case_l Опубліковано 24 Жовтня, 2025 в 14:50 #451 Опубліковано 24 Жовтня, 2025 в 14:50 On 10/24/2025 at 4:48 PM, vampirich said: хто всі? я - тут. І багато хто іще тут. А ще багато форрумчан на фронті. Особисто я до війни не поїхав - бо грінкарту так і не виграв. Хоча подавав на неї регулярно. І багато хто не поїхав тоді, бо легалізуватися в кращих країнах то таки значно складніше було як зараз, хоч і багато хотіли. То ти три-чотири роки носив за пазухою образу на деяких бордівчан і ото тепер так наважився її висловити? Ну виговорися. Кажуть після того легшає що би ти там в сша робив? а тут хоч айтішник
vampirich Опубліковано 24 Жовтня, 2025 в 15:04 #452 Опубліковано 24 Жовтня, 2025 в 15:04 В 24.10.2025 в 17:50, case_l сказав: що би ти там в сша робив? а тут хоч айтішник Та якось практика показує що звичайний комплектувальник амазону живе краще і може дозволити собі більше аніж середній айтішник тут 1 1
volks Опубліковано 24 Жовтня, 2025 в 20:12 #453 Опубліковано 24 Жовтня, 2025 в 20:12 В 24.10.2025 в 15:05, NoOneSpecial сказав: гм, а як же ж ваші патріотичні дописи на борді, як патріотизм і перемога? вже не то? заварили кашу і "вибачте, ви тут без нас якось, а я інвалід тепер". @Zheny@ ах ти ж скотиняка, війну в Україні почав, а сам звалив по тихому. 1
MaestroA Опубліковано 24 Жовтня, 2025 в 21:18 #454 Опубліковано 24 Жовтня, 2025 в 21:18 В 24.10.2025 в 18:04, vampirich сказав: Та якось практика показує що звичайний комплектувальник амазону живе краще і може дозволити собі більше аніж середній айтішник тут Якщо хоч половину з цього відео - правда, то я б за всі гроші світу не працював в Амазоні. https://youtu.be/jnLwwggY0zo?si=sHmPW7110Bra61aO
vampirich Опубліковано 25 Жовтня, 2025 в 04:29 #455 Опубліковано 25 Жовтня, 2025 в 04:29 (змінено) В 25.10.2025 в 00:18, MaestroA сказав: Якщо хоч половину з цього відео - правда, то я б за всі гроші світу не працював в Амазоні. https://youtu.be/jnLwwggY0zo?si=sHmPW7110Bra61aO Ну слово "правда" і руснявий блогер то вже часто речі несумісні Я взяв амазон бо там колишній колега працює вже років 6. І про якісь жахи не розказував, але роботу міняти не хоче, бо усім задоволений. Але щоб було простіше замість "комплектувальник" давай візьмемо "будь-яка невисоко оплачувана робота" і замість амазону "будь-яка інша компанія" - і це не змінить зовсім суті того мого повідомлення Upd. Згадалося що чув пару історій з реддіт про всякі приколи в корпораціях. Дичина в більшості випадків це не забаганка голови корпорації, а таргани в головах і синдром вахтера менеджерів на місцях. Наприклад була історія про обов'язкове оповіщення причини відлучення з робочого місця, навіть якщо йдеш в туалет. То таке може бути і в амазоні і в місцевому локальному не мережевому магазинчику. Змінено 25 Жовтня, 2025 в 06:59 користувачем vampirich 1
Zheny@ Опубліковано 25 Жовтня, 2025 в 11:08 Автор #456 Опубліковано 25 Жовтня, 2025 в 11:08 В 24.10.2025 в 17:04, vampirich сказав: Та якось практика показує що звичайний комплектувальник амазону живе краще і може дозволити собі більше аніж середній айтішник тут Я в Польщі замітав двори, прибирав приміщення і мив плитку за 25 zl на годину. На хвилиночку, жоден прибиральник / двірник в Україні не мав і не має 250 грн/год. Про амазон, залежить від його величини. Десь треба носитися із комунікатором, де виділений час збір замовлення, а десь стояти на конвеєрі і сортувати замовлення, пакувати і т.д. тОму там є доля правди про "пекло". Тут поруч, в сусідньому містечку, є склад Амазон, там в основному араби працюють, вночі, бо нічна зміна не оподатковується, і для них брутто - стає нетто. Маючи 16Є / год брутто, вони отримують ті ж гроші на руки. Хороші гроші. Я не встиг подати заявку на комплектувальника, закрили вакансію. Але не шкодую, що працюю там, де працюю.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти