vampirich Опубліковано 13 Серпня, 2025 в 19:34 #201 Опубліковано 13 Серпня, 2025 в 19:34 В 13.08.2025 в 22:26, Nokian сказав: Повторюєшся, весьчас мене цитуєш, нецікаво . Між тим, коли я писав, що ти мабуть давно не лікувався, то мав на увазі, що не стикався з теперішньою медициною. Але ти сприйняв це , що я намагаюсь тебе образити. Тепер я зрозумів таку болісну реакцію . Ну твої проблеми. Цитувати виникла звичка з часу одного учасника форуму, який любив насрати, повитирати повідомлення і робити вигляд що нічого не було. А ти далі обговорюєш інших людей. І я теж. Тільки я не роблю вигляд що вищий від того всього 2
case_l Опубліковано 14 Серпня, 2025 в 06:23 #202 Опубліковано 14 Серпня, 2025 в 06:23 On 8/13/2025 at 10:34 PM, vampirich said: Цитувати виникла звичка з часу одного учасника форуму, який любив насрати, повитирати повідомлення і робити вигляд що нічого не було. А ти далі обговорюєш інших людей. І я теж. Тільки я не роблю вигляд що вищий від того всього чого зразу насрати, все одно його пости підтримують активність форуму
Nokian Опубліковано 14 Серпня, 2025 в 20:20 #203 Опубліковано 14 Серпня, 2025 в 20:20 В 13.08.2025 в 22:34, vampirich сказав: Цитувати виникла звичка з часу одного учасника форуму, який любив насрати, повитирати повідомлення і робити вигляд що нічого не було. А ти далі обговорюєш інших людей. І я теж. Тільки я не роблю вигляд що вищий від того всього Ну я здогадуюсь,хто любив витирати пости. Йому ти вже нічого предявити не можеш, от і чіпляєшсядо мене . Причому дуже гарно завертаєш в одне правду і неправду, і у сторнньої особи виникає зовсім хибне уявлення про мене. Точніше формується вміло. Точно такий самий принцип пропаганди застосовує дуже ефективно русня. Щодо обговорення, то яка б не була ідея, вона не може існувати без носія. А носій якраз і є людина. От і різниця, обговорюється ідея, котру висловила людина, чи самі якості носія. Дуже легко помітити, як більшість, незгодна з ідеєю, чи вона їй не подобається, чи вона її просто не розуміє-відразу шукає собі просте пояснення , що вся справа у носії. Ретельніше треба. 1
Zheny@ Опубліковано 14 Серпня, 2025 в 20:49 Автор #204 Опубліковано 14 Серпня, 2025 в 20:49 В 14.08.2025 в 22:20, Nokian сказав: Дуже легко помітити, як більшість, незгодна з ідеєю, чи вона їй не подобається, чи вона її просто не розуміє-відразу шукає собі просте пояснення , що вся справа у носії. Ретельніше треба. так ото ж! Тепер перечитай сам себе. Цитата незгодна з ідеєю, чи вона їй не подобається, чи вона її просто не розуміє Тут потрібно починати з кінця. Пояснити, щоб зрозуміли, максимально доступно для всіх. Тоді складеться враження, хороша ідея чи ні, але ж погляди у всіх різні, і треба буде напрягтися, і тоді вже згода, або ні. 1
vampirich Опубліковано 15 Серпня, 2025 в 06:21 #205 Опубліковано 15 Серпня, 2025 в 06:21 В 14.08.2025 в 23:20, Nokian сказав: Щодо обговорення, то яка б не була ідея, вона не може існувати без носія. А носій якраз і є людина. То носієм якої ідеї великих людей є я, що ти так старанно тут мене продовжуєш обговорювати? 1 1
VojinSvitla Опубліковано 15 Серпня, 2025 в 14:02 #206 Опубліковано 15 Серпня, 2025 в 14:02 Розповім трохи про своїх "колег по нещастю", маю на увазі людей з інвалідністю. Майже всі хто виїхав на початку повномаштабки, залишились за кордоном, одиниці повернулися. Сидять на соц виплатах. Маю знайомого який виїхав з Білої Церкви, спочатку був в Польщі, зараз в Німечинні, мова дається йому дуже важко, через не знання мови навіть не ходить в магазин, ниє як все погано але повертатися не хоче. Інший знайомий з Маріуполя залишився без квартири, був в окупації, пройшов фільтраційний табір і зміг вирватися в Німечинну з росії. Зараз активно займається громадською діяльністю в місті якому живе. Я для себе вирішив що поки в моєму місті спокійно - біженцем не хочу бути, хоча на початку повномаштабки були пропозиції виїзду в Європу. А от що робити якщо Україна зникне, або прийде кацапська влада - не знаю 4
case_l Опубліковано 15 Серпня, 2025 в 14:45 #207 Опубліковано 15 Серпня, 2025 в 14:45 On 8/15/2025 at 5:02 PM, VojinSvitla said: Я для себе вирішив що поки в моєму місті спокійно - біженцем не хочу бути, хоча на початку повномаштабки були пропозиції виїзду в Європу. А от що робити якщо Україна зникне, або прийде кацапська влада - не знаю Якщо з Білорусі нападу не буде, то влада буде українська, але не народна. 1
Zheny@ Опубліковано 15 Серпня, 2025 в 16:19 Автор #208 Опубліковано 15 Серпня, 2025 в 16:19 В 15.08.2025 в 16:02, VojinSvitla сказав: Розповім трохи про своїх "колег по нещастю", маю на увазі людей з інвалідністю. Майже всі хто виїхав на початку повномаштабки, залишились за кордоном, одиниці повернулися. Сидять на соц виплатах. Маю знайомого який виїхав з Білої Церкви, спочатку був в Польщі, зараз в Німечинні, мова дається йому дуже важко, через не знання мови навіть не ходить в магазин, ниє як все погано але повертатися не хоче. Інший знайомий з Маріуполя залишився без квартири, був в окупації, пройшов фільтраційний табір і зміг вирватися в Німечинну з росії. Зараз активно займається громадською діяльністю в місті якому живе. Я для себе вирішив що поки в моєму місті спокійно - біженцем не хочу бути, хоча на початку повномаштабки були пропозиції виїзду в Європу. А от що робити якщо Україна зникне, або прийде кацапська влада - не знаю Друже, в Луцьку давно вже не спокійно. Ми з тобою не розмовляли на цю тему. Але, пробач, що так скажу, тобі краще буде тут (умовна Німеччина), ніж в Україні. Забезпечення і т.д. Лікування, реабілітація. Ти подумай над цим. З рештою, я тобі ніколи нічого погано не радив, бо ти мій друг! Подумайте з мамою, напиши мені в телеграм. 2
Zheny@ Опубліковано 15 Серпня, 2025 в 16:29 Автор #209 Опубліковано 15 Серпня, 2025 в 16:29 В 15.08.2025 в 16:45, case_l сказав: Якщо з Білорусі нападу не буде, то влада буде українська, але не народна. Ок. Я тобі це пробачу. Бо ти знаєш особисто @VojinSvitla, а я знаю. Не ображай людину. А тепер я тобі відповім. Якщо, (згасне Сонце), і зі сторони Білорусі, все ж, буде напад, то це не буде напад, це буде капітуляція. Білорусії. З не офіційних і не дуже офіційних джерел, є інфа, що воюватимуть там лише солдафони рф. Коріні білоруси - ні. Якщо буде команда "наступ" на Україну, то через 0,5хв, в Україні про це буде відомо. Більше того, Половина погранців Білорусії, взяли за жінок українок, ну і навпаки! Там прикордонні села, просто сім'ї в 3-х поколіннях. В обидві сторони. То хто там проти українців піде? рускі регулярні, хіба. І то, .... земля їм залізобетонною-скловатою, підуть на концерт, і так і не зрозуміють звідки і за що. Реальні білоруси ЗА Україну. Решта 50%, хто сцить ввечері з дружиною обсудити ситуацію в країіні, сідає, років на 5-7. 2
INVICTUS Опубліковано 15 Серпня, 2025 в 17:52 #210 Опубліковано 15 Серпня, 2025 в 17:52 В 15.08.2025 в 18:19, Zheny@ сказав: Друже, в Луцьку давно вже не спокійно. Ми з тобою не розмовляли на цю тему. Але, пробач, що так скажу, тобі краще буде тут (умовна Німеччина), ніж в Україні. Забезпечення і т.д. Лікування, реабілітація. Ти подумай над цим. З рештою, я тобі ніколи нічого погано не радив, бо ти мій друг! Подумайте з мамою, напиши мені в телеграм. Не знаю його особисто, але згоден з твоєю думкою на всі 100. Треба вирішувати і їхати вже, поки не прикрили І лікування, реабілітація та загалом умови - на дві голови вище 2
xPON Опубліковано 16 Серпня, 2025 в 13:05 #211 Опубліковано 16 Серпня, 2025 в 13:05 Маю наразі легальну можливість виїхати за ордон, періодично роздумую над цим, але трохи лячно. От приїзжаю я в якусь країну, виходжу з рюкзаком з автобусу - і що далі? З чого починати, як все правильно робити, де шукати роботу, яку країну, в кінці-кінців, обрати. Бо, тут якби, хоч і вкрай хєрова, але стабільність. Ну як стабільно - лежиш в теплій ванні з нечистот, але хоч і воняє, зате тепло. Інший момент - що воно може все одномоментно рухнути в значно гірший стан. Та й лякає розуміння того, що назад дороги вже не буде - принаймні, до закінчення війни/зміни влади/зміни в законах. А ще й треба нерухомість в Україні на когось переоформити. 1
INVICTUS Опубліковано 16 Серпня, 2025 в 19:50 #212 Опубліковано 16 Серпня, 2025 в 19:50 В 16.08.2025 в 15:05, xPON сказав: Маю наразі легальну можливість виїхати за ордон, періодично роздумую над цим, але трохи лячно. От приїзжаю я в якусь країну, виходжу з рюкзаком з автобусу - і що далі? З чого починати, як все правильно робити, де шукати роботу, яку країну, в кінці-кінців, обрати. З мого досвіду найважче було - вибратися з країни. Все інше не так складно, як здається. Тут система відпрацьована і просто неба не залишать. Звісно, є люди, які не можуть адаптуватися і вертаються, але таких мало. Країну дійсно варто обирати дуже зважено, тому що тепер переїздити з одної в іншу не вийде. Враховувати варто мову, менталітет, можливості для старту і, звісно ж, перспективи знайти нормальну роботу. 1
Zheny@ Опубліковано 17 Серпня, 2025 в 12:43 Автор #213 Опубліковано 17 Серпня, 2025 в 12:43 В 16.08.2025 в 15:05, xPON сказав: Маю наразі легальну можливість виїхати за ордон, періодично роздумую над цим, але трохи лячно. От приїзжаю я в якусь країну, виходжу з рюкзаком з автобусу - і що далі? З чого починати, як все правильно робити, де шукати роботу, яку країну, в кінці-кінців, обрати. Бо, тут якби, хоч і вкрай хєрова, але стабільність. Ну як стабільно - лежиш в теплій ванні з нечистот, але хоч і воняє, зате тепло. Інший момент - що воно може все одномоментно рухнути в значно гірший стан. Та й лякає розуміння того, що назад дороги вже не буде - принаймні, до закінчення війни/зміни влади/зміни в законах. А ще й треба нерухомість в Україні на когось переоформити. 1. Боятися немає чого. Є люди скрізь. Маєш бажання - вперед. 2. Перш, ніж кудись їхати - потрібно визначитися куди! В 16.08.2025 в 21:50, INVICTUS сказав: Країну дійсно варто обирати дуже зважено, тому що тепер переїздити з одної в іншу не вийде. Враховувати варто мову, менталітет, можливості для старту і, звісно ж, перспективи знайти нормальну роботу. Тут 100% підтримую, і вже є відповідь на питання. 3. Дорога назад... Ти визначся, тобі пересидіти, чи поїхати з кінцями, чи "спробувати" як то воно там у цих ваших заграницях? Щоб потім повернутися. Комусь не зайшло тут, за кордоном, комусь навпаки. ТИ перечитай всю тему. Уважно. Двічі. Багато маєш тоді для себе зрозуміти. Там є відповіді майже на всі запитання. Якщо ти хочеш чіткий алгоритм, то ок. Я напишу. Хтось доповнить. 2
Waver Опубліковано 17 Серпня, 2025 в 17:05 #214 Опубліковано 17 Серпня, 2025 в 17:05 (змінено) On 8/8/2025 at 3:18 PM, Zheny@ said: Знаючи його ситуацію, скажу що - не тре йому ті закордони... ну може тільки на пару місяців щоб просто побувати і побачити на власні очі. Бо, якщо навіть зараз в Україні хєрово, але якщо у нього зараз є власний дім нехай навіть батьківський, поряд є люблячі батьки, брат чи сестра чи навіть інші хороші близькі родичі, знайомі чи друзі... бо там цього не буде. І толку з того що дадуть йому ту якусь соціальну кімнату і трохи на продукти... Змінено 17 Серпня, 2025 в 18:18 користувачем Waver 1
Zheny@ Опубліковано 17 Серпня, 2025 в 18:29 Автор #215 Опубліковано 17 Серпня, 2025 в 18:29 В 17.08.2025 в 19:05, Waver сказав: Знаючи його ситуацію, скажу що - не тре йому ті закордони... ну може тільки на пару місяців щоб просто побувати і побачити на власні очі. Бо, якщо навіть зараз в Україні хєрово, але якщо у нього зараз є власний дім нехай навіть батьківський, поряд є люблячі батьки, брат чи сестра чи навіть інші хороші близькі родичі, знайомі чи друзі... бо там цього не буде. І толку з того що дадуть йому ту якусь соціальну кімнату і трохи на продукти... Це ти про що ? Бо цитата порожня. І кого стосувалося ?
Waver Опубліковано 17 Серпня, 2025 в 18:31 #216 Опубліковано 17 Серпня, 2025 в 18:31 (змінено) On 8/17/2025 at 12:29 PM, Zheny@ said: Це ти про що ? Бо цитата порожня. І кого стосувалося ? Про воїна світла. Ти ж ніби писав шо його персонально знаєш... от і подумай, наскільки в його ситуації йому "легше" буде закордоном, але самому. Змінено 17 Серпня, 2025 в 19:35 користувачем Waver
xPON Опубліковано 17 Серпня, 2025 в 19:42 #217 Опубліковано 17 Серпня, 2025 в 19:42 В 17.08.2025 в 15:43, Zheny@ сказав: Ти визначся, тобі пересидіти, чи поїхати з кінцями, чи "спробувати" як то воно там у цих ваших заграницях? Щоб потім повернутися. Комусь не зайшло тут, за кордоном, комусь навпаки. На рахунок виїзду "з кінцями", поки не думаю. Але і "пересидіти", ну я вважаю для себе частково некоректним, бо ті, хто пересиджують, то сидять на соцдопомозі, а мені хотілося б працювати. В 17.08.2025 в 15:43, Zheny@ сказав: Якщо ти хочеш чіткий алгоритм, то ок. Я напишу. Хтось доповнить. Давай, це цікава та корисна інформація.
Nokian Опубліковано 17 Серпня, 2025 в 19:53 #218 Опубліковано 17 Серпня, 2025 в 19:53 Гірше всього ампутація духу. Ті ,кому найважче , поводять себе найдостойніше.
Zheny@ Опубліковано 17 Серпня, 2025 в 19:58 Автор #219 Опубліковано 17 Серпня, 2025 в 19:58 В 17.08.2025 в 21:42, xPON сказав: Давай, це цікава та корисна інформація. ок. 1. Країна. Не всі країни приймають біженців. На жаль уже не всі. Та ж Німеччина уже не всі землі. Мусиш визначитися, пошукати інфу куди їхати. Якщо ти для працювати - Польща. Роботи вагон. Агенції по працевлаштуванню пропонують і з житлом, хостели, будинки і т.ін. Мовний бар'єр мінімальний. 2. Якщо ти обереш Польщу, то шукай місто, яке тобі +- імпонує. Знаходиш на ФБ групу по пошуку роботи в місті тому, типу "Українці в Лодзі / Вроцлаві / Кракові / Варшаві / Познані " І т.д. Пропозицій багато. Або ж просто "Робота в ..." ті ж міста. 3. Купуєш квиток їдеш і виходиш з автобусу, тебе навіть можуть зустріти і забрати, завезти в хостел/квартиру і все. Кілька днів і ти працюєш. Нідерланди. Там приймають. Житло дороге дуже. Але й роботи вистачає. В основному різні поля, ферми, теплиці і т.п. Мову там не дуже треба, англійська цілком добре зрозуміла більшості. Таке ж чув і за Бельгію. Про Німеччину ти вже читав. Без мови - немає що робити. Якщо маєш знайомих у тій землі, яка ще приймає, то буде простіше. Можуть підшукати роботу, приютити на перший час. Але знову ж таки, мову вчити доведеться. Саме вчити. Книжки, курси, і т.п. щось конкретніше - то питай. 1
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти