старається не зловживати переказами. 

• +1 1
Опубліковано

Історія :)

Захотілося мені набити собі чергову татуху. 

Попередні 2 набивав в Польщі. 

Побачив оголошення в місцевій групі. Пишу, типу яка ціна, скинув грубий макет. 

Дівчинка розпиналася і т.д. На фіналі: година роботи - 100Є. 100 Євро, Карл! А роботи там немало. 

Дзвоню до Васі, що робив попередні татухи. Та ж історія, макет. 

Каже, зранку до вечора, з перервами на каву, їжу і папіроси. 

Ціна? ~1000 злотих. Це десь 250Є. 

Кажу, тут дєффачька 100Є/год загнула, рже, каже, це ціна елітної повії в Празі! :) :) :)

Сказав, що можу навіть нахаляву переночувати в нього, якщо надовго затягнеться сесія. 

Це я про ціни і хотєлкі наших людей за кордоном. 

Опубліковано
В 31.10.2025 в 13:08, Zheny@ сказав:

Кажу, тут дєффачька 100Є/год загнула, рже, каже, це ціна елітної повії в Празі! :) :) :)

Блін, тут в Луцьку неелітні стільки вартують, при наших то зарплатах...

Опубліковано
On 10/31/2025 at 1:46 PM, xPON said:

а елітні скільки?

Опубліковано
В 31.10.2025 в 12:46, xPON сказав:

думаю, ціну можна скинути до "кіло картошки" :)

І вона і ти розумієте, що така "послуга" вартує самого дешевого кебаба. 

ТОму треба торгуватися. 

Я вже писав (в іншій темі)  про ціну повії тут. І це буде all inclusive. 

Можна анекдоти згадати на цю тему.. :)

Я в Україні жодного разу не цікавився ціною такого роду послуг. ТОму тобі видніше. 

Але, вважаю, що озвучена тобою сума, вчетверо перевищує реальну. 

Хоча, кажу ж. ТОБІ видніше, певно! 

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)

Повеселіться, в Невадаі це від $1000 за годину і навіть рівно зі штукою баксів в кармані ще й можуть не пустити через поріг бо це мало... і реально знаходяться навіть такі що платять та ще й залишають похвальні відгуки. А коли на сейті глянеш хто там надає такі дорогі послуги - то розумієш шо то якесь дно для хворих морально чи фізично. І найстрашніше те, що клієнти всеодно знаходяться, навіть хвалять та ще й повертаються... 

Тут можна почитати реальні відгуки щоб спробувати зрозуміти весь цей писець...
MAPS.APP.GOO.GL

А тут можна почитати як це все легально працює та оподатковується...

LEGALIFEUKRAINE.COM

Объясняем, как работает легальная проституция в Неваде • Легалайф-Украина

Опубліковано
В 31.10.2025 в 20:21, Waver сказав:

Повеселіться, в Невадаі це від $1000 за годину і навіть рівшо зі штукою баксів ще й можуть навіть не пустити через поріг бо це мало... і реально знаходяться навіть такі що платять та ще й залишають похвальні відгуки. А коли на сейті глянеш хто там надає такі дорогі послуги - то розумієш шо то якесь дно для хворих морально чи фізично. Вибачаюсь що ссилка кацапська, але Українці певно туди не навідуються...

DISGUSTINGMEN.COM

В штате Невада фактически легализована проституция: здесь есть бордели, так называемые «ранчо любви» и они выглядят как уютный семейный бизнес

Все залежить від регіону, ну і платоспроможності  населення. :)

Опубліковано (змінено)

Будь ласка постарайтесь одразу не квотати бо пишу нашвидку і іноді пробую знайти кращі ссилки, дещо добавити чи відредагувати.

Опубліковано (змінено)

Почали з продажу машини... а вийшло як завжди:D

Авто ще хоть продається?

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 31.10.2025 в 20:45, Zheny@ сказав:

Я в Україні жодного разу не цікавився ціною такого роду послуг. ТОму тобі видніше. 

А не в Україні? :g31:

Опубліковано (змінено)

Самі вродливі непогано мають і дупою крутячи в стрип-клубах... але, це тільки поки торгують своєю молодістю та вродливістю, швидко звикають до легких та великих грошей, далі з роками вони вже так не ціняться і заробітки падають, і в своїй більшості йдуть на панель... бо свою молодість просрали і працювати та нічого іншого робити так і не навчились а до швидких грошей звикли. Така правда життя...

IMG_9009.PNG

Опубліковано

@Waver ти відстав від життя. Стрипклуб то як підробіток в Макдональдс для студентів. 

Справжня кар'єра то онліфанс - там якщо старатися і пахати то і кар'єрний ріст є, і мільйони можна заробляти, які потім забезпечать спокійну старість без панелі.

Ну або ескорт і знайти багатого тата, і тоді теж за старість не треба буде так переживати

ONEANDONLYACCOUNTS.COM

<p>Discover 2024's highest-paid OnlyFans creators in this definitive ranking! We reveal exactly how these...

• +1 2
Опубліковано (змінено)
On 11/3/2025 at 10:46 PM, vampirich said:

@Waver ти відстав від життя. Стрипклуб то як підробіток в Макдональдс для студентів. 

Справжня кар'єра то онліфанс - там якщо старатися і пахати то і кар'єрний ріст є, і мільйони можна заробляти, які потім забезпечать спокійну старість без панелі.

Ну або ескорт і знайти багатого тата, і тоді теж за старість не треба буде так переживати

ONEANDONLYACCOUNTS.COM

<p>Discover 2024's highest-paid OnlyFans creators in this definitive ranking! We reveal exactly how these...

А ти маєш статистику скільки їх взагалі в цій сфері OnlyFans працює і скільки з них попадає в Top Earners чи хоть до половини того, і скільки заробляють всі інші, тобто абсолютна більшість? Хоч погугли... все як з ютубом, інстою чи тіктоком - тре дуже постаратись щоб добре заробляти, тобто бути кращим за десятки чи сотні інших.

Screenshot_20251104_002215_Chrome.jpg

Опубліковано
В 04.11.2025 в 08:16, Waver сказав:

А ти маєш статистику, скільки їх взагалі в цій сфері зараз працює і скільки з них попадає в Top Earners? 

"There are 3.78 million women and 732,000 male creators on the platform on OnlyFans."

а топ - дивлячись що вважати топом. Біля 300 заробляють мільйон і більше, 16 тисяч заробляють більше 50 000 долларів у рік

Смислу був у тому що таки можна попасти у топ. А у стріпусі куди попадеш?

А ти маєш статистику скільки дівчат працює в стріпухах? ;) 

Опубліковано (змінено)
On 11/4/2025 at 12:31 AM, vampirich said:

"There are 3.78 million women and 732,000 male creators on the platform on OnlyFans."

а топ - дивлячись що вважати топом. Біля 300 заробляють мільйон і більше, 16 тисяч заробляють більше 50 000 долларів у рік

Смислу був у тому що таки можна попасти у топ. А у стріпусі куди попадеш?

А ти маєш статистику скільки дівчат працює в стріпухах? ;) 

Маю реальну статистику тільки по одному клубу щоб мені достатньо було робити висновки, тобто скільки приблизно дівчат там працює, приблизно бо дівчата бігають між клубами а то і працюють в двох клубах по черзі, і скільки в середньому вони заробляють і скільки заробляють наймолодші та найгарніші... і всі в один голос кажуть, що в клубі середньостатичній дівчині заробити легше ніж на OnlyFans. В клубі їм $10 000 за місяць заробити легше, швидше та реальніше, хоча теж вдається не всім, але там половина усіх дівчат заробляють від $50 000 на рік, а на OnlyFans - тільки ті 16 тисяч з 4 мільйонів... різниця відчутна?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...