Перейти до змісту

Хочу підключити Starlink

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне, думаю придбати десь на ebay, або в Польщі - комплект, новий чи б/в, то вже таке... Хто мав справу - які нюанси? "американці" - що продають на ebay, пишуть що "я - тоб, продаю, а далі - розбирайся сам з службою підтримки"... ось нюанс "розбирайся сам з службою підтримки" - якось напрягає...Був досвід  з таким питанням?

Опубліковано (змінено)
31 хвилин тому, SergLutsk сказано:

А ти не охрінієш від абонплати ? 

В якому сенсі? 100$ в місяць? ясен **й що ні, не охрінію

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
35 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Тобі настільки важливий незалежний інтернет ?

робота, а не інтернет...немає інтернету - немає роботи...немає роботи - немає грошей....гроші- таки будуть, але - значно менше )))

Опубліковано (змінено)

@SergLutsk я ще 20+ років тому, ставив "тарілку" односторонню....через модем - даєш запит, через супутник - отримуєш інфу...було швидше та дешевше ніж виділенка, ADSL - там ще не було...
З такими технологіями як старлінк - не мав справу, тому і цікавлюсь, актуально в наш час, не так?

P.S. Звісно, можу поцікавитись в більш компетентних людей... але, думав хтось в Луцьку, на побутовому рівні вже пробував... Ну цікаво ж самому розібратись, там не так складно, основна проблема може бути з службою підтримки...так не хочу зв'язуватись....

Опубліковано
9 хвилин тому, Bliksss сказано:

@SergLutsk я ще 20+ років тому, ставив "тарілку" односторонню....через модем - даєш запит, через супутник - отримуєш інфу...було швидше та дешевше ніж виділенка, ADSL - там ще не було...
З такими технологіями як старлінк - не мав справу, тому і цікавлюсь, актуально в наш час, не так?

P.S. Звісно, можу поцікавитись в більш компетентних людей... але, думав хтось в Луцьку, на побутовому рівні вже пробував... Ну цікаво ж самому розібратись, там не так складно, основна проблема може бути з службою підтримки...так не хочу зв'язуватись....

Не знаю як в нас, але в США через велику кількість абонентів за останній рік, дуже сильно швидкість попросідала. Пишуть і по 25-30 мегабіт вже буває, а було по 100-130 рік тому

Опубліковано (змінено)
12 хвилин тому, charlie сказано:

Не знаю як в нас, але в США через велику кількість абонентів за останній рік, дуже сильно швидкість попросідала. Пишуть і по 25-30 мегабіт вже буває, а було по 100-130 рік тому

10 - буде з головою, я ж не торенти качаю, тай взагалі - нічого не качаю і не віддаю, парсери...просто - парсери, трафіку - обмаль.

Крім того, серваки стоять в німців...мені - тільки через консоль дивитись...тобто - швидкість взагалі не проблема, буде 10 - норма.

Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

10 - буде з головою, я ж не торенти качаю, тай взагалі - нічого не качаю і не віддаю, парсери...просто - парсери, трафіку - обмаль.

Ну тоді вистачить. Не можу знайти пост, там чувак описував нюанси з активаціює польського, але ніби нічого складного там не було. Працює нормально, ну гріється троха сильно. А так я би і сам покрутив її трохи :)

Опубліковано (змінено)
1 хвилина тому, charlie сказано:

Не можу знайти пост

на борді? було б ДУЖЕ цікаво

Опубліковано
2 хвилин тому, charlie сказано:

Працює нормально, ну гріється троха сильно

да, казали що "овердофіга жере"... 500+ Вт ніби...з якого стільки...

Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, Bliksss сказано:

на борді? було б ДУЖЕ цікаво

Та ні, то в твітері описував чувак підключення активованого в польщі і переданого сюди.

500вт, ого, якщо правда. не цікавився, але щось забагато

Змінено користувачем charlie
Опубліковано

Та ні, то в твітері описував чувак підключення активованого в польщі і переданого сюди

З Польським - таки ніби не складно, не маю там знайомого (толкового хлопця), є - дівчина...не думаю що зможе правильно купити.

Опубліковано

Розглядаю купити "StartKit" в США чи Канаді... вони - без прив'язки ніби....але, там якісь нюанси з доставкою...

Опубліковано
Щойно, Bliksss сказано:

З Польським - таки ніби не складно, не маю там знайомого (толкового хлопця), є - дівчина...не думаю що зможе правильно купити.

Так там здається суть в першій активації. Хочу тут точно не скажу. Купуй, на тобі протестуємо активацію і роботу :D

Опубліковано (змінено)

Ну так їх і на Olx  було я бачив пару оголошень, чи ти не довіряєш нашим баригам і шахраям ?

Змінено користувачем charlie
Опубліковано

Так там здається суть в першій активації.

саме це і мав на увазі, потім розбиратись з ТП - ну ніяк не хочеться, хоча - кажуть що не так складно

Опубліковано
6 хвилин тому, Bliksss сказано:

@charlie ну вот що пишуть продавани на ebay

Screenshot_3.png.33e90b3e1ef653969aa2fedd579e10e5.png

Ну не всі люди підковані в таких цяцьках, тому і виникають проблеми.

Опубліковано
4 хвилин тому, charlie сказано:

Ну не всі люди підковані в таких цяцьках, тому і виникають проблеми.

типу, якщо в школі недовчились, то не можуть гуглтранслейтом перекласти що написано?

Опубліковано
1 хвилина тому, Bliksss сказано:

типу, якщо в школі недовчились, то не можуть гуглтранслейтом перекласти що написано?

Ні, десь 1 помилку зробив, чи галочку не поставив і воно не працює. А потім скаржаться, що лайно і тп

Опубліковано (змінено)

конструктор за 400$ - прикольно, щоб потім викинути... не хотілося б...не ті часи - щоб грошима розкидатись.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...