Перейти до змісту

Поможіть у виборі автомагнітоли

Smolko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не знаю що вибрати...Розраховую на 700-800грн.Особливо щоб були USB,хороший звук, диски Mp3(CD-R,CD-RW)..хороший тюнер. Буду дуже вдячий!

Опубліковано

Нещодавно назбирав кровних 2800 американських гривень та й призадумався - а чи не купити перше в житті та ще й особисте авто? ;) Здається що за таку ціну нічого достойного не придбаєш, але все ж... Якщо хтось щось порадить - буду дуже вдячний !!!

Опубліковано

Xroft, тут кто-то совсем недавно старую бэху-тройку продавал примерно за эти деньги. поторгуйся, может за 2800 и отдадут. но можешь и как стартовый взнос для кредита приберечь.

Опубліковано
Не знаю що вибрати...Розраховую на 700-800грн.Особливо щоб були USB,хороший звук, диски Mp3(CD-R,CD-RW)..хороший тюнер. Буду дуже вдячий!

НОВЫЙ маг PIONEER DEH -P4050UB могу сделать за 750 Гр. с доставкой по городу , установка за отдельную плату !

Опубліковано

(PIONEER DEH -P4050UB могу сделать за 750 Гр).А гарантійка якась є?Я питався на базарі!Мені пропунували кенвуд???Що краще?Піонер?І казали що піонери USB білше 1гіа не тянуть!Це правда?

Опубліковано

Імхо більше і не треба - закатаєш своі власні 1000 хітів на болванку, а флешку використовувати як вмістилище свіжоскачаних новинок з zaycev.net чи локалки :)

Хоча, за 750 грн. там повинно бути все - і флешки велики тримати без "тормозів", і еквалайзер настроюємий, і антишок пристойний і радіо чутливе. Хоча останнє вирішується установкою активної антени.

Опубліковано

Бери Піонера, ціна/якість - Кенвуд курить в стороні!

А може придивись б/у Алпайн?!

ось тут

Більш логічних і простих в настройці апаратів не зустрічав!

Та й все інше в них на рівні!

І "ласточку" мою BMW 323-тю можеш подивитись :blink:

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...