SergLutsk Опубліковано 16 Березня, 2024 в 10:38 Поділитися #1 Опубліковано 16 Березня, 2024 в 10:38 Не знайшов схожої теми, то ж створив нову. Власне є MSI Afterburner v.4.6.5.16370. При запуску програми в головному вікні знизу вибираю пріорітет на температуру і трохи знижую максимальний параметр допустимої температури (щоб карта і менше грілась і менше шуміла вентиляторами), тисну на "Apply" І все ніби ок, але при наступному запуску на наступний день знову все стоїть як було по замовчуванню, і я знову повторюю цю процедуру заново. І так кожен раз. Чому програма не зберігає задане налаштування і де це можна встановити щоб вона одразу запускалась із потрібними налаштуваннями ? В детальних налаштуваннях через "шестерню" теж не зміг такого знайти. Пробував і зберігати в "одиничку" в "User Profiles" обраний варіант роботи, і не знаю, ніби і тисну "Save", і ніби мигають ті кнопавки профілів, обираю "1", але чи то щось не дороблюю, але всеодно програма кожного разу запускається зі своїми стандартними налаштуваннями Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serpent Опубліковано 16 Березня, 2024 в 13:40 Поділитися #2 Опубліковано 16 Березня, 2024 в 13:40 Я користуюся старим інтерфейсом, то там треба активувати внизу зелену "лампочку", і все працює. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SergLutsk Опубліковано 16 Березня, 2024 в 14:04 Автор Поділитися #3 Опубліковано 16 Березня, 2024 в 14:04 В 16.03.2024 в 15:40, Serpent сказав: Я користуюся старим інтерфейсом, то там треба активувати внизу зелену "лампочку", і все працює. Але не бачу, в ньому є функція обмеження макс. температури ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serpent Опубліковано 16 Березня, 2024 в 15:10 Поділитися #4 Опубліковано 16 Березня, 2024 в 15:10 On 3/16/2024 at 4:04 PM, SergLutsk said: Але не бачу, в ньому є функція обмеження макс. температури ? Звичайно. Треба клацнути кніпку "вниз" навпроти Power limit. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти