Перейти до змісту

Продам hyundai sonata 2016

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 29.10.2025 в 18:36, Waver сказав:

Але ти перечислив майже все те про що я вже розповів коли відписував чому за кордоном в більшості не купують авто за готівку. 

Я заплутався. То ти питав чи розповідав чому не купують авто за готівку? І наші в кредит за останні гроші не беруть люксові авто, а тільки за готівку?

Опубліковано (змінено)
On 10/29/2025 at 11:42 AM, vampirich said:

Я заплутався. То ти питав чи розповідав чому не купують авто за готівку? І наші в кредит за останні гроші не беруть люксові авто, а тільки за готівку?

Чому американці та певно і німці не купуюьть авто за готівку я детально розповідав в іншій темі у Жені, а тут запитав уже зовсім інше. Хоч в більшості на це питання Женя уже відповів, але ти ще можеш його доповнити, особливо по другому та третьому пункту... там ще є куди рухатись і твоя власна точка зору теж буде цікава.

Змінено користувачем Waver
Опубліковано

Ах ось до чого ти... Я підійшов до цього з неправильної сторони і шукав причини у них і пов'язані протилежності у нас. І знаючи що у наших є синдром BBB, якось не згадалося що будинок Стіва Джобса скромніший за будинок власників кількох контейнерів на базарі в Луцьку

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...