Перейти до змісту

Продам hyundai sonata 2016

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 09.09.2025 в 20:20, Nokian сказав:

А перекупи скільки дають?

В тому і справа що навіть перекупи не звонять

Як колись продавав машини, то зразу починали звонити як оголошення викладалось на авто-ріа.

А тут пару дзвінків від власників інстаграм-телеграм розмістити оголошення на своїх сторінках. і все

• +1 1
Опубліковано
В 10.09.2025 в 09:59, case_l сказав:

може для перекупів не ходова модель 

Швидше за все

На авторинок малий ганяв пару разів, то каже ніхто навіть не підходить

І не тільки до Сонати, взагалі до більшості легковиків. Всі кросовери дивляться

• +1 2
Опубліковано
В 10.09.2025 в 11:51, WebTraveller сказав:

ніхто навіть не підходить

І не тільки до Сонати, взагалі до більшості легковиків. Всі кросовери дивляться

Для мене дивна тенденція. Що люди такого цікавого в тих кросовеерах бачать, що настільки вони ринок захоплюють? 

Опубліковано
В 10.09.2025 в 17:55, Unknown сказав:

Для мене дивна тенденція. Що люди такого цікавого в тих кросовеерах бачать, що настільки вони ринок захоплюють? 

Дивна не дивна, але я вже також розглядаю кросовер для себе.

Старість не радість, проблема з коліном, а сідати в кросовер все-таки зручніше чим в низький седан.

Хоча на далекі відстані седан як для мене зручніший. Напівлежачи можна їхати дуже довго і не втомлюєшся

• +1 1
Опубліковано (змінено)
On 9/10/2025 at 9:38 AM, WebTraveller said:

Дивна не дивна, але я вже також розглядаю кросовер для себе.

Старість не радість, проблема з коліном, а сідати в кросовер все-таки зручніше чим в низький седан.

Хоча на далекі відстані седан як для мене зручніший. Напівлежачи можна їхати дуже довго і не втомлюєшся

Все залежить від посадки та сидіння... вже три рази взимку їздив на своїх SUV на Флориду і назад, там тільки 2 000 км в одну сторону - все цілком ок, навіть зручніше і спокійніше ніж на легковику бо сидиш вище і бачиш дальше, тому їдеш навіть набагато розслабленніше. А з усім іншим цілком згоден, сам на легковик певно уже не пересяду, а для жінок то взагалі найкращий варіант. Більше багажне відділення, а ще можна розкласти задні сидіння, накачати матрас, кинути одіяло, подушки - і нормально спати в повний зріст двом чи навіть трьом.

Змінено користувачем Waver
  • +1 1
Опубліковано
В 10.09.2025 в 20:49, Waver сказав:

Більше багажне відділення, а ще можна розкласти задні сидіння, накачати матрас, кинути одіяло, подушки - і нормально спати в повний зріст двом чи навіть трьом.

Ну кросовери, як і седани, різні за розміром бувають, тому саме ця перевага, як на мене, надумана трохи. Є універсали D класу, то там місця не менше як в паркетник. 

Як я бачу плюси кросовера – це висока посадка і кращий огляд (для кого це потрібно). Водночас в дальню дорогу на великій швидкості є мінус – вищий центр ваги і тому гірша керованість від порівняльного по класу седана, в ще розхід пального вищий на швидкості за рахунок більшого лобового опору.

Опубліковано (змінено)
В 10.09.2025 в 17:38, WebTraveller сказав:

я вже також розглядаю кросовер для себе.

До речі, забув раніше спитати: а соната в тебе замість епіки, чи Епіка досі тебе катає?

Змінено користувачем Unknown
Опубліковано (змінено)
В 10.09.2025 в 22:55, Unknown сказав:

До речі, забув раніше спитати: а соната в тебе замість епіки, чи Епіка досі тебе катає?

Подарив сину на 18)

Він казав буде їздити і свому сину подарує :D

Катається старушка до цього часу

Змінено користувачем WebTraveller
  • Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
В 11.09.2025 в 13:35, Unknown сказав:

Не дотягне вона :)

Та вона ще всіх переживе і переїздить) Враховуючи що вона колись давно весь Кавказ проїхала, весь Крим об"їздила. 

Виглядає як малолєтка) 

А малий ще камери в неї поставив, навігацію, кар-плей/андроід авто, кермо перешив, сідушки перешив...

Змінено користувачем WebTraveller
Опубліковано
On 9/11/2025 at 3:03 PM, WebTraveller said:

Та вона ще всіх переживе і переїздить) Враховуючи що вона колись давно весь Кавказ проїхала, весь Крим об"їздила. 

Виглядає як малолєтка) 

А малий ще камери в неї поставив, навігацію, кар-плей/андроід авто, кермо перешив, сідушки перешив...

шкода такий рукотворний скарб продавати

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 11.09.2025 в 14:03, WebTraveller сказав:

вона ще всіх переживе і переїздить)

Якщо мене пам'ять не зраджує, то там виробник не передбачив можливості ремонту двигуна, точніше циліндро-поршневої групи, тому хай береже двигун...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...