Перейти до змісту

Як вберегти електросамокат від злодіїв?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 2/28/2023 at 11:54 AM, Bliksss said:

бери зложувальний,
склав і взяв з собою

публічні простори дружні до самокатів,
в Сільпі нічого не кажуть навіть коли водиш по залу

Мішки мають "захист", без розлока  не дасть їхати (буде двигуном гальмувати) і буде пищати

але найголовніше то планування - не їхати самокатом в ті місця де нема де безпечно "припаркуватися"

• +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

бери зложувальний,
склав і взяв з собою

так то не собі, дитині (підлітку), зложувальний, але - я про всяк випадок, якщо таки "залишить на хвилинку без нагляду".

Опубліковано (змінено)
24 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

Мішки мають "захист", без розлока  не дасть їхати (буде двигуном гальмувати) і буде пищати

самокат - вкинуть у багажник і все, тому - якраз трекер цікавить...не факт що допоможе, але і не факт, що злодіям вдасться знайти трекер, якщо гарно сховати.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
5 часов назад, Bliksss сказал:

самокат - вкинуть у багажник і все, тому - якраз трекер цікавить...не факт що допоможе, але і не факт, що злодіям вдасться знайти трекер, якщо гарно сховати.

Його і шукати ніхто не буде, якщо не буде електронних блокіровок в ньому. Якщо серійні крадії, то вони будуть знати, як відключати рідні засоби безпеки цієї моделі, а не шукати інші.

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Опубліковано
2 hours ago, Bliksss said:

так то не собі, дитині (підлітку), зложувальний, але - я про всяк випадок, якщо таки "залишить на хвилинку без нагляду".

я вел навіть пристебнутий не залишаю без нагляду

але трекер то класно,
і в мішках в середині місця вагон

• +1 1
Опубліковано (змінено)
23 хвилин тому, romanc сказано:

Його і шукати ніхто не буде, якщо не буде електронних блокіровок в ньому. Якщо серійні крадії, то вони будуть знати, як відключати рідні засоби безпеки цієї моделі.

а хто каже про рідні/стандартні засоби безпеки? вже 10 раз пишу про це... крім того, я щось не бачив електросамокатів з трекером - в ціновому діапазоні 15-20-25К.

Поки, думаю купити трекер 2*3см, з автономністю 7+ днів, і десь заховати його в самокаті.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано

@romanc та пофіг на ті рідні блокування, вони лише рятують якщо злодій хоче їхати на краденому своїм ходом підчас крадіжки.  Якщо вкинуть в багажник то це не спрацює

Опубліковано (змінено)
46 хвилин тому, Bliksss сказано:

а хто каже про рідні/стандартні засоби безпеки? вже 10 раз пишу про це... крім того, я щось не бачив електросамокатів з трекером - в ціновому діапазоні 15-20-25К.

Поки, думаю купити трекер 2*3см, з автономністю 7+ днів, і десь заховати його в самокаті.

а можна лінк чи модель? бо ті моделі з мініатюрних що я заради цікавості нагуглив то по відгуках там мабуть не gps a lbs - і відповідно точність ніяка

Змінено користувачем vampirich
Опубліковано
1 хвилина тому, vampirich сказано:

а можна лінк чи модель? бо ті моделі з мініатюрних що я заради цікавості нагуглив то по відгуках там мабуть не gps a lbs - і відповідно точність ніяка

GF-22 має

• +1 1
Опубліковано
46 хвилин тому, alexvvv сказано:

@Bliksss сигналізацію будеш ставити? 

не сигналізацію, а саме трекер. Не думав що такий великий вибір.

7 хвилин тому, vampirich сказано:

я ще не визначився щодо конкретної моделі, а тему для того і створив, думав - хтось вже з таким "бавився" ))

Опубліковано

@Bliksss я собі шукав на кота, то поки приглядався до GF-22, воно ніби працює без інтернету , просто через sms скидає поточні координати отримані із супутника.

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
On 28.02.2023 at 11:54, Bliksss сказано:

Дитина (14+) хоче електросамокат, звісно - десь виникне ситуація ,що залишить без нагляду, як вберегти від злодіїв самокат?

GPS трекери ("жучки") - ніби не можна купувати простим людям, що можна придумати?

В кого є досвід, або - думки на цю тему - поділіться ;)

Як варіант готове рішення 

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/gps-treker-dlya-elektrosamokata-ta-monokolesa-vesta-01bsq-IDM8uR2.html

• +1 1
Опубліковано
On 02.03.2023 at 12:50, MACCEN сказано:

в мене десь валяється таких пару штук

https://vesh.ua/benifone/

хто зможе настроїти подарую один :)

давай, налаштую. колись юзав такі.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...