Jump to content

Візьму на прокат велосипед

Recommended Posts

Posted

Знаю, що є люди в яких роками може "десь в гаражі" стояти велосипед. Готовий взяти на прокат на місяць-два. Думаю собі купувати і не знаю чи зайде ця вся справа в повсякденні і побуті.

Якщо хтось такий є, то радо обговорю деталі. 

п.с. "Україну", "Аіста", "Тису" і подібні не пропонувати))

Posted
On 4/28/2025 at 12:03 PM, Just_smile said:

Думаю собі купувати і не знаю чи зайде ця вся справа в повсякденні і побуті.

звісно що зайде, але все настільки індивідуально, що висота руля/сідла виставлена неправильно на 1см, зіпсує задоволення від поїздки (якщо це не поїздка за пивом до магазину на 100м)

Posted
В 28.04.2025 в 12:03, Just_smile сказав:

Думаю собі купувати і не знаю чи зайде ця вся справа в повсякденні і побуті.

Велосипеди як і авто справа індивідуальна, вони дуже відрізняються між собою.

Візьмеш якогось корча в оренду і спаскудиш собі всі враження.

Маю педальний, Швейцарський BMC двухпідвіс на пневмо, 29 колеса. В місті часто зустрічаю велосипедистів, яких відверто стає шкода. Воно, бідне, їде доки крутить педалі, не крутить - зупиняється.

В мене, "два рази крунув" і котишся метрів 50-100, підвіска відпрацьовує так, ніби ямки на якомусь майбасі проїжджаїш.

Для подолання відстаней, та екстриму є ще електро, педальний в основному для покатушок з насолодою...

• +1 2
Posted (edited)
On 4/28/2025 at 2:00 PM, Серега89 said:

В місті часто зустрічаю велосипедистів, яких відверто стає шкода. Воно, бідне, їде доки крутить педалі, не крутить - зупиняється.

на таких велосипедах більший ефект фітнесу, тому навпаки корисно 

Edited by case_l
Posted
В 29.04.2025 в 10:38, case_l сказав:

на таких велосипедах більший ефект фітнесу, тому навпаки корисно

Мені корисно буде і в плані фітнесу )))

Posted
В 28.04.2025 в 12:07, case_l сказав:

звісно що зайде, але все настільки індивідуально, що висота руля/сідла виставлена неправильно на 1см, зіпсує задоволення від поїздки (якщо це не поїздка за пивом до магазину на 100м)

Я зі старої школи, яка роками відкатала починаючи з "зайчика" і "Орльонка" закінчуючи "Україною". Так що питання "індивідуального" я розумію як поправка переміна при покупці і може бути упущена при тестуванні. Хочу спробувати в повсякденні - поїздка на роботу, так покатухі і звичайно практичність зберігання в квартирі, а від цього і хочу відштовхуватися. 

Posted
В 28.04.2025 в 11:03, Just_smile сказав:

Готовий взяти на прокат на місяць-два. Думаю собі купувати і не знаю чи зайде ця вся справа в повсякденні і побуті.

Ти б уточнив хоча б орієнтовні вимоги, і  скільки готовий платити за прокат :)

Posted
В 07.05.2025 в 09:03, Unknown сказав:

Ти б уточнив хоча б орієнтовні вимоги, і  скільки готовий платити за прокат :)

Все що б підійшло +- на 175 зросту